-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz miazmá #45148 üzenetére
Többnyire késekkel, de másból is vannak jó skinek, amiket mindig overpayelnek.
Megpróbálhatod, pofás skin az, de készülj fel, hogy scammerek ezrei és scammerbotok millió várnak arra, hogy lehúzzanak. Én már többször nem kezdenék neki ilyen kis skinnel tradelni, inkább vennék magamnak 100 kulcsot, de valahol el kell kezdeni. Anno 7€-nyi itemmel kezdtem. Azóta összességében a szünetek ellenére is 3-4 ezer €-t kerestem a raktáramra.
Nagyon fontos, hogy legyen sok türelmed, tudd élvezni a dolgot, tudj koncentrálni és sose várj a jó szerencsére. Sok lusta, nyafogó személy szerint csak a szerencsén múlik a trade. Hát lóf@szt! Ebben kő kemény munka van. Nem fizikai, hanem borzasztóan sok szellemi, de megéri.(#45150) bager13: Hát ő elég elmebetegül tolta most. Mivel munkanélküli, így minden idejét ezzel töltötte. Mondjuk 2-3x annyit is kereshet vele, mintha elment volna dolgozni pl. eladónak vagy gyármunkásnak.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Xero
nagyúr
Ennek örömére szerintem megint elkezdek tradelgetni. Megint megjött hozzá a kedvem. Én szórakozásként űztem.
-
Vismajor01
addikt
Nekem annyi volt az új, hogy többezer skin van a játékban
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz _-ORANGE-_ #45122 üzenetére
I know that feel. Mai meccs. A másik mai (solo).
Főleg a másodiknál volt az az érzésem, hogy csinálhatok én akármit, entry fragelhetek én 3-at, ezek az idióták akkor is kinyíratják magukat. Az elsőnél csak simán rám jött ki az ölés, jó meccs volt.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
törölt tag
Majd ha ilyen raktáratok lesz, szóljatok
-
oliwwer
aktív tag
Murci, nagyon hiányolunk az internetből
-
perecKING
senior tag
válasz vzsryl #45159 üzenetére
"Véletlen" nem Dust2-n mentem MM-et Persze random (mert nem vagyok csapatjátékos).
Így sikerült 2 Ászt lőni, egy MM alatt.
(a sima Ászokat már nem töltöm fel. A youtube is véges, meg nincs időm minden nap gyenge videókat összedobni. )Majd hamarosan fel is dobott. Na ja.... ez a rangrendszer...
-
perecKING
senior tag
Így október végén megint jönnek a mínuszok!
-
lemusz
addikt
Nem megy majd véletlen valaki Miskolcról/Miskolcon át Kolozsvárra? Úgy elmennék egy napra szétnézni milyen is egy ilyen mayor testközelből. Mondom ezt úgy, hogy egy büdös ICL-en se voltam még soha, de az valahogy nem is ez a kategória.
-
CraBByzzz
aktív tag
Érdekes. 2win 1 lose után feldobott duplakalába!
Úgy hogy Szombaton volt 1 win Vasárnap 1 lose ma 1 win xd (szombaton lettem meg duplakala) -
scream
veterán
válasz Vismajor01 #45172 üzenetére
Jah, én is épp ezt kérdeztem magamtól... 5 seces reakcióidejükkel mit keresnek olyan rankon?
Bezzeg én mindig olyan ellent kapok, hogy ha nem megy annyira a lövés és nem 1hitelem ő hitel el pálya túlfeléről kispisztollyal...
-
CraBByzzz
aktív tag
Az miért van hogy amikor ingame a raktáramat megnyitom, akkor minden egyverskin ikonja fehér?? Már napok óta ez van, és picit már idegesítő. Mi a teendő?
-
Buuster
tag
Egyébként az itteni nagy traderek hol tradelnek? CSGOLounge?
-
_-ORANGE-_
senior tag
Amúgy nekem olyan inventoryt mutassatok, akinek a legtöbb ládája van. Kiváncsi vagyok ki gyűjt ládákat.
-
GabN73
addikt
válasz _-ORANGE-_ #45186 üzenetére
Most "dobtam" ki úgy 9 oldalnyit
-
MurdR
veterán
Van egy jóbarátom, akinek csak ládái vannak. Azzal is össze lehet szedni pár eurót
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
joe-ker
senior tag
3. accom több nem fér el a raktárban.Egy másikon van még 560db.
-
Feherfy
tag
válasz _-ORANGE-_ #45185 üzenetére
Csak 2-3 kulccsal megdobhatnál.
-
törölt tag
Akik a solo mm-ben hiszenek
-
mepet
addikt
Hogyan megy a CS:GO linux alatt? Teszt 22 videokártyával!
-
Micsurin
nagyúr
tádádádádádám , Nova Csak nem fekve kell tolnom
első meccsem novákkal: (csak a fél fekvő relax fotelt kellet számonűznőm )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
cellpeti
nagyúr
steamből indítom, de a szerverek böngészésénél eltűnik az egér. Másnál is van ilyen?
Tigris, tigris, csóvafény...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs