Új hozzászólás Aktív témák
-
Őszinte leszek. Megint egy trükk amivel ki akarnak szedni emberekből pénzt a harmónia jegyében.
Az autogén tréning ingyenes. És nem kell semmit feltenni meg meghallgatni.
De ha már zaj vagy zene: macskadorombolást kell hallgatni. Akinek van cica - tudja milyen jó.
Vagy az agykontroll alfa és théta zajok. Nekem még volt kazettán. De már nincs kazi. Na az jó volt. -
CharlieDrop
veterán
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Úgy-úgy, nem csak neked….
de én is adnék egy esélyt neki -
pusszycat
nagyúr
Én jól alszom, nem kell hozzá fejpánt... De, h kellemesen töltsem alvás közben az időmet egy irányított állomgenerátornak jobban örülnék, választható témákkal.
-
hajbel
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #2 üzenetére
Nálam valami deathcoret fog generálni, ha nem átejtés
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Nem vitazom
-
Ha az én agyhullámaimat szeretné kinyerni az eszköz akkor minimum kék halál .
Na de viccet félretéve , kipróbálnám hogy milyen . -
Zsolt,72
senior tag
A Bog által készített írás tartalmazza a gyártó oldalára mutató linket, melyen látható egy kis videó [kép] , ami alapján a forgolódás esetleges problémáját elkerüli a rögzítés módja (ez alapján az, amitől tartasz, eszébe jutott a fejlesztőknek is). Nem sok haszna volna, ha az alvás közbeni mozgolódás hatására leesne.
-
sajo13
senior tag
Ha jól értem ez olyan, hogy az első éjszakán a homlokukra cuppantjuk ezt a tapadókorongos kütyüt és próbálunk nem forogni álmunkban, nehogy leesen. A cucc rögzíti az agyhullámunkat és abból komponál egy "zenét", amit egy éven át hallgathatunk az esti alvásnál és reggel olyan frissen ébredünk, mint Csipkerózsika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest