Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BPetya85
csendes tag
Erről valaki valamit??? >>> https://pcworld.hu/tippek/igy-tiltsd-le-a-hibernalast-egy-ssd-n-161883.html
Tényleg így kellene tenni?

-
BPetya85
csendes tag
Nem észlelek kimondott nagymértékű melegedést, de mint írtam, nem is játszok rajta. Nekem a képfeldolgozáshoz kell. Ha kell akkor kapcsol a hűtés, ami egy erőmű, de számomra nem zavaró.
A billentyűknek nincs hosszú útja, nekem bejön, bár külső billentyűzetet használok.
Hangzás... épp most raktam össze a monitorral és gondoltam kipróbálom. Laptophoz képest jó. Persze nem egy 5.1 vagy soundbar de jól használható.
-
BPetya85
csendes tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Nekem is ilyen gépem van. És hasít. Igaz, ha hűtés beindul akkor mint egy erőmű, de nem zavar. Nekem ritkán kapcsol, nem játszok rajta, én képfeldolgozáshoz vettem. (Tudom, arra gépet kell venni
)A cicergést én sem tapasztaltam.
Enyém lehet IPS már, mert nagyon oldalról nézve is jó a betekintési szög.
Bár én dobtam hozzá egy Dell U2415-ös monitort.

-
BPetya85
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Dell 7567 gépem és a stressz tesztet futtatom rajta.
Miért 1024x768 felbontásban végzi a vizsgálatot?
Szerk.: Végzett, rányomtam a kiterjesztett vizsgálatra és már 1920x1080 a felbontás ahol vizsgálódik.
-
BPetya85
csendes tag
-
-
BPetya85
csendes tag
Sziasztok,
Erre valaki valamit?? >>> https://prohardver.hu/tema/dell_notebookok/hsz_58649-58649.html

-
BPetya85
csendes tag
Sziasztok,
A Dell 7567 gépen az NVIDIA vezérlőpanelben miért csak a 3D megjelenítés beállítási lehetőségei van? Mást (pl színhőmérsékletet) miért nem tudok állítani? Vagy azt az alaplapi kártya beállításaiban kell keresnem?
-
BPetya85
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Dell 7567-es gépem. A Dell System Detect-et érdemes telepíteni? Őszintén szólva, sosem voltam nagy "számítógép buzi", azaz csak használtam és a gép akkor frissített mikor épp kedve volt
Gondolom ez nem épp ideális hozzáállás. Honnan tudnék informálódni, hogy melyik driver-t stb mikor illendő frissíteni?Vettem hozzá McAfee LifeSafe védelmi programot... na ez kikészít... dobálja fel az ablakokat mint a példa képen is. Na nekem fogalmam nincs hogy ezeket blokkolni vagy engedni kell-e...
Szeretném ha a gép pár évig azért kiszolgálna gond nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)