- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
válasz #96954208 #35202 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást. A mostani Digimoibl előfizetési díjak a 4iG belépése nélkül sem lettek volna örökéletűek, mert be volt árazva az ügyfélszerzési költség.
Ettől még az új tulajdonos maradhat kihívó szerepben, de legalábbis a három jelenlegi nagy piaci szereplővel (a mobilról beszélünk csak) ellentétben nekik semmilyen szinten nem érdekük a status quo fenntartása.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
törölt tag
válasz Renwick #35204 üzenetére
Korábban frekvencia csodavárás volt a topikban, most olcsódíjas csodavárás...
Hadd nézzek a varázsgömbbe: ha megveszik a tnort nemhogy 4 Ft-os, de még 8 Ft-os, sőt 12 Ft-os percdíjuk sem lesz a mostani digimobilos és tnoros ügyfeleknek.
Ettől függetlenül majdan lehetnek (pl. 10-kal) olcsóbbak mint a tkom/vdf, csakhogy a digimobil klientúrája az rcs&rds érában megszokott olcsó díjak után nem erre vágyik... -
Renwick
őstag
válasz #96954208 #35205 üzenetére
Azt nem vitatom, hogy az átlagos Digi ügyfél igényeit (már ami a szolgáltatás igénybevételi díjat illeti) nehéz lesz kielégíteni, de nem is kell kielégíteniük, elég, ha a másik három (vagy kettő) alá ígérnek. És egyelőre nem nagyon látom az okát, hogy ne ígérjenek alájuk.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
ggabor02
aktív tag
Mai tapasztalat, talán valakinek segít: Xiaomi Mi11 Lite 6/128 (MIUI 12.5.3.0 verzión) Digi Vowifi működik.
-
sifarr
senior tag
válasz Soulfly842 #35189 üzenetére
+3590
Nem tud pénzt elővarázsolni (akár egy telenorra is).... Úgy, hogy a Magyar állam már több kísérletet is tett kezdetben a Telenor, majd a Voda felvásárlására?
Jaj, jaj! Már megint találgatsz, meg kombinálsz, meg összerakod a hírekből a mozaikokat, meg tényként állítod be a következtetéseid ... ahelyett, hogy inkább tőzsdéznél!
Nem lesz ennek jó vége.Ja, szintén a cikkből, ez a hír mindenkinek megvolt?
Írtam is róla régebben pl. itt is. Utaltam arra is már májusban, hogy holding lesz, és bár a szót nem használtam, de a "minta" egyértelműen jelezte.
De ezek is csak találgatások voltak.
Hagyjuk! Megyek inkább veled én is tőzsdézni ...
Ha már tőzsde. Szerinted mennyit esik a Telekom, ha létrejön az új holding? Már hétfőn érdemes eladni és eséskor visszavásárolni, vagy még várjak egy kicsit?Istenem, mennyi abszurd butáságot lehet itt olvasni (senkinek sem cimkézve, senki se vegye magára PLS ).
Azért ez kicsit erős megfogalmazás. Valakinek másban több a hozzáértése, neked pedig ebben, hiszen ezen a területen dolgoztál sokáig (vagy most is?). Valaki ebben laikus (és a kérdése, véleménye is), neked meg másban.
A telekom cégek árgus szemekkel vizsgálják egymást, felkészülni próbálnak a konkurencia lépéseire (akár felvásárlásra, fúzióra is), előre kombinálnak, és előbb tudják, hogy mi lesz, mint a hivatalos bejelentés. Ugyanezt teszik az ügyfelek is, ha pl. egy új szolgáltató indul, esély latolgatnak, próbálják kitalálni, hogy mi lesz, főleg, ha nem sikerül jól az indulás. A maguk ismeretei, szempontjai szerint teszik fel a kérdéseket, keresnek választ. Ügyfél szinten ugyanazt teszik, mint a cégek: felkészülni akarnak.
Most is napirenden van egy teljesen adekvát kérdés: mi lesz a DIGI tarifáival?
Erre is van válasz. Nem garantált számokkal, de azért jól megbecsülhetően. És folyamatában, mert a holding integrációjának függvényében több lépcsőben fognak változni az árak. Lehet ezt elmezni, és persze lehet egy elemzést találgatásnak is minősíteni.
Summázva: kicsit finomabban a fogalmazással, ha meg nem bántlak ezzel. -
snooze
veterán
sziasztok.
számlát kaptatok már?máskor már ilyenkor régen itt van..GO Gunners!!!
-
SirRalph
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi témában: Xiaomi Redmi 10 5g MIUI 12.0.4.0(RKSIDXM) Semmi utánállítás piszkálás nélkül megy a Digis valamint a Telekom os kártyával a VoLTE VoWIFI.
És nem bírtam ki elmentem a Váci úti Digi HQ hoz és gond nélkül felment 5g re.
Bár a sebesség nem volt acélos (12/5) de 5g! -
grigo
őstag
válasz qnadam #18696 üzenetére
Ilyenkor amúgy átugrik mással? Fizet esetleg a Digi más szolgáltatónak, hogy mondjuk akkor az ő hálózatukat használom? Az a bajom, hogy már rég átmentem volna de megyeszékhelyen lakom és van ahol még a Vodának/UPC-nek sincs semmi ha kiugrok zöld területekre. Ez kb azt jelenti, hogy lakott területtől 10 perc séta.
https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/
-
4Grider
nagyúr
válasz Fuvaros #18690 üzenetére
Ha megnézed a lefedettségi térképet, akkor látod, hogy a Dunántúlon még lakott területeken sincs egy csomó helyen lefedettség, nem hogy a Bakonyban. És mivel kizárólag saját hálózatot használnak, a lefedettlen helyeken más hálózatot csak a 112 hívására használhatsz (mondjuk ahhoz SIM sem kell a készülékbe).
Külföldön használható a roaming, csak mindenképp fizetős (az adatforgalom is) -
p2pp
őstag
Még tegnap is volt Építési Engedély kiadva Mobil Bázisra NMHH-tól. Kíváncsi leszek a folytatásra.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
-
törölt tag
válasz kenguru99 #35225 üzenetére
...az uniós szabályozás lehetővé teszi, hogy többletdíj felszámolását kérvényezzék az illetékes hatóságtól azok a szolgáltatók, amelyek számára jelentős veszteséget okoz a belföldi díjszabás szerinti barangolás („roam like home”) bevezetése. Ezt a lépést a Digimobil meg is tette....
-
MadMancs
veterán
válasz kenguru99 #35229 üzenetére
Jobb lenne ha nem lenne roaming?
Olyan nyomott áron adja digi a szolgáltatást, hogy talán még a belföldi használat se térül meg neki, nemhogy a roaming díjak (mivel a szolgáltatóknak ez nem ingyenes ugye).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zelikocc
senior tag
Dunapataj a napokban lefedett lett, már régóta volt rá engedélyük. Tegnap monitoroztam cellmapperre.
-
MDanny
senior tag
Akit esetleg érdekel: nekem ma jelent meg az aktuális számla.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
robesz26
tag
Sziasztok!
Itthon vásárolt Poco F3 (gyári szoftverrel) telefonnal használható mókolás nélkül a digi mobil (telefonálás és mobilnet? -
MadMancs
veterán
-
name
csendes tag
Korlátlan mobilnetet indít a telenor szeptember 14-től.
https://24.hu/tech/2021/09/07/telenor-otthoni-internet-otthonnet/
Valami 4-5 ezer lesz és 150mbs.
Szerintem ez még így is jobb mint a gyenge digi.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest