- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Napokban tettem fel a Corel X7-emet, most a munkaterület finomhangolását végzem.
Az utóbbi időben az X3-t gyűrtem, annál szépen el tudtam rendezni a dokkolókat. 8-10 van egyszerre kint, nem jobb oldalra szoktam kidobni őket, mint amit alaphelyzetben kínálna a program, hanem egymás alá, és az aktuálisan nem használtakat felgöngyölítem.
Nos, az X7-nél csak oldalra tudom őket minimalizálni, ráadásul a mellékelt képen mutatott szerint kinyitva nagyon szélesek, sok felesleges helyet vesznek el a munkaterületből, ráadásul bután kicsik, helypazarlóak az ikonok benne. A mutatottnál jobban nem lehet őket vízszintesen összenyomni.
Van erre valami customizálási lehetőség? Nem találtam semmit, amivel a dockereket lehetni formázni.
Köszi. -
Pgraph
aktív tag
Köszi.
Jó lenne a Corel oldalán is olvasni valami konkrétumot erről, gondolom teszteltek vele. Persze, lehet, hogy az X8-tól lefelé nem törik majd magukat az esetleges Win 10-es optimalizálással.
Mondjuk amúgy is hajlok a Win 8.1 vásárlása felé, a 10-esnek valószínű lesznek még gyermekbetegségei...
Az egész ott jött elő, hogy ma olvastam róla, hogy állítólag a dobozos Win 8.1, ha frissíteném mondjuk egy év múlva 10-esre (amikor az már vélhetően kiforrott lesz), kvázi OEM-mé válik, azaz géphez kötött lesz, nem lesz hordozható. -
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Jön ez a Windows 10-es megjelenés, meg a habverés körülötte.
Most akarok op. rendszert venni az egyik gépemre. Szerintetek Corel X7 futna a W10 alatt rendesen, vagy járt utat (Windows 8.1) a járatlanért el ne hagyj...? Nem sok infót találni Corel-fronton erről.
Köszi. -
Pgraph
aktív tag
Nem jellemző, hogy sűrűn kapok X3 feletti anyagokat, de időnként adódik ebből gondom... És az idő előrehaladtával vélhetően majd egyre többször...
Plusz az újabb verziók PDF- és AI-kezelése is vélhetően fejlettebb. Viszont nem sok hangulatom van közel 200 ezret se lecsengetni egy X6-ért (az X3-mam sajnos már nem upgrade alap, úgy tudom). -
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Jó ideje X3-HU-val dolgozom Windows XP alatt, de hamarosan megújul a gépem, Windows 7 (vagy 8.1) kerül majd rá.
Nézegettem a net-en a kompatibilitási témát, hát megoszlanak a vélemények. Plusz gond még, hogy a több magot és a több memóriát (16 GB) se használná ki vélhetően az X3.
Az egyre újabb verziók viszont - amit láttam belőlük - engem nem igazán győztek meg a váltásról, a 9-es utáni szériákból az X3 a legszimpatikusabb. Nem tudom, mitévő legyek...
Ahogy fentebb olvasom, az X7 eléggé bugos, ráadásul nincs magyar verziója, az X6 meg már lassan öreg lesz, jövőre jön a X8-as, bár ennek a magyarítottja jobb esetben még +1 év (ha lesz egyáltalán).
Szóval, szerintetek érdemes egy magyar X6-ot venni, vagy guruljon tovább az X3?Köszi.
-
Pgraph
aktív tag
Nos, ahogy nézegettem, a fenti hiba a Corel 8 SP2-vel orvosolható lenne (a gyári telepítőlemezen már a 369-es, SP1-es buildom van), viszont nem tudom telepíteni. Milyen "trükkel" lehet rábírni az SP2-t, hogy update-elje a mostani, SP1-es verziómat? Mi tehet be neki, az XP vagy valami időkorlát?
-
Pgraph
aktív tag
Sziasztok!
Tovább küzdök a 8-as Corelemmel XP alatt...A fájlműveletéknél fellépő fagyást úgy néz ki, sikerült kiküszöbölni a Win98-kompatibilitási módban való futtatással. De újabb gond van: egy Phaser 7400-as nyomtatódriver feltelepítése után a Corel nem hajlandó korrektül kezelni a nyomtatóbeállításokat. Egyes lehulló listákban értelmetlen zagyvalékot jelenít csak meg. Minden más alkalmazás korrekten kezeli a nyomtatódrivert...
Valami okosságotok esetleg? -
Pgraph
aktív tag
-
Pgraph
aktív tag
válasz
Dexter68 #1206 üzenetére
A 8-asom dobozos, legális darab, 9-est nem nagyon tudok szerintem már venni. A net-et bogarászva egyébként állítólag a 9-es is ugyanezzel a bajjal küszködik XP alatt, és az alá sem nagyon megy fel corel sp. Ezek az új verziók meg színesek-szagosak, lassúak, teli felesleges fícsörökkel...
7 éve nyomom a 8-ast, abban legalább lehet(ett) dolgozni is, az X3-t meg tényleg csak a kompatibilitás miatt vettem...
Szóval, ez az XP által nyújtott kompatibilis futtatási környezet (Win95 vagy Win98) esetleg segíthet, ez ügyben esetleg tapasztalat? Meg úgy általában hogyan működik ez az "emuláció"? -
Pgraph
aktív tag
Sziasztok és BÚÉK!
Alapvetés: Corel 8-at hogyan lehet barátságba hozni az XP-vel (SP3)?
A 369-es buildot használom (sp1), de import, export, általában fájlműveleteknél fagy. Corel support ftp-jéről letöltöttem az sp2-t, de nem lehet telepíteni. Win98-kompatibilitási módban használja esetleg valaki XP-n stabilan? Fontos lenne megoldanom a dolgot, bármilyen ötletet szívesen veszek. Upgradelni nem szeretnék (használtam 10-et, 11-et, most a másik gépen X3 van), de körmöm szakadtáig ragaszkodnék ehhez a változathoz is (eddig - nem nevetni - egy Win98-as gépen futott, ami kidőlt a sorból).
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged