Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- One mobilszolgáltatások
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Holnap kezdődik a tárgyfelvétel. Szopó lesz, előre látom. Hogy miért? Azért, mert a Neptun egy fos. Nem bír egyszerre annyi embert kiszolgálni, amennyit kellene, pedig ez már az új verzió. Nem volt ez másképp tavaly sem. Reggel 11:00- tól lehet bejelentkezni, de ahogy beléptem és felvettem volna egy tárgyat ki is dobott. Ez után már csak 13:00 körül engedett be. Persze sok mindenki mással is így volt ez.
A tervem az volt, hogy Pénteken ne legyen órám, sajonos ez nem lehetséges, mert sok elmaradásom van, sok tárgyat kell felvenni és sok az ütközés, amit csak úgy tudtam megoldani, hogy péntekre is teszek órát. Ezek persze csak trevek, minden a holnapon múlik.
Most megy Harry Potter, nincs jobb műsor, meg amúgy is szeretem (könyvben). Nem rossz, anyuval nézem. Ma sem csináltam semmit, nagyrészt aludtam, amit nem kellett volna, mert most meg tökre nem tudok. Sörözés mission failed, mert egyik haver sincs itthon. Azaz egy van, de ő meg kiment a telekre leendő asszonnyal.

Holnapra tervezek egy laza (legalább 10 üveg) sörözést, mert másik haver szerzett albit egész olcsón, fel kell hát avatni.
Most lett vége a bALEK hétnek, Csütörtökön volt a kocsmatúra nekik, lementem hát meglesni, szereztem "ingyé" sört 6 üveggel, betoltam. Röhögtem sokat, mert jó feladatok voltak a leendő elsőéveseknek. Találkoztam volt párommal is csak már hazament. Legközelebb Szerdán jön amikor be kell költözni a koliba és megiszunk egy sört meg egy "tekilát".A rocktóber fest meg Szeptemberben lesz. Legalább nem zavar be a zh időszakba. Magyarul bebaszunk mint a szemet csak az íze kedvéért.
Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Samsung kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Fóliás - Eladó!
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest