- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
nyilvan mindenhol olyan gepet kapnak, hogy ne legyen semmi problemajuk. es ahol a "profik" reszt vesznek, az ne hasonlitsuk mar egy ICL-hez
en azt nem ertettem eddig, hogy miert log ki egy zsinor a fulukbol aztan utanaolvastam (latod imi ilyet is lehet ) es kiderult, hogy agybadugos fulessel jatszanak, a headset csak a hangok izolalasara kell. viszont akkor nem ertem, mi a letjogosultsaga a 30-40k-s fuleseknek, ha ok siman megoldjak egy "mezei" earpluggal.
az tudom, hogy elvileg nincs (vagy eleg fos) a GO hangmotorja, es hogy totalisan felesleges 5.1re allitani a jatekban, meg annak is akinek olyan fulese van, de akkor valojaban tenyleg eleg egy sima stereo telefonos headset is akar ? -
Vanir
veterán
válasz IMIIKE1998 #44700 üzenetére
Nyilván őket nem profinak hívják. Gondolkozz posztolás előtt. A profi ott kezdődik, hogy szerződéses játékos, és ebből él.
expander: ez az 5.1 mizéria mindig is egy bullshit volt, egy jó minőségű sztereó füles mindent megold. Mellesleg gondolom az agybadugósaik is vannak vagy 30-40k körüliek.
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz expander #44701 üzenetére
Nagyon jol leirtad, hogy a hangok izolalasa miatt kell a helikopteres(?) fejhallgato, viszont az ala csak az earplug fer be.
A "sima" fejhallgato egy mezei lanra boven eleg (mert ott nem uvoltoznek Andersek a hatterben), vagy otthonra. De pl Gfinity-n, meg asszem MLG-n is hangszigetelt dobozban ulnek, oda is felesleges az izolalos cucc.[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
expander
senior tag
-
expander
senior tag
válasz IMIIKE1998 #44706 üzenetére
az egy teljesen masik dolog, ne keverd bele.
-
szebe
addikt
válasz expander #44705 üzenetére
A boxokban a megszokott fuleseikben jatszanak elvileg. Az izolalos megoldasnal is ha megnezed, a monitor hatuljan ott log a sajat szponzorfules.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
rumos XIII
aktív tag
-
Vanir
veterán
-
sikalisk
tag
Profi alatt a valódi profikat értem, tehát nem Kodit, vagy a magyar viszonyokat. Szóval megfejti nekem miért jobb alacsony felbontásban tolni egy 20+ colos 144+ Hz-es monitoron, aminek a natív felbontása sokkal magasabb?
univerzum < emberi hülyeség
-
szebe
addikt
Érdekes lesz volgár, orgless, anci nélkül a lan. Na nem mintha az anci mostanság akkora erőt képviselne, de azért na.
Várólistával együtt 40 csapat ment volna, ilyen is rég volt. Én meg már a 18-20 csapatos 1.6-os lanoknál azthittem hogy ott a vége.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Gondoltam, ismét játszom kicsit a játékkal (legalábbis amíg az új patch után gatyába nem rázzuk a Soucre szerónkat), kérnék ajánlást valami korrekt magyar szerverre, ahol kevés (pl a 0 pont jó) a cheater és a nagyon fiatal hangú rikácsoló kisgyerek.
Lehetőleg ne pro szeró legyen, mert nem fragnek mennék. -
MurdR
veterán
válasz FoxiestFox #44723 üzenetére
korrekt magyar szerver - Ugyan...
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
félisten
-
sss
őstag
válasz FoxiestFox #44725 üzenetére
Gyere inkább mixelni.
szerk.: szebe, igen azóta már látom, hogy nem ők azok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Mclovin
senior tag
-
sss
őstag
válasz FoxiestFox #44727 üzenetére
Versengő/competitive mód. De én sajnos ma már nem leszek csgo képes gép közelében.
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek miért van 130-140-es pingem, amikor jó netem van, eddig 30-40 volt...
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #44736 üzenetére
Ahh, így jatszhatatlan :/
-
törölt tag
válasz IMIIKE1998 #44737 üzenetére
Kérdezd meg PH!-n, tuti jobb lesz.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #44737 üzenetére
Nekemis, es ket spanomnak is egyre gyakrabban van 150+os pingje, holott eddig ok volt. Misem ertjuk.
-
BMS
őstag
hali
5-6 napja játszom csak a cs-vel és többnyire külföldiek ellen(30 menetes).
sokan használnak mikrofont és angolul mondják az infót és nooboznak(kis 6 éves hülyegyerekek kislányos hanggal persze) ha nem tudom megcsinálni mert ugye nem értelszóval 1-2 ilyen kulcsszót fordítana nekem valaki? ezeket hallom legtöbbször,hogy rush,boost,inferno pályán a banna,,, ha van még valami fontos légyszi azt is írjátok le
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Redneck
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #44733 üzenetére
Régebben mikor sokat premadeztem előfordult hogy valakinek a lobbyból bejött a ping bug. 150 körüli ping, 4vs5 jóformán. Semmi nem segített.
Véletlenszerű, láttam az ellenfélnél is ilyet, de volt hogy egy este nálunk bugolt mindig valaki.
Azt hittem javítottákBMS:
Néz a pályákról elemzéseket, valamint kiírja hogy épp hol jársz.
A boost felpakolást jelent, a társad guggol, te pedig ráugorva magasabbra mászhatsz.
Banana, Infernon van, a terror rámpa és a B lerakó közötti banán alakú rész.Szerk:
Nagyon sokrétű és bonyolult a játék taktikai része, bármennyire is egyszerűnek tűnik, szóval órákig lehetne mesélni. Nézegess youtube elemzéseket/streameket de a profi csapatok meccseit is érdemes, sokat tanulhatsz.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest