- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pushy
tag
Üdv!
2 dolog lehet:
- Az usb portlistád tele van, és a Windows egy bizonyos szám után (ca. 60-70) meghülyül.
- Betojt a portáramkör a nyomtatódon. Sajna előfordulhat, főleg akkor, ha feszültség különbség van a sz.gép földje, és a nyomtató földje között. Elsősorban gyenge, vagy földeletlen konnektor miatt lehet ilyen. Nem egy ilyen nyomit láttam, aminek szénné égett a portbemenete.
Ha a nyomtató jó, akkor áram alatt felcsatlakoztatva a sz.gépre, be kell jelentkeznie, méghozzá úgy, hogy a típusát is megmondja. Ha ezt nem teszi meg, vagy ismeretlen eszközként van jelen, akkor bizony a nyomi sz@r.
Mondanom sem kell, ez mit jelent...
Pushy -
blue1979
csendes tag
nincs kérdőjel!

-
blue1979
csendes tag
Sziaztok! van egy Cannon S200 nyomtatóm , de egy ideje nem akar működni! Szóval.... tettem fel új windowst és azóta nem érzékeli , hogy az USB-be be van dugva a nyomtató. Előtte ment rendesen , és az USB-ben mást tudok használni. Szerintetek mi lehet a baj?
A telepítésnél van lehetőség port-ot választani , de nem tudom melyik az a port amibe én dugtam a nyomtatót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már végigpróbáltam , de semmi, régen alapban felismerte a nyomtatót a windows , de most semmi