- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kowika87 #5637 üzenetére
Pontosan. En vettem Otthonra egy 871W-t kivaltva a korabbi routeremet vele. Egyszer bekonfigoltam, hogy minden menjen rajta, nat port forward, dyndns update, azota hozza sem nyultam. Ahhoz hogy szorakozzak vele, kicsit magas sla erteket var el a baratnom a net eleressel kapcsolatban
Van meg egy 871w-m amit gombokert vettem, mert nem volt hozza tap es antenna, de azokat szinten fillerekert beszereztem. Gondolkodotam rajta, hogy azzal jatszok esetleg, de otthoni kornyezetben, hacsak nem gyozom meg a upc-t, hogy peeringeljen velem, nem sok mindent tudok csinalni vele. Szerintem tanulashoz a GNS3 vagy a packet tracer idealis, ccna szinten. ccnp-re mar inkabb gns3 + IOU, bar februarban kijon az early release GNS3 amiben mar lesz switching is, igy az IOU mint kulonallo tanulasi forma jelentossege is csokken.
Amire velemenyem szerint hasznosak lehetnek az ilyen "home" routerek, az az uj funkciok megismerese. Pl wifi beallitasa CLI-bol, dyndns frissitese ip sla-val. Eszkozrol grafikon rajzolasa mrtg-vel. Ilyesmik. Lehet pont olyan dologra bukkan az ember, ami erdekli es kesobb tovabb tanul abban az iranyban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged