- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kowika87 #5637 üzenetére
Pontosan. En vettem Otthonra egy 871W-t kivaltva a korabbi routeremet vele. Egyszer bekonfigoltam, hogy minden menjen rajta, nat port forward, dyndns update, azota hozza sem nyultam. Ahhoz hogy szorakozzak vele, kicsit magas sla erteket var el a baratnom a net eleressel kapcsolatban
Van meg egy 871w-m amit gombokert vettem, mert nem volt hozza tap es antenna, de azokat szinten fillerekert beszereztem. Gondolkodotam rajta, hogy azzal jatszok esetleg, de otthoni kornyezetben, hacsak nem gyozom meg a upc-t, hogy peeringeljen velem, nem sok mindent tudok csinalni vele. Szerintem tanulashoz a GNS3 vagy a packet tracer idealis, ccna szinten. ccnp-re mar inkabb gns3 + IOU, bar februarban kijon az early release GNS3 amiben mar lesz switching is, igy az IOU mint kulonallo tanulasi forma jelentossege is csokken.
Amire velemenyem szerint hasznosak lehetnek az ilyen "home" routerek, az az uj funkciok megismerese. Pl wifi beallitasa CLI-bol, dyndns frissitese ip sla-val. Eszkozrol grafikon rajzolasa mrtg-vel. Ilyesmik. Lehet pont olyan dologra bukkan az ember, ami erdekli es kesobb tovabb tanul abban az iranyban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Projektor topic
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged