- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Link is van, új CoD-os téma sem kell, zárom.
-
flurider
aktív tag
Nemérdekel a gyerekes reakciód én nem ilyen gyalulós megoldást szeretnék, hanem szeretném tudni, hogy melyik mod ez. Talán ha van olyan codlover mint én, az csak segít.
Ha megbetegszik a fád az udvarban kivágodés veszel egy másikat, ahelyetthogy megmetszenéd? Nem akarom evolúciós térre kivinni a dolgot, hisz ez csak egy játék, de jobb megoldást várok. (jóhogynem új gép''+!') -
Bencus88
nagyúr
Töröld le a cod 2-őt meg a mapát is.Rakd újból meg a patcheket is és utánna az allow dowloadingot kapcsold ki.És ezzel kiszűröd a modokat meg az ilyen hülye fájlokat és ez a gépednek is jót fog tenni.
Ezért nem kellett volna új topikot nyitni szóval ezt tuti törölni fogják.Üdv -
flurider
aktív tag
Sziasztok !
Amióta van cod én játszom. Először még feldobott a singleplayer is. Ott volt a gépemen, majd 2 hét várakozás után felraktam egy otthoni szombat estémen és egybe végigjátszottam. Inkább neten játszunk ettől függetlenül. A cod2 nem rossz de várom a 3mat.
Problémám a következő:
Általában be van állítva az ''allow downloading'', hogy a nem meglévő pályákat leszedje az intelligensebb játékszerverről. Elég sok pályám van meg, kivéve az 1.2 kihagyása és az 1.3 felrakása miatt hiányzó mp_harbor.iwd :(
Ez még okél lenne mert addig elszívok egy cigit, de valahogy letöltöttem egy oylan modot, aminek hatására a futásgombnál lórapattanok, ha gránátot dobok, szintén előjön a ló. Bal kéz a fülön, jobb kézfej pisztolyt formálva az ellenségre mutat. A lőszer- és gránátmennyiséget soha nem látom, mert mindig nullát mutat, és ami a legidegesítőbb, mivel nullát mutat, lövés előtt kattan egyet az üres tár, majd kilő egy töltényt. A garand folyamatosan kattog. Volt mikor egy felvett MP44 csakilyen egyeket lőtt, majd kifogyott, ezután átváltott egy másik fegyverre. Ha visszaváltok, s újratöltök ugyanezt megcsinálja :--(
El nem mondható hogy mennyire idegesítő. Már letöröltem egy pár gyanús mappát és fájlt, de néha mindig előjön. Lehet, hogy ha nincs meg egy pálya és a szerver letöltei velem, előtte gyorsba átadja ezta lovas buziságot?
Talán lesavazni nem, de szivesen megmanikűrözném a fitymáját annak aki ezt kitalálta.
Ha valaki tudja, hogy melyik fájl és szerver ezért a felelős kérem segítsen, mert így elég rossz játszani. Végső megoldás, ha leszedem és ujra felrakom a codot és többet soha nem engedek szerverről tölteni.
Boccs hogy ennyit idehánytam szavakbaöntve, de télleg nagyon eresítő eza lovas dolog.
Előre is kösz mindent 4
biztosan Loeffer (ígyén)
Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Ryzen5 4500/ RX 5700XT/ 16GB DDR4/ 500GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GARANCIÁLIS 2028-ig!!! Asus Rog Xbox Ally X 24GB/1TB + prémium tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest