Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
VR6-Fan
üzenetére
Gyári specifikáció 2,2V akkor tuti nem purcan ki. Az ST-emre is 2,2V-os üzemfeszültséget ír a gyártó és élettartam garis. Szóval küldjed bátran, főleg, hogy hűtve van.
Sajna nálam csak az egyik modul áll a huzatban, mert lapra merőlegesen fújó coolerem van (hogy hűtse a grill party-ra tervezett heatpipe-ot.
) -
Fori23
őstag
A tuning-teszteket leszámítva végig így mentek- talán fél évet?- 1067MHz/ 2.05V. Miután megszüntettem a vízhűtést, már csak a sima házszellőből kapott, mint minden a gépben. Előbb az egyik kezdte: nem indult el 2.0V alatt, egy bios flash után. Egy hónapig még szenvedtem vele, Aztán megbeszéltem, hogy viszem vissza, nézzék meg. Aznap éjjel arra ébredtem, hogy csippan a gépem, újraindulgat
. Bedőlt a másik is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Háztartási gépek
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- További aktív témák...
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR4 ram
- Corsair Vengeance RGB RS 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz C18 Memória!
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sajna nálam csak az egyik modul áll a huzatban, mert lapra merőlegesen fújó coolerem van (hogy hűtse a grill party-ra tervezett heatpipe-ot.
)

. Bedőlt a másik is

) memória chippel van szerelve és gyártói ajánlás szerint 2.30 - 2.35V fesz kell neki - élettartam gar mellett.