- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Ha Helynekem olvassa a fórumot kérem privátban írjon rám.
-
Land
veterán
Gari nélkül csináltam.
G-nél sok XP és 320 shard/nap. H-nál garrisonnal kevés xp és +40 shard. Nem éri meg nekem. Pláne ha 1x beadja a 40 shardos dungeont, ami ki is egyenlíti H plusz shard bevételét.
Majd ha fixen megy gari nélkül H, átváltok rá.Még meg kell fejtenem mi kell ehhez.
-
Land
veterán
válasz
Mazda6_2.0D #3508 üzenetére
Raidre/dungeonra/hbmre nagyon jó hős. Fix a helye.
-
Land
veterán
válasz
feltamadas28 #3497 üzenetére
Nem hiszek neked.
-
Land
veterán
Rápróbált valaki a Cupid eventre? Gondolom ugyanolyan vacak, mint volt az esélye.
-
Land
veterán
válasz
Mazda6_2.0D #3479 üzenetére
Nem lövi bele. Vannak nála jobbak bossra.
-
Land
veterán
válasz
Mazda6_2.0D #3423 üzenetére
Mármint jó-e a Minotaur? Frankó, megkönnyíti a Raidet, Dungeont csak feljebb kell húznom. Skillje 5/9-es, de ő maga csak 100-as.
-
Land
veterán
válasz
Shokkolo #3459 üzenetére
Úgy a jelenlegit is meg tudom hekkelni, csak a 2 jobb oldali hero base hatótávolsága ki fog lógni az asszimetrikus felosztás miatt, de ez élesben úgy is kiderül. A jelenlegivel csak annyi baj van, hogy a falon belül kevés az épület. H-hoz pedig több épületet kell belülre rakni. A jelenlegi épületek nem fogják fel az Ornithoptereket.
-
Land
veterán
Nekem egy 6 Hero Bases bázis kellene TH17-re, amivel H is menni fog. Ötlet erre esetleg?
-
Land
veterán
válasz
feltamadas28 #3421 üzenetére
Nekem 150 ezer gem után meg nincs cupid. Ilyen ez a játék.
-
Land
veterán
válasz
Saskakas18 #3350 üzenetére
Gondolom voltak visszaélések vele. 6-an pöcögtettek egy accot, hogy folyamatosan online legyen. Erre tudok gondolni.
-
Land
veterán
-
Land
veterán
Succubus skillje csökkenti a Boss skilljenek erejét is?
Grat Hey. Idővel megpróbálom akkor én is.
-
Land
veterán
Tegnap óta átálltam a 36 shardosról a 37 shardos dungeonre. Könnyebb nekem és 100%-ban le tudom tolni Restoration és Guardian Angel varázslatokkal veszteség nélkül, míg előbbinél csak az 50%+ taktikát követtem. Ma így kaptam 5-ből 4x 37 shardot. Jelentősen jobban ad.
Bár ez biztos nem lesz mindig így.
Itt van egy Dungeon 1-8 adatbázis érdemes böngészni: link
Illetve a 37 shardosban nekem ezt segített: link -
Land
veterán
válasz
Baulu81 #3097 üzenetére
Lassítja.
Én nagyon szeretem a Snowzillát. Akinek van, annak bossra szerintem kötelező.
6/9 skillel magas szinten PD/Druid buffal 90k körül üt a bossra. És rá nem vonatkozik a 35k-s dmg limit a bossnál (ahogy hey is írta), mivel nem egyben süti el a skilljét, hanem 8 részletben. Dungeonre is használom egyelőre. Sokkal jobban túléli 100-as szinten, mint a 138-as Champion.IIIZIII: Lassan nekem is érik, hogy rápróbálkozzak, de szerintem immot addig fel kell húznom hozzá.
-
Land
veterán
válasz
Mystic303 #3020 üzenetére
6. hero base:
4-4 mana tároló, mana bánya, arany tároló, arany bánya, army camp 16-os szintre.
Mindenhol lehet majd használni tudtommal.
Boss legyőzéséért HB jár, ami a legszűkösebb a játékban. Nézz róla Youtuben videókat. Rengetek van "Castle Clash Boss" szavak alatt. Az vesz rész benne, aki a kiírt időpontban be van lépve és beszáll a küzdelembe. -
Land
veterán
Vegzet klánosok!
A héten hétköznap 20:15-kor lesz a Boss 2, így Jag is jelen tudni lenni. Megértéseteket köszönjük!
-
Land
veterán
válasz
killerhagyma #2995 üzenetére
Az szép.
Akkor gondolom magas a mightod is.
-
Land
veterán
Tudja valamelyikotok, hogy garrison nelkuli HBM H-hoz mi kell? TH 17-hez. Bázis, epuletek, hős szintek. Köszi!
-
Land
veterán
-
Land
veterán
Megjott az Update. 2 óra múlva lehet belepni. 300 gemet kapunk.
-
-
Land
veterán
Ez a tojasosdi hogy megy amúgy?
A 3 tojásban mar eleve van valami és kinyitom azt kapom, ergo lehet a lerakott 3 tojás egyikében sincs cupid vagy nyitaskor random dob valamit?
-
Land
veterán
válasz
IIIZIII #2755 üzenetére
De itt nem csak a Cupidról van szó, hanem hogy annyi pénzből semmi értelmeset nem kaptam. Minden játékban ahol fizetni kell valamiért kapsz is érte cserébe dolgokat. Nem azt fizeted meg, hogy legyen 5% esélyed arra, ami épp kellene. Pláne nem 0.xx % esélyed...
Beletolsz mondjuk 50. ezer Ft-ot és nem pörög ki semmi. Nem tudom ezt az IGG-nél hogy gondolták és csodálkozom, hogy akik ennek többszörösét belenyomták és nincs meg ez vagy az, amit szerettek volna, még nem hagyták abba.
És van pofájuk csinálni egy Cupid Egg napot úgy, hogy 13 tojásból nem adja meg. Ennyire már a játék is lehetne fair, hogy a 10. tojásra ha rábökök Cupid van benne. Arról nem beszélve, hogy van, akinek első tojásra kijött persze vagy free gemből.
1600*10= 16.000. Nekem ne mondja senki, hogy ennyiért hiú ábránd azt a röpködő gyereket elvárni. -
Land
veterán
válasz
KohanTroon #2722 üzenetére
Gem rollolasbol.
Ingyen gembol is kiporoghet vajon?
-
Land
veterán
válasz
kisvakond88 #2702 üzenetére
E hónapban. TW szerveren ma lesz a frissítés.
Sőt rebesgetnek Cupid egget is a fórumon. Lehet kacsa.
-
Land
veterán
-
Land
veterán
A tojas adó event hétfőn lesz a jatekban?
-
Land
veterán
nubyy/Baulu81:
2/5 Revitalize. Nem az igazi. Majd a jövőben rámegyek a Berserkre, de jelenleg Championra szeretném megszerezni.
Dungeon/HBM alatt megvan az +5% gyorsulás, szépen aprít a csapat. Amikor összeér a skill, akkor meg csépelnek rendesen. Bossnál ma nézem meg ha nem késem le.
Mivel a perma stun jelenleg csak ábránd, így max kicsivel tovább fogok tudni bent maradni a combosabb skillje segítségével. De ez majd este kiderül...Tovább egy darabig biztos nem fogom húzni. Mire összekaparom a 8/9-re valót, addig több hősöm skilljét fel tudom húzni.
Druid->TG->SM->SZ/Immo a sorrend. -
Land
veterán
Na megvan végre a 7/9 Pumpkin Duke. Kíváncsi leszek rá.
-
Land
veterán
Ma és holnap a Boss2-ezés ismét 20:15-kor lesz. Aztán szombattól újra 21:15-kor. Megerteseteket kköszönjük.
-
Land
veterán
Vegzet klánosok!
Jag társunk a héten nem tud jelen lenni Boss2-nel megszokott 21:15-os kezdésnél. Jelenleg nagyban függ tőle a harc végkimenetele, így új időpontot választottunk. Kísérleti jelleggel áttettük 20:15-re ma és holnap a bossozast, amikor ő is jelen tud lenni. A megszokott időpont csak a héten hétköznap nem jó neki, szombattól újra minden a megszokott kerékvágásban fog történni. Megértéseteket köszönjük!
-
Land
veterán
Szavazható új herok: link
-
Land
veterán
Kár, hogy a Cupid/PD továbbra is csak rollolható marad. Kicsit utánaolvastam fórumon és van aki 400.000 gemből nem kapott Cupidot. akkor én mit szóljak...
Valami esély növelő legalább jó lenne, mert hogy valakinek akár elsőre kipörög, míg más egy olcsóbb kocsi árát beleveri és semmi, eléggé dühítő.
Érdekesen hangzik ez az új hős. A tervezője milyen terepre tervezte vajon? Arra kíváncsi leszek, hogy mennyi Gem vásárlás után lesz megkapható. SM 50.000 után, remélem nem találják ki, hogy 200.000... -
Land
veterán
Azt tudja valaki, hogy milyen gyorsan kellene ütnie a Championnak ahhoz, hogy folyamatos stun legyen Boss ellen?
Az mindegy, hogy Berserk vagy PD miatt, de egy százalék jól jönne.
Most 45% plusznál jár. Lehet elég lesz, még friss a talent. -
Land
veterán
12 perc alatt sikerült legyőznünk a Boss 2-t!!! Gratulálok srácok!
Hajrá Vegzet!
-
Land
veterán
8-ig el sem tekertem. Néztél rá sémát youtubon? Gondolom nem kis szintű hősök vannak annál.
Hasonló a csapatom. Nem érzed Champot dungeonra/raidre/HBM-re gyengének? Elég hamar kifekszik nekem.
Druid, SM ,TG, PD nálam is alap. Cupid lenne az 5. ha kipörögne. De lehet addig HBM-re/Dungeonra Immortepet húzom. Aztán hóembert tarcsinak. Face to face elég bika lehetne húzva 4-5/9-es skillel. Pláne Berserk talenttal.Boss csapat nálam annyiban más, hogy AC helyett Succ van a 35k damage miatt. De ő csak 80-as, így valszeg 100-as hóember megy ma a B2-re 5-nek a nagyobb HP miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest