-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz freaghill #44447 üzenetére
nem, őket m4/ak párossal a kezükben kenték el, engem meg aug/sg-vel. még csak azt se lehetett mondani, hogy 1-1 emberen ment el, el lettünk picsázva.
nyilván tudok ecozni/force buy-olni csapattal, de ne akarják már megmondani, hogy vegyek-e quickscope-os fegyvert, vagy ne. -
m_dawe
senior tag
-
Vanir
veterán
Az imént megperdült a parittya. [link]
-
BMS
őstag
hali
melyik játékmód adja a legtöbb xp-t? én deathmatch-ot szoktam általában de az alig ad ilyen 50et....volt olyn,hogy duplán adta az xp-t most már csak 1x...
2.
nektek mennyi a legtöbb kill-etek zsinórban?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Evome
senior tag
Competetive
Arms Race = Your score X 1.5 = Total XP
Casual = Your score X 4.0 = Total XP
Competitive = Rounds won X 30 = Total XP
Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XP
Demolition = Your score X 3.0 = Total XP
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/37fl2e/xp_multipliers_for_each_game_mode/
[ Szerkesztve ]
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
BMS
őstag
köszönöm
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
killer095
őstag
Nem igazmár 6win 1 döntetlen mind 60+pont és nem dob fel sas2be
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
laceszgamer
addikt
válasz regener #44458 üzenetére
De egy idő után a versengőben is leesik a szorzó kegyetlenül nem? Legalábbis mikor összeejött egy héten annyi meccs, akkor egy idő után már versengőben is csak nagyon keveset adott.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
regener
veterán
válasz laceszgamer #44462 üzenetére
Heti 4-5 versengőnél nem toltam többet az utóbbi időben, sőt mostanság már az 1 is soknak számít
Szóval nemtudom pontosan, de szerintem te a heti bónuszra gondolsz. -
IMIIKE1998
őstag
Lol, 20 órára eltiltottak a versengőtől, mert elvileg a rendszernek el kell számolnia..Pedig csak 2-3-at mentem....
A könnyedtől meg megindul a könnyem is.[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
-
rumos XIII
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #44464 üzenetére
Ez csak elso 10 nyeresig van igy
-
Mclovin
senior tag
Imádom, mikor az oroszok kikickelnek, mert nem hozok le egy clutchot. Vezetem a a teamet, vezetünk CTben 8-2-re, kövi körben tudnánk venni...Természetesen angolul nem tudnak. Felemelő.
-
SQX_Barto
addikt
De jo lenne egy sticker-es kapcsolo a Marketre. Bar gondolom az olcsobb fegyverekre - amiket en keresek altalaban - kevesen raknak matricat.
Egyebkent ti mennyire cserelgetitek a hasznalt skinjeiteket?
Van, hogy meguntok valamit es vesztek helyette masikat?[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Aakos
csendes tag
válasz SQX_Barto #44471 üzenetére
Én nem leszek számodra jó válaszalany. Nagyon sok skin tetszik és van sok ami nem. Viszont eszem ágában nincs tudatosan beszerezni őket. Én kicsit gambler vérű vagyok, ezért 4-5 ládát havonta ki szoktam nyitni. Illetve a beváltási szerződést is előszeretettel használom. Trade-elni igazából nincs kedvem, tudom, hogy nem élvezném. Így mindig azokat a skin-eket használom amim van, de van, hogy egy-egy beváltási szerződés után épp kb. semmim sincs.
Viszont pont ezért haverjaim ellátnak sok trash skinnel, amik miatt tudom pörgetni a beváltási szerződéseket.
Illetve mivel pont nem érdekelnek a skin-ek, megígértem haveromnak, ha véletlen kést bontok, akkor megkapja használatra... (ő meg szokta venni a skin-eket ami tetszik neki, de nyilván a kések már túl drágák)Ez nem jelenti azt, hogy teljesen a trade és a vásárlás és a skinek ellen vagyok, mert ha valamiben látok bizniszt, megveszem, vagy eladom. De csak akkor ha könnyű pénz, ha pöcsölni kell, akkor inkább nem. (pl új ládák, ESL drop-ok, ESL matricák, stb... )
-
horush
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Koszi a valaszokat, akkor en pont az ellentet vagyok, amit hasznalok mindenre van tudatosan kivalasztott skinem van, ami nem kell, eladom, es nem hazardirozok egyaltalan
Regen filoztam a kontrakton, amikor volt par felesleges olcso skin dropom, de vegul feldobaltam oket marketre.
A stickeres valaszert pedig kulon koszonet!Egyebkent, ha valakinek kell 5db Operation Breakout lada akar ingyen, akar valami semmitero skinert, irjon privatot. 0.01-ert fentvan mar a Marketen jo ideje es kezd mar zavarni
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
expander
senior tag
válasz SQX_Barto #44475 üzenetére
en a par centes skinekkel elkezdek fogadgatni, aztan ha osszejon 1-2 euro, akkor abbol veszek egy low-end skint ami jol nez ki. de csak azokra a fegyverekre amiket hasznalni szoktam. marketen meg neha-neha ki lehet fogni egesz jokat, hetvegen pl. egy fn ak blue laminatet 4 csapat stickerevel vettem 1,5ert
-
Thaddius
tag
Tiszteletem PH népe !
Pörög a LiveAct igazi csőrfórmanc. Gyertek és csapjunk egy kis MM-et, FaceIT-et, ZENgaming-et.
www.twitch.tv/lzlmrtn[link]
-
djpetar
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az alábbi Glock grinder skinnek van-e a piaci áron felüli értéke (FN állapot)?
Trust me, I'm a doctor.
-
johndeegwed
tag
Sziasztok van pár cuccom amit szívesen tradelnék veletek bármilyen statrakos p2000-re vagy glockra , ak-ra vagy m4-re
Steam id-m Kriss-Zala
-
rumos XIII
aktív tag
-
salieven
aktív tag
Hol tudnám a skineim real money-ért elpasszolni? Pl asiimov wp stb ... nem centes dolgokra gondoltam
PSN: salieven
-
ergepard
tag
Hali,még új vagyok a tradelés világában,ezeket jackpoton nyertem,szerintetek mire érné meg cserélni?
http://steamcommunity.com/id/ergepard/inventory/#730 -
IMIIKE1998
őstag
válasz ergepard #44485 üzenetére
Nézd meg a Steames árakat és az alapján dönts, mire éri meg, a grafikonról minden leolvasható.
Nektek amúgy működik a Cs:Go Lounge? Nekem sajnos nem látja a cuccaimat, pedig minden feltételnek eleget tettem(nyilvános a profil+raktár). Steam community marketon minden oké...
[ Szerkesztve ]
-
ergepard
tag
válasz IMIIKE1998 #44487 üzenetére
IMIKE1998: Köszönöm a választ!
Carvus:Szia!Én a csgobolt.com nevű oldalt használom!
[ Szerkesztve ]
-
Thaddius
tag
MM a Román játékoshaversráccal.
Rank : kamu Eagle
www.twitch.tv/lzlmrtn
-
rumos XIII
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #44487 üzenetére
Frissítsd addig az oldalt, amíg be nem hozza, ez gyakori jelenség.
-
IMIIKE1998
őstag
Csgoskinsen nyert már valaki? Elvileg 40 nap múlva lesz egy ingyen pörgetésem.
rumosXIII:Megpróbálom, köszi.[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
7win 1 döntetlen és még mindig nem dobott fel , SÍROK
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
IMIIKE1998
őstag
válasz rumos XIII #44490 üzenetére
Nem vált be, röhejes, hogy nem tudok cserélni a Lounge-on.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #44491 üzenetére
Csgo skinsen naponta kapsz 1 ingyen pörgetést. Nekem egyszer volt re-spinem
-
szebe
addikt
válasz IMIIKE1998 #44494 üzenetére
Frissítsd kitartóan, előbb utóbb be fogja adni a raktáradat.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz IMIIKE1998 #44494 üzenetére
"Retry using steamcommunity public api."
ezt nyomogattad?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz IMIIKE1998 #44499 üzenetére
Csgoloungedestroyer. Chrome bővítmény, megoldja minden bajod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs