Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Breki

veterán

válasz Sz4bolcs #6961 üzenetére

Van saját fóruma.

[link]

Persze van különbség, de nagyon jól kiegészítik egymást.
    Az M4-en a bass-t nem is nagyon használom.

Én összekábeleztem őket egyik a bal másik a jobb oldal.

Wifi-n ritkán hallgatom mert ott spotifyben nincs eq én meg beszereztem egy frankó eq programot, azzal hallgatás közben akár belövöm.

A hangerőt meg mivel olyan átalakítóm van külön hangerővel tudom szabályozni tv nézésnél. Mondjuk a tv-s távirányítóval is működik. Be tudom állítani hogy egyszerre szóljon a tv hangszóró és a két cucc. 3 in 1 :-)

És ugye tv-n is van spotify

A hangerőre

M4 maxra? Ha én felraknám átjönne a szomszéd pedig Hifivel szoktam nyomatni a hangerőt. Nem mini Hifiről beszélek :-)

Múltkor voltak nálam hallgatni M4-et mutattam, kb fél hangerőnék nem nagyon halottuk már egymást. Igaz a spotify-n maxon volt talán.

Nekem az M3 a hangfal tetején van az meg a szekrényen azt csak bekapcsolom ritkábban állítgatom. M4-et meg tv-t állítom hozzá. De mostanában sokszor csak az m4 megy. Pl élvezem, hogy fürdőszobában borotválkozás közben milyen állatul szól ahogy visszaverik a falak. Vagy erkélyen csak fogom és kiviszem a másik szomszédok nagy örömére. :-)

Külsőre melyik tetszik jobban? Egészében szerintem az M3 jobb igazi retro feeling, de az M4-nek meg az előlapja szebb.

Új hozzászólás Aktív témák