- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
JONAS77
üzenetére
Az F1 2011-ről egyelőre nem sok infó van azon kívül, hogy dolgoznak rajta és az előd hibáit próbálják kigyomlálni, valamint tovább csiszolni a játékmenetet és hasonló jól csengő dolgok...
A többjátékos mód nem hiszem, hogy jelentősen változni fog ugyanis a GFWL eleve kizárja a "normális" megvalósítást.
A biztonsági autó bevezetésére sem vennék mérget, de egyébként nem is igazán értem miért hiányzik ez mindenkinek
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.A megjelenésre hasonlóan a 2010-es kiadáshoz ősz környékén kerülhet sor, a marketing halandzsa pedig a valódi F1-es szezon elindulását követően lassan el is indul vélhetőleg.

szerk: off
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tápos kibeszélő offtopik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Dark Souls sorozat
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magisk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én például tök lelkes voltam ez ügyben amíg rFactorban ki nem próbáltam, és hát szerintem elvonatkoztatva attól, hogy nem túl jól volt kivitelezve a dolog még unalmas is volt F1-hez mérten tetű tempóban vánszorogni... Szóval, ha lesz akkor legyen hibátlan és opcionális.