Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Megjött a Motion+, meg is lepődtem, hogy az előző rendeléssel ellentétben, ezt már második alkalomra sikerült kiszállítania az UPS-nek, és csak egyszer írták át a szállítási időpontot.
A mély egy kicsit határeset, ettől hangsúlyosabb mélyeket szeretek, bár a pc-s asztal alá betéve már hozza azt amit várok, sőt
Úgyhogy lehet későbbiekben lesz egy boombox-szerű is (vagy hogy lehet ezeket hívni), hogy szabadban is legyen élvezhető mély - ezt meg addig is kint beteszem valami dobozba vagy ládába 
Kipróbáltam a tévémmel is, gondoltam, hátha... Gyakorlatilag nincs értelme. 100%-ra véve a hangerőt se szól úgy, mint a tévé saját hangszórója 10-12%-on. De ez inkább a tévé miatt van, nemrég jött rá fw frissítés, és a meglévő fülessel se úgy szól ahogy eddig. Remélem majd javítanak rajta.Megpróbálom úgy bejáratni ahogy ajánlva lett, bár mivel nem két-három óra alatt merül le, elég nehéz megállni a 30% hangerőnél

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgyhogy lehet későbbiekben lesz egy boombox-szerű is (vagy hogy lehet ezeket hívni), hogy szabadban is legyen élvezhető mély - ezt meg addig is kint beteszem valami dobozba vagy ládába