- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
Na ezt lezongorázták szépen: [link]
Csak nekem fura, hogy a mobilt egy büdös szóval nem említik a közleményben?[ Szerkesztve ]
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Lajosnagy17
senior tag
Itt is egy cikk.
-
nagyúr
válasz mikk2000 #36488 üzenetére
Akkor én megyek vissza a Vodához feltöltősbe, csak az ár miatt lettem Digis, nem létszüksléget a komoly mobilinternet nekem. Telefonálni meg nagyon keveset szoktam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
fornettisuti
veterán
Most tűnt fel, hogy át lett írva a topik neve.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
mikk2000
őstag
válasz fornettisuti #36510 üzenetére
Nekem is
-
törölt tag
A többi is... [kép]
-
trec12
addikt
válasz Narxis #36509 üzenetére
Azt gondolod, hogy már holnap a voda árszintjére drágít? Ha pl. 50%-al emelné a jelenlegi tarifákat, percdíjakat még az is kedvező lenne szerintem. Más kérdés ha egy hasonló áremelés országos lefedettséggel és érezhető kapacitás növekedéssel is járna.....
Ha meg végig gondolod nem hinném, hogy túl nagy mozgástere van emelés terén. Magyarul saját ellensége csak nem lesz. -
ACE-
addikt
válasz Lajosnagy17 #36515 üzenetére
Honnan veszed hogy egyáltalán lesznek új árak?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
leo81
aktív tag
Ennyi erővel a Telenor topic is lehetne PPF topic, mivel a tulajdonos a PPF, de a márka maradt Telenor (igaz már nem sokáig). Viszont egy szó sem esik a márkanév sorsáról, lehet marad még jó pár évig DIGI, ahogy a Telenor is velünk maradt. Nem tudom mennyire lenne sürgős egy új márkanév bevezetése a 4iG-nek.
-
zoltan6
őstag
Minek kellett ennyire kapkodni átírni a topik nevét 4ig-re? Ennyire be kell hódolni?Tudtommal a digihez fizetjük a számlákat.Elég akkor átírni majd ha jön a levél a digitől,hogy mostantól a 4ig-nek kell fizetni az előfizetéshez tartozó számlákat.Meg ha majd a digi.hu a 4ig-re irányít át.
-
nagyúr
válasz trec12 #36514 üzenetére
Nyilván ha most 100 forinttal több lesz a havi számla akkor az még rendben van de meglepődnék ha nem kezdene egy lassú de stabil emelésbe, mindig csak egy kicsit .. egy évben 1-szer, 2-szer stb.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
sifarr
senior tag
válasz Narxis #36521 üzenetére
meglepődnék ha nem kezdene egy lassú de stabil emelésbe, mindig csak egy kicsit .. egy évben 1-szer, 2-szer stb.
Pont fordítva fog történni. Nagyon nehéz díjat emelni a jogszabályok miatt, szinte lehetetlen.
A telkó cégek valójában nem is szoktak árat emelni. Új fantázia nevű csomagokat vezetnek be, vagy megváltoztatják a csomagok beltartalmát, és a régi csomagot lezárják, új előfizető nem kérheti. Utána igyekeznek átterelni az ügyfeleket az új csomagokba. Pl. nem lehet régi csomagra új hűséget kötni és mobilt venni csak az újra. Legvégül a régi csomagot kivezetik, ügyfelet váltásra "kényszerítik". Ez macerás, 1-200 forintos emelésért nem érdemes csinálni. -
n00n
őstag
Telekomnál én nem tapasztaltam ilyet. Pont olyan helyzetben vagyok, hogy 2019-ben kivezették a csomagomat és azóta hívogatnak, hogy váltsak egy új, kedvezőbb díjcsomagra. Váltanék én, ha tudnék, de nem tudok. Ha ugyanolyan tudású csomagra akarnék váltani, mint a mostani, akkor hűséggel (!!!) együtt 2x annyiba kerülne, mint a mostani. Hülye meg nem vagyok... Viszont félek, hogy előbb-utóbb valahogy erőszakkal rávesznek a váltásra, ezért is volt jó menekülő út a Digi, egészen eddig...
-
DrBubo77
Topikgazda
-
Avayasoft
tag
válasz DrBubo77 #36526 üzenetére
A Diginek szerintem a legárérzékenyebb előfizetőket sikerült összegyűjtenie. Ezzel ők is tisztában vannak, ezért csak óvatosan fognak árat emelni. Főleg úgy, hogy rengeteg előfozetőt kell szereznie.
A topic címére: honnan tudjátok, hogy egyáltalán 4ig lesz-e a neve?
[ Szerkesztve ]
-
Lacarr1
csendes tag
Végre eltakarították a román vezetést, digi hanyatlása az ő megjelenésük után kezdődött az állandó anyag hiány és növekvő tartozások....
-
veterán
Hali
Olyan kérdésem lenne, hogy lassan lejár a hónap végén a T-s hűség és a tv után a netet is a digihez vinném. Nálunk a házba már 1000 mbit/s van az oké. Volt róla szó, hogy lesz budapesten 2500 és 10000-es is. Decemberben még a XI-ben a diginél semmit nem tudtak erről. Van már erről hír? -
veterán
válasz INGJOKE #36533 üzenetére
Egyelőre semmi. Tavaszra van ígérve a gigabitnél gyorsabb sebesség. Az ígéret is ügyfélszolgálat által történt, magyarul még az sem biztos. A tulajdonosváltás miatt senki nem tudja mit akar a 4iG pontosan. Egyelőre csak a diginonline kibővítéséről volt egyértelmű mondat.
-
Wovbagger
tag
válasz INGJOKE #36535 üzenetére
Igen, csak nem mindig. Amikor legutóbb hosszasan kellett várakoznom az ezzel kapcsolatos hibabejelentés miatt, akkor ránéztem az ÁSZF-re, és ezeket találtam benne:
5.6. A DIGI jogosult a szolgáltatást szüneteltetni. A DIGI Online folyamatos üzemeltetése kivételes esetekben a DIGI szándéka ellenére is megszakadhat, amely hiba elhárítását a DIGI a lehető legrövidebb időn belül megkezdi.
5.7. A DIGI nem felelős az információ vagy a műsor esetleges időbeli csúszása, vagy elvesztése miatt.
Értsd: ha működik akkor működik, ha nem, akkor vagy szüneteltetik éppen, vagy épp' hibaelhárítanak, amit a lehető legrövidebb időn belül elkezdtek, de hogy mikorra fejezik be az az ő dolguk, Neked nem lehet semmilyen elvárásod ezzel kapcsolatban.
Ja, és ez még mindig digionline, nem 4igonline
-
Foremi
tag
Szerintem nem várható komoly áremelés.
Az előfizetők csaknem 100%-a az ára miatt választotta a Digi-t, és ezt az új vezetés is tudja. Akiknek több a pénze, ők a másik három szolgáltatónál vannak. Szerintem nagyon valószínű, hogy ezt a fórumot is olvassák (kb. kizárt, hogy figyelmen kívül hagynák az itt írtakat).A gond (vagyis nekünk ügyfeleknek szerencse), hogy több választható szolgáltatás is van. Én már meg is találtam az újat, persze picit drágább a Digi-nél, de ha a Digi árat emel, akkor már nem lesz olyan nagy az árkülönbség. A másik csomag 3000 Ft lenne, azaz jelenlegi ár duplája (de havi 3000 Ft még teljesen elfogadható a számomra, így nyugodt vagyok). Mivel viszont a számomra teljesen megfelel a jelenlegi csomagom a jelenlegi áron, ezért nem váltok (amíg a körülmények meg nem változnak). Egyébként a minősége nálunk nagyon jó, a teljes városban használható, a sebességgel sincs gond, szóval ha békén hagyják, garantáltan maradok.
De csak gondolat szintjén tételezzük fel, hogy 2000 Ft-ra emelik az árat. Akkor már csak 1000 Ft az árkülönbség (kb. egy szelet pizza ára). Azért a +1000 Ft-ért viszont sokkal jobb lefedettséget és magasabb sebességet kínál a másik szolgáltató, tehát ha havi 500 Ft-ot emelnének a díjon (ami nem sok), már érdemes lenne elgondolkoznom a váltáson. Noha fentebb azt írtam, hogy a 3000 Ft elfogadható ár a számomra, de cserébe már nagyobb lenne az elvárásom, amit teljesítene is a másik szolgáltató. Így viszont egy minimális 500 Ft-os áremelés miatt komolyan elgondolkoznék a váltáson.
Tehát nem árt alaposan átgondolniuk, hogy emelik-e az árat, és ha igen, akkor mennyivel (nem az a cél, hogy elveszítsék az előfizetőket, sok kicsi több, mint néhány nagy).
Amit elképzelhetőnek tartok, hogy a jelenlegi csomagokat lezárják, azaz a jelenlegi áron, a tovább használhatjuk, amíg nem mondjuk le. Az új előfizetők pedig más árban más csomagokat kapnak (ez egyébként bevett gyakorlat). Ha úgy érzem, hogy jobb árban kapom a szolgáltatást, mint mások, az többet ér minden hűségnyilatkozatnál.
Egy másik szolgáltatónál van ilyen csomagom (nem internet), egy akció keretén belül kötöttem meg, és amíg nem mondom le, addig a kedvezményes áron kapom. Így viszont garantáltan nem fogom lemondani, amíg ők a legolcsóbbak és a szolgáltatás minőségével is elégedett vagyok. Az pedig, hogy az új előfizetők mennyit fizetnek, engem nem érint és nem érdekel (még azt is garantálják ebben a csomagban, hogy nem lesz áremelés). -
-
rin33
senior tag
Ha jól értem a mostantól 4iG a 100%-ban a tulaj tehát Digi márkanevet/névhasználati jogot is megvette? Mert ha nem akkor tegnaptól más néven menne...
-
-
zelikocc
senior tag
válasz Kronos3000 #36547 üzenetére
Igen ez valószínűsíthető, ám mint írtam hivatalos közlés még nincs így nem tudni mennyi időre.
-
Renwick
őstag
válasz zelikocc #36548 üzenetére
Egyelőre nekem az eddigi kommunikációból úgy tűnik, hogy rövidesen az AH lesz a tulajdonos, gondolom nekik lesz valami telkó ernyőmárkájuk, de valószínűleg ennek a részletei még kialakulóban vannak, beszélni meg pláne nem akarnak még róla.
I see you blaming each other -- And I love you still
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest