Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Nemrég én is felraktam az új 4-est.Nagyon tetszett egészen addig,amíg a D+ nem csinált egy érdekes dolgot.A Total C-met használhatatlanná tette és potenciálisan veszélyes progivá nyílvánította.Megjegyzem alapbeállításokkal ment minden.Nem tudtam pl új mappát létrehozni még rendszergazdaként se.Valami segítség mit kellett volna másképp beállítani mert egyébként nagyon jó a progi és szeretném használni ha lehet.A 3-assal nem voltak ilyen gondjaim.
-
csaba1203
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Ez nagyon furcsa metódusa a frissítésnek főleg így,hogy sokan használjuk mert ingyenes.Valami olyasmi lesz előbb utóbb,mint Aviráék-nál.Az nem buli,hogy órákon keresztül frissíti magát.Ha így megy,akkor marad az Avira.Egyébként tökéletesen kiegészítik egymást szerintem nagyon jó alternatíva lehet így a kettő egymás mellett

-
csaba1203
addikt
Antivírus rész kiiktatva marad a Defense+ és Tűzfal és egy Avira free a biztonság kedvéért

-
csaba1203
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Ha jól figyeltem,akkor óránként kapcsolódik a szerverhez adatbázis frissítést keresni?Ez nem rossz.Egyébként nagyon elégedett vagyok vele szinte észre sem lehet venni,hogy a gépen van.Mindamellett számomra mindig is a megelőzés volt a fontosabb.Nagyon várom a 4-es kiadást.Abból egyébként van már béta? Ha igen érdemes kipróbálni és honnét lehet letölteni?
-
csaba1203
addikt
Az lenne a kérdésem ha feltelepítettem a CIS-t használhatom alapbeállításokkal vagy valamit kell állítani defense+ vagy a víruskereső részén?
-
csaba1203
addikt
Egy kis teszt a Comodo képességeiről:
http://www.youtube.com/user/super1bat#p/u/8/70e4vRfFbZ0
Szerintem elég meggyőző

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Akciókamerák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest