- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Nemrég én is felraktam az új 4-est.Nagyon tetszett egészen addig,amíg a D+ nem csinált egy érdekes dolgot.A Total C-met használhatatlanná tette és potenciálisan veszélyes progivá nyílvánította.Megjegyzem alapbeállításokkal ment minden.Nem tudtam pl új mappát létrehozni még rendszergazdaként se.Valami segítség mit kellett volna másképp beállítani mert egyébként nagyon jó a progi és szeretném használni ha lehet.A 3-assal nem voltak ilyen gondjaim.
-
csaba1203
addikt
válasz
blattida #1658 üzenetére
Ez nagyon furcsa metódusa a frissítésnek főleg így,hogy sokan használjuk mert ingyenes.Valami olyasmi lesz előbb utóbb,mint Aviráék-nál.Az nem buli,hogy órákon keresztül frissíti magát.Ha így megy,akkor marad az Avira.Egyébként tökéletesen kiegészítik egymást szerintem nagyon jó alternatíva lehet így a kettő egymás mellett
-
csaba1203
addikt
Antivírus rész kiiktatva marad a Defense+ és Tűzfal és egy Avira free a biztonság kedvéért
-
csaba1203
addikt
válasz
blattida #1639 üzenetére
Ha jól figyeltem,akkor óránként kapcsolódik a szerverhez adatbázis frissítést keresni?Ez nem rossz.Egyébként nagyon elégedett vagyok vele szinte észre sem lehet venni,hogy a gépen van.Mindamellett számomra mindig is a megelőzés volt a fontosabb.Nagyon várom a 4-es kiadást.Abból egyébként van már béta? Ha igen érdemes kipróbálni és honnét lehet letölteni?
-
csaba1203
addikt
Az lenne a kérdésem ha feltelepítettem a CIS-t használhatom alapbeállításokkal vagy valamit kell állítani defense+ vagy a víruskereső részén?
-
csaba1203
addikt
Egy kis teszt a Comodo képességeiről:
http://www.youtube.com/user/super1bat#p/u/8/70e4vRfFbZ0
Szerintem elég meggyőző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest