Hirdetés
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Egyébiránt Jókai Anna művek segítségével vagyok önmagam terapeutája (Éhes élet, Ne féljetek, mindkettőt nagyon érdekessé, bensőségessé teszik a belső monológok, amik tudatosan vagy talán tudattalanul ötlenek fel a szereplőkben, néha éles kontrasztot mutatva a kimondottakkal, a cselekedeteikkel...), ha már voltam olyan bolond, hogy azt hittem, ha professzionális segítő leszek, akkor majd biztosan a saját életemet is frankón megoldom, hiszen a problémamegoldás, a krízisintervenció, a segítés a szakmám, miért pont saját magamon ne tudnám alkalmazni... Phhööö...
De legalább mindig van valami, amin lehet röhögni. Ma este például a következő szöveg virított egy Bakáts téri kisbolt bejáratán:AZ ÁTÉPÍTÉS MIATT AZ ÜZLET ZAVARTALANUL ÜZEMEL!
Milyen mák, hogy azokon a régi házakon mindig van mit átépíteni.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest