Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mh197

    senior tag

    Ma kész lett a kocsim! :C :C
    Hát valami durván jól megy, de nagyon!!
    Össze sem lehet hasonlítani a megelőző állapottal.
    A hiba oka tök egyszerű volt: Nyomásérzékelő szenzor volt rossz a szívócsőnél, ezért az elektronika lekorlátozta, vagyis nem érzékelte a turbót. Szenzor kicserélve, szívócső kitisztítva végig, és durván jó a gép.
    A szervízben annyit mondtak, hogy ugyan nem sok 318 tds van, amit javítanak (mert amúgy sem sok van belőlük), de ami eddig ott járt, abból ez volt a legjobb állapotban magasan.
    Igaz így is akadt pár javítani való hiba még hátra, aminek egy jó része olajfolyás szimering, meg ilyen helyeknél, illete szilent cserék itt ott, mert picit már repedezettek, lengéscsillapító, mivel picit gyengélkedik az egyik, szóval ilyenek, de apránkánt meg lehet csinálni őket, nem srgősek. Igaz eredeti BMW alkatrészekből fog megnni minden bele, ami megint lesz vagy 300k munkadíjjal összesen, de utánna minden patent lesz. Mondjuk ebben az állapotban is felveszi a kesztyűt bármelyik korabeli géppel az állapotát tekintve, annyit mondtak rá a BMW szervízben.
    Szóval röviden király lett a gép, most már megy is, mint a vadállat, a maga kevés lóerejéhez képest. Ha vkinek kell korrekt szervíz, priviben tudom őket ajánlani, mert ugyan nem a legolcsóbbak, nem sufni tuning, de teljesen normál ár mellett a legfelkészültebbek, és nagyon felszereltek, minden megvan nekik, és gyorsak. Részemről tejesen meg vagyok elégedve velük. :R

Új hozzászólás Aktív témák