- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremez
aktív tag
válasz
xtremez
üzenetére
Na egy hatalmas katyvaszt írtam le.
Újra:Az alaplap ASUS p5pl2-e és egy c2d e6600-ot(alap 2,4 ghz) szeretnék 3 giga fölé húzni ha lehet. Ramjaim 2x 1 gb és 800 mhz-esek,de az alaplap csak 533-at tud használni belőle alapból,talán ez jól jöhet tuningnál.
Most az fsb freq 345 és azon kívűl a ramok frekjét állítottam auto-ról 691-re állítottam minden más auton van.
Följebb nem tudtam még húzni mert akkor le is kapcsolt a gép. Mellékelem a biosról a képet hátha segít.
-
xtremez
aktív tag
Üdv! Tuningolni szeretném a c2d e6600-at.2,4 az alap órajel és olyan 3-3,4 közöttre szeretném húzni.Tanácsot szeretnék kérni illetve van egy problémám is.Lehet a gond a deszka miatt van mert nem valami tuning bajnok szerintem :ASUS p5pl2-e. Még nem próbálgattam végig, de olyan hibajelenséget produkál amikor felhúzom olyan 3 gigára (windows működik, prime alatt is jó) és újraindítom akkor leáll egy pillanatra a gép és úgy kapcsol be, nem egyből reseteli magát. Előtte volt egy pentium 4 igaz alapból 3,2-es procim és azt még 4 ghz-en is lazán működtettem.
Biosban minden auton hagytam és csak a freq-en emeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wuthering Waves
- World of Warships
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest