Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
MasterMark #4928 üzenetére
Semmi változás :/
-
hentes555
senior tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ma tesóm gépébe vettem ramot. Eddig egy 2 gigás Kingmax DDR3 1333 CL9-es volt benne. Most a boltban csak Kingston volt, egy ilyen pontosan: [link] kérdeztem hogy ez biztos jó lesz-e a mostani CL9-es 1333-ashoz. Azt mondta persze, lehúzza az 1600-at 1333-ra és menni fog gond nélkül. Hazajöttem, beraktam a gépbe, bios betöltéskor 2047 Mb-ot lát, windows 7 64 bit azt írja, hogy 4 gb telepített, 2 használható
-
hentes555
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes lenne vennem még 4 Gb ramot és dual channelben járatni?
Konfig:
Asus H61M-F
Pentium G2030 (honlapon azt írják max. 1333-as ramot szeret)
Kingston SSDNOW V300 60 Gb
Kingston 4 Gb 1333 CL9
FSP HEXA 400+Játszani nem szoktam, csak az esetek nagyon kis hányadában, akkor is kis gépigényű játékokkal. Netezni szoktam és sok oldalt megnyitni egyszerre, van hogy az opera összeomlik mikor megnyitok 30-40 oldalt. A Firefox ilyen szempontból jobb, én úgy látom ott csak akkor kezd szaggatni, végső esetben összeomlani, ha megnyitok kb. 40 facebook oldalt, közben megy a youtube és jön egy üzenetem és az összes lapot frissítenie kell. De az opera azonnal összeomlik, ellenben az FF kis várakozás után vissza szokott jönni.
Szóval a kérdés, érdemes lenne még egy 4 Gb-os modult berakni és dualban futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest