Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz Soulfly842 #35189 üzenetére

    +3590
    Nem tud pénzt elővarázsolni (akár egy telenorra is).... Úgy, hogy a Magyar állam már több kísérletet is tett kezdetben a Telenor, majd a Voda felvásárlására?
    Jaj, jaj! Már megint találgatsz, meg kombinálsz, meg összerakod a hírekből a mozaikokat, meg tényként állítod be a következtetéseid ... ahelyett, hogy inkább tőzsdéznél! :D
    Nem lesz ennek jó vége. :N

    Ja, szintén a cikkből, ez a hír mindenkinek megvolt?
    Írtam is róla régebben pl. itt is. Utaltam arra is már májusban, hogy holding lesz, és bár a szót nem használtam, de a "minta" egyértelműen jelezte.
    De ezek is csak találgatások voltak. ;)
    Hagyjuk! Megyek inkább veled én is tőzsdézni ... :K
    Ha már tőzsde. Szerinted mennyit esik a Telekom, ha létrejön az új holding? Már hétfőn érdemes eladni és eséskor visszavásárolni, vagy még várjak egy kicsit? ;)

    Istenem, mennyi abszurd butáságot lehet itt olvasni (senkinek sem cimkézve, senki se vegye magára PLS :) ).
    Azért ez kicsit erős megfogalmazás. :((( Valakinek másban több a hozzáértése, neked pedig ebben, hiszen ezen a területen dolgoztál sokáig (vagy most is?). Valaki ebben laikus (és a kérdése, véleménye is), neked meg másban.
    A telekom cégek árgus szemekkel vizsgálják egymást, felkészülni próbálnak a konkurencia lépéseire (akár felvásárlásra, fúzióra is), előre kombinálnak, és előbb tudják, hogy mi lesz, mint a hivatalos bejelentés. Ugyanezt teszik az ügyfelek is, ha pl. egy új szolgáltató indul, esély latolgatnak, próbálják kitalálni, hogy mi lesz, főleg, ha nem sikerül jól az indulás. A maguk ismeretei, szempontjai szerint teszik fel a kérdéseket, keresnek választ. Ügyfél szinten ugyanazt teszik, mint a cégek: felkészülni akarnak.
    Most is napirenden van egy teljesen adekvát kérdés: mi lesz a DIGI tarifáival?
    Erre is van válasz. Nem garantált számokkal, de azért jól megbecsülhetően. És folyamatában, mert a holding integrációjának függvényében több lépcsőben fognak változni az árak. Lehet ezt elmezni, és persze lehet egy elemzést találgatásnak is minősíteni.
    Summázva: kicsit finomabban a fogalmazással, ha meg nem bántlak ezzel. :R

Új hozzászólás Aktív témák