- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FoLey-v
addikt
válasz <Adamsky> #11300 üzenetére
Hupsz benéztem bocsi.
Igen tapasztaltam remek egy kis hangszóró. Megpróbálom rábeszélni. Még fehérben is elfogadná. Próbálok neki segíteni,hogy ne kelljen mobilon zenét hallgatnia.
Mindig jobb ez a tribit mint a JBL Go 2-3.Esetleg amit linkeltem vagy is ezt [link] van erről véleményetek róla?
Youtube és amazon értékelés alapján jókat mondanak.tom570 De az már nem 30k árkategóriás termék?
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
-
carl18
addikt
válasz FoLey-v #11304 üzenetére
Ha nem tetszik neki ,vegye meg a Rozsaszín hangszórót aminek "Shit" hangja van. Nem tudom miért te űgyintézel, miért kell így papucskodni.
Ha nem bírod rá beszélni a jobb választásra, vegye a JBL Go 3-at. ő él a hangjával együtt nem én. Csak időpazarlás az egész társalgás.Már párszor le volt írva ennyiért a legjobb Earfun Uboom.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
Sajnos ezt előre lehetetlen megjósolni. Hát figyeld mindig a készletet és ha látod azt árat amit kinéztél akkor rendelhetsz.
Bár így hogy folyton megveszik a hangszórókat, nincsenek rákényszerűlve az akciózásra.Arra azért kíváncsi lennék egy évben hány motion+ talál gazdára
De sajnos ilyen statisztika nincs közölve.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Win-T
senior tag
Nos ez az Aqua-s, Mac Audio-s történet nem jött be, nem tudják már ők sem beszerezni, úgyhogy rámentem inkább erre az Earfun Uboom-ra én is amit nagyon ajánlotok.
Csak jó lett volna ha már a héten tudtam volna használni valami kütyüt (a kétezer forintos aktív hangfalpár amit anyám PC-je mellől lenyúltam valahogy nem az igazi). Remélem gyorsan ideér. -
Richard!
addikt
válasz Richard! #11283 üzenetére
Nos. Megérkezett az Anker válasza:
Nagyon sajnálják, hogy a kérdéses termék (Motion+) nincs raktáron és fogalmuk sincs, hogy mikor válik újra elérhetővé. Mindenesetre amint tudják, feltöltik a készleteket, figyeljem folyamatosan, hátha...
Elnézést kérnek a csalódás miatt. :(Ennyike. Akkor marad a várakozás továbbra is, vagy pedig ha nagyon akciós lesz, bevállaljuk a vám/áfával együtt...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
válasz dave_gahan #11316 üzenetére
Eddig is megvoltunk nélkülük, ezután is megleszünk, de azért idén még jó lenne egy párat behúzni...
Nekem annyira azért nem sürgős, de azért már jó lenne, ha összakapnák magukat!!!Ma kezdődik életed háralévő része
-
orc88
őstag
Hétfőn rendeltünk egy uboom-ot, de még nincs róla tracking, ez rendben van?
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
home.barista
csendes tag
Gondolkodok hangszóró vásárlásán. Előny lenne egy viszonylag hordozható változat, bár főleg a házon belüli cipelés miatt. Közepes helyiségek, 25 m2 lenne főleg. Apple Music, esetleg Tidal, lemezjátszó, néha filmezéshez használnám. Klasszikus, jazz, pop amit inkább hallgatok. Szeretem a Lypertec Tevim neutrális hangszínét. Gondolkodok Vifa Copenhagen 2 és Helsinki vagy Denon Home 250-ben is. Mi a tapasztalatotok? Élőben sajnos nem hallgattam meg őket, de youtube alapján a Helsinki szépen szólt, talán a mélyek időnként hiányozhatnak, de ezt előre nem tudom, csak vélelmezem.
-
home.barista
csendes tag
Annyi esetleg, hogy Edirol MA-15D kábeles hangfalat (lemezjátszóhoz) és Bose Soundlink Resolve Plust használok jelenleg.
-
őstag
válasz home.barista #11321 üzenetére
A felsorolt három hangszórót így tenném sorba:
Copenhagen2: ez a legdrágább (cirka 225 ezer) és a legjobb hangzású, van benne akku, tehát cipelhető bárhova. Ha az ár nem prio tényező a választásnál, akkor szerintem ezt vedd.
Denon Home 250: kb 50 ezerrel olcsóbb mint a Copenhagen, akku nincs benne (multiroom hangszóró), szóval hordozható de konnektor legyen a közelben. Ezt volt szerencsém hallgatni. Nekem nagyon bejön a Denon hangzása, nem kell tartani attól, hogy a mélyek esetleg hiányoznak. Hozzáteszem nem is tolja túl a mélyeket.
Helsinki: alig 20 ezerrel olcsóbb a Denonnál, de a térfogata csak negyede a Denonhoz képest. Nagyon jó a hangja, de hiába Vifa, 25 négyzetméterre egy ekkorka hangszóró akkor is kevés (főleg basszus hiány) -
dave_gahan
aktív tag
-
őstag
válasz home.barista #11324 üzenetére
A Copenhagen nem véletlenül kerül annyiba. Mondhatni, a hordozható hangszórók csúcsa (előzi a Denont, JBL-t, Harmann-t, Bose-t, stb). Hangminőségben mindenképp. Szerintem az 50 ezres aktív hangfal kategóriát is megeszi reggelire.
-
Richard!
addikt
válasz dave_gahan #11325 üzenetére
Minden nap figyeltem, hátha még lejjebb megy az ára, de megvetted előlem...remélem jól fogsz aludni. Neem ,amúgy gratu, közben alin drágult, 87-ről 95,30$-ra. Úgy néz ki nekem soha nem lesz ilyenem
-
Richard!
addikt
-
peppe79
senior tag
Sziasztok!
Ez az Evolveo majdnem úgy néz ki, mint a régi Tronsmart T6. Egy gyártásról lehet szó, vagy csak másolták a design-t?
-
asdf74
tag
Sziasztok! Nincs semmi tapasztalatom ezekkel a hangszórókkal. Ezektől egy 30 ezres mikro-hifi is jobban szól? ( gondolom ezek nem sztereók, legalábbis 150E ft-ig) Köszi
-
őstag
válasz asdf74 #11332 üzenetére
Valóban vannak olyan (alsópolcos) hangszórók aminél még egy 30 ezres mikrohifi is jobban szól. De nem ez a jellemző.
Ezek nem elsősorban a sztereó élményről szólnak, de már 30 ezer környékén is van sztereó hangszóró (nem két külön hangszóró, hanem egy dobozon belül sztereo). De vannak olyanok is amiből kettőt bluetoothon össze lehet párosítani valódi sztereónak. És még mindíg bőven 100 ezer alatt járunk, és emellett a 30 ezres mikrohifi hangzását messze felülmúlják.[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
Meglepetésre ma megérkezett a múlt hét szerda délután rendelt Earfun Uboom. Róma-Nürnberg-Vecsés-Melóhelyem útvonal hat nap alatt elég jó, csak holnap számítottam rá. Gyorsan fel is avattam kertásás közben és azt kell mondjam minden várakozásomat felülmúlta, nagyon örülök, hogy nem a JBL Go 2-őt rendeltem meg. Nem szól hatalmasat szabad téren, de amekkorát igen azt nagyon szépen teszi bármi menjen rajta. Néha azon kaptam magam, hogy rendesen bólogatok a zenére.
Nagyon köszönöm a tippet, nem tudom már ki adta! -
Richard!
addikt
Sráczok!
A Soundcore 3 mennyire jó a kategóriájában?
-
carl18
addikt
válasz asdf74 #11332 üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást. Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Richard! #11338 üzenetére
Mi számít egy kategóriának? Méret, ár? Nekem volt Soundcore 2-m, MaxSound Plus-om és most van egy Soundcore Boost-om. Nálam a sorrend is ez. Ha nagyon fontos a méret (és árban sem nagyon akarsz feljebb menni, akkor jó választás lehet a 3-as is, mert jobbnak tűnik, mint a 2-es. Hangzásilag (YT-s review-kra alapozva) picit a MaxSound Plus alatt van (a "sub bass" régióban marad el picit). A Soundcore Boost (az upgraded verzió!) viszont a MaxSound Plus fölött van.
A sok rizsának egy a lényege: jó a cucc, de kérdés, hogy neked elég-e? Én úgy vagyok vele, hogy a Soundcore 2, MaxSound Go vonal nekem egy picit kevés. -
Richard!
addikt
válasz <Adamsky> #11341 üzenetére
Nagyjából ebben a méretben és árban mozogva értettem a kérdést. Mivel kb. lehetetlen bárhonnan is vásárolni a soundcore 3-nál jobbat emberi áron Anker vonalon, ezért "fanyalodnék" erre a megoldásra.
Az a baj -vagy éppen nem baj-, hogy engem teljesen megvettek a youtube- os tesztekkel...Ma kezdődik életed háralévő része
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Richard! #11342 üzenetére
Nem tudom, hogy az új titánium driver-ek (a Motion+ -ban még tudtommal nem azok vannak) okán nagyon nagyot szól a Boost. Ott van a Motion+ seggében. Szerintem ha a Soundcore 3 is ezt tudja, csak kicsit "kisebben", akkor nem lőhetsz mellé.
Egyébként a Motion+ -al kapcsolatban nagy szívfájdalmam, hogy a szoftverét, az Eq-t nem fejlesztik, pedig már a fórumukra is írtam, más is kérte, de nem. Pedig nem hiszem, hogy hardveres korlátja lenne. Szóval, ha tetszik a 3-as, akkor hajrá!Hmm... másnak sem enged az amazon.de magyar címre Anker cuccot rendelni? Nem mintha akarnék, csak meg akartam nézni, hogy mennyi is az annyi, de nem jutok el odáig.
-
Ernesst
aktív tag
-
Zamma
őstag
válasz borbar #11286 üzenetére
+@Mindenki
Hát ez az Anker Ali Live Day vagy nem indúlt el, vagy te nézted be, vagy...
időeltolódás miatt?...
Nem hogy akció nincs, a motion+ - ahogy azt más is jelezte - 99-re drágult...
Innen könnyű lesz visszaárazni 27-én (ha lesz egyáltalán visszaárazás).[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
Kijött a 30%-os akció a motion+-ra!
Milyen meglepő, az új ár $87.77...
Kínából rendelhető, lengyelből még mindíg nem...[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Ernesst #11344 üzenetére
Jól utána jártak a telexindex-esek
... kaptam egy semmilyen választ, aztán elkezdtek kombinálni. Egyébként még az sem igaz, hogy úgy "en bloc" ne lehetne rendelni magyar címre. Tegnap - csak próbaképpen - bedobta a kosárba egy Tribit hangszórót, és azzal nem volt gond.
Egyébként az amazon-on - tapasztalatom szerint - eddig is nagy kavarások voltak a "sarcot" illetően. Volt olyan termék, ami a bruttó német áron adta az eladó, de volt olyan is, amit előbb szépen nettósított - miután kiválasztottad, hogy Magyarország - majd a szállítási költséggel drágított nettó árat beszorozta 1,27-el.
A Motion+ egyébként lassan úgy néz ki, hogy nem csak egy f@**a kis hangszóró, de befektetésnek is megállja a helyét, mert szépen megy fel az ára.@mindenki
Motion+
Kédreztem már, de nem jött még rá válasz: szóval senkinek sincs olyan menő telefonja / tablet-je, ami tud aptX LL-t? Meg kellene nézni, mert úgy látom, hogy a hangszóró támogatja.
Ja, és még egy! Bár ez lehet csak nekem új. Szóval az megvan, hogy a hangszóró tud multipoint kapcsolatot? Én ma reggel szembesültem vele, mikor véletlenül egyszerre kapcsolódott a telefonom és a PC-m a hangszóróra. Ezt a fícsört a leírásában én nem találtam. Ahogy az low latency-s aptX sincs agyon reklámozva (már ha tényleg tudja).[ Szerkesztve ]
-
borbar
tag
válasz <Adamsky> #11347 üzenetére
"Bár ez lehet csak nekem új. Szóval az megvan, hogy a hangszóró tud multipoint kapcsolatot?"
Én használtam, valahol olvastam róla, azt hittem, mivel segít a gyors zene váltásban, ez plusz. De valahogy inkább mínusz, mert ha az egyik, épp nem hangzó, de kapcsolt eszközre érkezett valami értesítés, az bezavart, megállította a lejátszást. (De lehet, én bénáztam valamiben.) -
borbar
tag
A Live Day egy élő bemutatót rejt, azzal együtt jár kedvezmény kupon/kód. Ali appban tudtam követni (vagy az ismétlést).
A Super Brand Week során pár kupont érdemes kipróbálni, az ankeres dollárokkal együtt 80 USD alá kerül a Motion+. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz borbar #11348 üzenetére
" ... de kapcsolt eszközre érkezett valami értesítés, az bezavart, megállította a lejátszást. (De lehet, én bénáztam valamiben.)"
Nem, ez így működik jól. Pl. nálam rá van kötve a gépre, szól róla a netrádió, de a telefonnal is kapcsolatban van. Ha befut egy hívás, akkor leállítja a zenét a PC-n, és átvált a telefonra.
Ha ezt ne akarod, akkor elég az egyik helyen disconnect-et nyomni, és kész.
Milyen telefonod van? AptX LL-t nem támogat?" ... az ankeres dollárokkal együtt 80 USD alá kerül a Motion+."
Nagy kár, hogy a vám majd jó eséllyel kimínuszolja ezt a kedvezményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest