Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz molnarpeter #37059 üzenetére

    Na igen, de az mar megint sok penz egy varosi autoert. :) Ilyen teren tenyleg jo a plug-in hybrid, de nem boszme nagy motorral. Az univerzalis, varosban fele annyiert jarkalsz, teszem azt munkaba, mig ha elmesz messzire, akkor ugy viselkedik az auto, mint egy sima kis szivo benzines. Gyenge, lomha, mindenfele inger nelkuli unalom, ami meg raadasban onnantol mar csak kozepesen gazdasagos.
    Majd egyszer talan en is beerek erre, de egyenlore nem tudom elkepzelni, hogy ez valaha megtortenik.

    Egyenlore mar eljutottam addig, hogy nezek E46 M3 -akat(is). Annyi lenne, mint egy VXR Insignia, de szivo, szoval elvileg kevesebb nyug, ami persze nem feltetlen igaz. Tuningolhatosag nuku, de annyira nem is torkos, es sokkal nagyobb lenne benne az elvezeti faktor. Meg hozza egy robogo ( ;] ), mert az uj melohelyem mindossze 6km -re van.
    Tegnap pl. elmentem megnezni, de nem probaltam ki, sirt belole az, hogy szet van hajtva. Sajnos a tobbseg a robotizalt valtoval szerelt, ami nem eleg, hogy kulturalatlan, de meg a teljesitmenybol is elvesz egy jo lapattal.(mar ami megmaradt a lovakbol, mert tapasztalat szerint ezek a kihegyezett motorok ahogy korosodnak, ugy gyengulnek) Jo lenne befektetesnek is, szepen rendbe hoznam....

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák