-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Csak nézem a Twitch-et és kapom a meglepit? Mennyit és mennyi eséllyel?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Redneck
nagyúr
válasz salytmasztor #45400 üzenetére
Gondoltam hogy nem valami 20 éves golyóssal tolod!
BF-ben kell is, nélküle van valami huncutság van, mintha késne. Egyébként szerintem is egér függő.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
expander
senior tag
ahogy neztem tegnap kb 1,5% esely van a droppra, legalabbis a nezoszam es a droppok aranyat figyelembeveve
-
Micsurin
nagyúr
Na ? DiG - CLG ? CLG ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Egér beállítási mizéria kapcsán kérdezném, hogy:
1) ha nekem most 6,5 az in-game sens-em, és fogalmam sincs, mennyi a windowsos gyorsítás, hogyan érdemes beállítani? Inkább windowsban legyen gyorsabb, és in-game kisebb a sens?
2) herz-et hogyan tudok állítani?
köszönöm előre is!
-
szebe
addikt
HLTV-n megy am a haterkedes gtr ellen, amiert magozoval, P90-nel, mag-7-tel lotte szet a liquid-et
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Micsurin
nagyúr
-
IMIIKE1998
őstag
Lol Heti drop: Famas|Letépés-Gyári új Végre egy 40 centes skin, kár, hogy most vettem Famas|Ideghálót.
-
Micsurin
nagyúr
Na én a CLG-t megszerettem, hoztak egy cobblet :3
Várják az eladással ugye?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
default.
őstag
Köszi! Amúgy miért pont 6/11 ? Miért ez a legoptimálisabb?
És ha nincs drivere? (Microsoft WMO 1.1)[ Szerkesztve ]
-
he7edik.
addikt
Urak!
Mostanában napi szintem belefagyok a játékba ha belépek egy lobbyba. Ha kilépek az asztalra fekete képernyő vár és újra kell indítani az egész rendszert.
Égő szöveg a flém vázon
-
Vanir
veterán
RIP 21 cent. Fanatik pliz.
-
Redneck
nagyúr
Mennyire megérdemelte a fnatic... Azt hiszem 12:8-ra vezettek mikor nagyképűen értelmetlen nova szintű rusht toltak középen és banánban. Onnantól kapott vérszemet a brazil gárda, megérdemelten nyertek!
-
SQX_Barto
addikt
válasz CraBByzzz #45431 üzenetére
Meg nem, alsoagon meg visszajuthatnak, de gondolom majd korhatranyban lesznek, annyira meg nem neztem at a lebonyolitast.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Redneck
nagyúr
válasz CraBByzzz #45431 üzenetére
A zsebükben érezték, legalábbis a játékuk alapján nagyon úgy tűnt. Az "easyből" lett nagy büdös nyalóka... A lajhárarcú JW még durvult kicsit, de kevésnek bizonyult.
Szerk:
Valakinek dobott már valamit? Egész nap ment a twitch de semmit nem kaptam. 2x GOTV is ment, de semmi. Szerintem az én profilomat továbbra is elkerüli a szerencse pedig megnéztem már pár versenyt... Mondjuk droppolni is viharban hánykolódó homokládát és hasonló értékes skineket szokott.[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
Amúgy többször kérdeztétek már, mi a Cs:Go-s rangom: Gold Nova II
-
lemusz
addikt
De mégis hogy mer valaki ennyit tenni az fnatic ellen?
-
vzsryl
nagyúr
válasz lemusz #45423 üzenetére
Ilyen kis értékű dolgokkal nem foglalkozom, mert nem éri meg a több hónapos várakozást az a pár € többlet. Ez nem nagyképűség, hanem időpocsékolás és így ezzel együtt pénz pocsékolás is.
Amúgy meg "virsli"?! Te hülye vagy!
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SQX_Barto
addikt
válasz Redneck #45436 üzenetére
Ha neha belenezel a kozvetitesbe, lathatod, hogy mondjuk 700k nezobol kap 1500 mondjuk ladat, ez nem egy tul nagy %...
Persze volt mar itt ph-n is aki irta, hogy egy verseny alatt tobbet is kapott, de az csak makker.
Nekem az elozo major-on ment nonstop mindket twitch, de nem kaptam semmit.
Eddig meg a mostanin sem.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Micsurin
nagyúr
válasz vzsryl #45446 üzenetére
mindegy 21-ért feltettem annyiért remélem elmegy , legalább a (számomra) legszebb ak-ra beruházok , pusztasági
-
törölt tag
válasz vzsryl #45446 üzenetére
Tudott te egyáltalán miből készül a virsli? Jó étvágyat máskor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest