-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
Hali! Droppot csak olyan kaphat akinek megvan a csé steamen, vagy bárki aki nézi twitchen?
-
Micsurin
nagyúr
válasz CraBByzzz #45303 üzenetére
Ha azt mondanám van röhögnél ? Mindezt 17 évesen , napi 5-6 óra géppel (na , jó hétközben csak 2-3 ), doki szerint le kéne állnom
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
regener
veterán
válasz DrTechnoid #45254 üzenetére
Egy áruházas linket kérhetek? Van fent pár ilyen app, mégha mindig is jó a biztos a legjobb.
-
Kephamos
addikt
Ismét elkezdett kirakni a VAS miatt. Na, mondom, akkor support. Írni nem lehet nekik, ennyit kapunk a pufitól:"Sajnálattal halljuk, hogy problémád van ezzel a játékkal.
Itt van némi információ az Áruházból és a Közösségtől, melyek reméljük, segítenek megoldást találni."
Csodálatos rendszer. -
szebe
addikt
válasz expander #45292 üzenetére
Nekem se a mobil verzion, se a teljesen nem mutat scorebotot. Pedig mobilon volt egy egesz kellemes minimal scorebot, de most az se...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Micsurin
nagyúr
válasz #97716736 #45314 üzenetére
Esés miatt mentem De off vége , meg eleve ha komoly lenne szólt volna érte szerintem a sebész.
Valaki kapott már ládát ?
Ez a C9 most valami bűn volt
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Vanir
veterán
No lám, esett egy Inferno láda. Remélem lesz vagy pár Cobble is.
-
IMIIKE1998
őstag
CT oldalon csak nekem megy ennyire rosszul? Az M4-A1-S-sel az a baj, hogy nagyon hamar kifogyik belőle a lőszer, az A4 meg szór mint állat... Az AK-val nincs gond, de sokszor CT oldalon inkább Famassal megyek, még az is jobban adja az M4-nél...
-
szebe
addikt
Én most átálltam blackbars-ra, mintha egy fokkal jobb lenne.
Aztán lehet csak azért érzem jobbnak, mert végre van fps[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
CraBByzzz
aktív tag
Nip se a régi már
-
Micsurin
nagyúr
válasz CraBByzzz #45333 üzenetére
szerintem nem meglepő , Cobble ct map nem ?
Jó meccs volt Titan jót nyomott megérdemlik
[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz Micsurin #45334 üzenetére
Megérdemlik. Azért nem szeretném, ha a nip kiesne, mivel régen favorit csapatom volt. De annyira beharangozták, hogy na majd most megmutatják, eddig csak balszerencséjük volt stb. Hát nem nagyon sikerült villantani szerintem. Viszont sztem a fnatic vagy envy behúzza a majort. Ti amúgy melyik csapatra tippeltek?
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
A mai naptól kiemelt téma lett a topic, köszönhetően a nagy érdeklődésnek. Ebből az alkalomból úgy gondoltam hogy mivel sokszor volt már téma a felbontás/egérérzékenység/smurf/skinek illetve egyéb témák, nem ártana rendszerezni az ismereteinket. Így megalkottam egy kérdőívet ami felöleli ezeket a témákat.
A kérdőív opcionálisan névvel ill. steam linkkel is kitölthető (nem tettem kötelezővé), így ha megadjátok ezeket akár hozzáadhatjátok egymás a barátlistátokra. Így könnyebb MM-et játszani, ugye érthető okokból (főleg ha megvagytok 5-en).
Kellemes időtöltést a kérdőív kitöltéséhez!
Az eredmények nyilvánosan elérhetőek.*Sn0w
-
zkas90
senior tag
válasz gtamate2 #45337 üzenetére
Megláttam, hogy kiemelt lett a topik így benéztem. Ránéztem a kérdőívre is:
Grafikai részletesség a játékban? *
Minden minimumon
Minden minimumon, élsimítás bekapcsolva
Medium
High kivéve néhány beállítást
Maximum mindenEgy olyan opciót berakhatsz szerintem, hogy minden minimumon, árnyékok maximumon.
-
gtamate2
veterán
Intézkedem, a csapatokon kívül a többit elintéztem. Utólag lehet majd szerkeszteni a válaszokat is szóval nem marad le senki ha kitölti most
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
sss
őstag
Mondjuk a mekkora a különbség a main- és a smurf accod között is lehetne egy nem smurfölök opció. Ha már kötelező ott is válaszani.
szerk.: az előbb még volt ott csillag.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ki használ itt 1000ft-os egeret?
-
lemusz
addikt
válasz gtamate2 #45346 üzenetére
Nagyon örülök ennek a kérdőívnek, mert végre ha egy kezdő megkérdezi majd hogyan használjuk az egeret, akkor nem jön majd 20 hsz rá és mindez minden 3. napon...
Egyébként szerintem kicsit félrevezető a képarány kérdés, mert sokan azt hihetik hogy már ott arra kell válaszolni, hogy hogyan játszanak játékban. Szerintem elég lenne csak az ingame felbontás és hogy az szét van-e húzva nagyobbra vagy sem. És akkor már lehetne kérdezni azt is, hány Hz-en használjuk a monitort.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
válasz lemusz #45349 üzenetére
Az összefoglalóba is beleteszem később és könnyen lehet majd hivatkozni rá.
A képarány pedig nyilván ingame, a széthúzott amikor az adott felbontást széthúzza hogy teljes képernyőn jelenjen meg, a black barsos megoldás pedig amikor meghagyja a 2 fekete csíkot oldalt. Nem hiszem hogy valaki még kockamonitorral tolná.*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest