- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #10797 üzenetére
Azért a Hitachi mellet álljon hogy 1984-1986 között gyártották.
Szerintem ez anno tuti jobban szólt mint most, szerintem pár kondit cserélek benne újra. Meg onnan tudom az áram ellátás probléma miatt torzít hogy ha kicsit feljebb húzom a hangerőt villog a led rajta.
35 év alatt csak kiöregszenek azok a kondik, szóval majd kíváncsi leszek mennyit javul a hangja !Azért én még így is örülök hogy szert tettem erre a Hitachira. Egész jó állapotban van és ritka darab!
Sajnos annak a világnak vége, elég sok gyártó kiszorult a piacról.
Manapság rámentek az olcsó előállításra és a profit mindennek felett.
De a 80-as években a szüleim nyertek egy ilyen Hitachit, és 3X havi fizetésbe került anno állitólag. Szóval lehet minőség volt de meg is kérték az árát.
Azért a mostani Bluetooth hangszórók ahhoz képest elérhető árban mennek!Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
bufi01
tag
Sziasztok.Fantasztikusan gyorsak az Anker-nél 23-án este rendeltem meg a Motion boom-ot,ha már írtátok a fórumon .ma 26-án délelőtt már itt is volt a Lengyel raktárból (Ali). 25800Ft volt .itthon kb két szinttel kisebbet kapsz ennyiért .Kíváncsi voltam tényleg mennyire jó,mert szeretem a basszus orientált dolgokat.Tényleg már kis hangerőn is mélyen szól.Azt kaptam amire vártam,úgyhogy indul a hosszú tesztelése ,már csak valami tok jó lenne neki ami védi az utazgatások közben .Charge 4-et váltott nálam úgy érzem,amit azért nem mondanék rossznak .minden körülmény között jól használható volt ,főleg hogy kint használom,használtam szabadban heti többször órákat,minden körülmény között.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz bufi01 #10803 üzenetére
" ... indul a hosszú tesztelése ... " - ha még nem tetted volna fel a szoftverét, akkor pótold! Azzal lehet igazán kihozni a "bugit" az Anker cuccaiból.
Kíváncsi leszek, fehervari795 mit mond/ír majd. Elvileg az övé is úton van (de lehet már meg is érkezett).Nekem anno a Motion+ érkezett meg 48 óra alatt
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz dethroner #10807 üzenetére
Hííít ... azért az a "fél ár" is elég sok. Nyilván szubj. vélemény*, de én nem érzem a 2× vagy még inkább 4× -es (ha ugye egy "halandó ember" vásárolja) különbséget egy Motion Boom-hoz képest. És utóbbi - hála a szoftvernek - nagyon sokféleképpen tud szólni.
* Youtube review-k alapján.
-
dethroner
veterán
válasz <Adamsky> #10809 üzenetére
Nyílván én se adnám meg érte a normál bolti árat. De előző hangszóróm tronsmart t6 plus u.e. volt, 18k volt az ára. Nos, összevetveve ezzel, megéri bőven ennyiért a jbl.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz dethroner #10810 üzenetére
Ne viccelj! Bocsi, tényleg nem bántásból, de a Tronsmart T6 Plus-nál azért elég sok - sokkal jobb - hangszóró is van. A JBL pedig nem egy, nem kettő, hanem sok "lépcsővel" van az említett hangszórók felett leginkább árban, de azért minőségben is (bár itt a "szorzó" már szvsz. kisebb)
Kb. mintha egy Dacia-ból átülnél egy Audi-ba. Pedig a kettő között vannak már nagyon frankó pl. koreai autók (KIA, Hyundai) nagy jó ár/teljesítmény viszonnyal." ... t6 plus u.e. volt, 18k volt az ára." - a Motion Boom pedig kb. egy 10-essel több. Na, akkor az mennyire éri meg?
[ Szerkesztve ]
-
fehervari795
csendes tag
Sziasztok,
Aliról rendelt, lengyel raktárból GLS futárral küldött Anker Soundcore Motion Boom hangszóró vasárnapi rendelést követően csütörtökön meg is érkezett.
Nos túl nagy tesztnek nem vetettem alá, egy Genius SP-HF1250B-hez tudom hasonlítani, ugyanis ez a fő hangfalam.
Nagyon tetszik a hangzása, megtölti a teret hanggal. Talán a középtartomány üresebb, de engem nem zavar annyira mert a mély hangok megszállottja vagyok (BASS mode nagyon jól rásegít erre az élményre).
Doss SoundBox XL-hez tudom még hasonlítani, amit 1-2 éve 15k körül vettem, ez egy 10-essel került most többe, de jóval erősebb cucc, uh megéri váltani.
Összességében elégedett vagyok vele eddig, uh bátran ajánlom másoknak is, akik hasonló céllal keresnek hangszórót, mint én.
Köszönöm a segítségeteket még egyszer.
Szép napot, kellemes hétvégét. -
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #10811 üzenetére
+1 Hát szerintem is a T6 plust nem nehéz oda verni, rengeteg jobb hangszóró van azonos árban akkár ami jobbat és jóval szebbet szól.
A JBL Nyilván más ligában van minta Tronsmart, hiába akarják az online tesztek vele egy kategóriába tenni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
dethroner
veterán
válasz <Adamsky> #10811 üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz fehervari795 #10812 üzenetére
"Talán a középtartomány üresebb ... "
Sajna nem hallottam még élőben, de a YT-s tesztek alapján a Motion+ zeneibb lehet, míg a Boom erőteljesebb, "nagyobbat szól". EQ-val játszottal? Érdemes a gyári hazásokat (van pár...) kipróbálgatni, és amelyik a legközelebb áll az ízlésedhez, abba bele is tudsz nyúlni. Szerintem ez az egyik legkirályabb dolog, a Soundcore cuccokban.#10814 dethroner
Az biztos, hogy az az igazán drága, amit az ember nem szeret[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
Létezik értelmezhető minőségű BT hangfal 15k alatt?
Háttérzenére kell nappaliba meg teraszra. Kulturáltan nézzen ki és bírjon min 10-12 órát egy töltéssel. Mac audio elite 3500 a kiszemelt, mert sokáig bírja és jól néz ki. Van ennél jobb?
Nem high end cuccot keresek, világos, hogy ennyiért nem létezik. Köszi![ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Tronsmart Element FORCE 2-ről mi a véleményetek?
-
dethroner
veterán
válasz stomi76 #10819 üzenetére
A 15 óra üzemidőt, és a tökéletes hangzást fenntartásokkal kezeld. Nekem T6 plus U.E. volt, üzemidő a megadott felét tudta, és kis hangerőn nagyon zavaró volt az alapzaj, susogás. Ettől ez még lehet jó és lehet tudja amit ráírnak
-
<Adamsky>
nagyúr
EarFun UBOOM? Van itt pár elégedett tulaj. Talán még ez a kuponkód is él.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kb. 3 éve elégedetten használom a Tronsmart T2-t, amit Ti ajánlottatok.
Szeretnék egy kicsit nagyobbra/erősebbre váltani. Nem a JBL-eket verő hangerő a cél, mert 99%-ban kerti sütögetés, beszélgetés stb... hátterében szoktuk hallgatni.
Goa, progressive psytrance, chill stílusokat hallgatunk rajta, fontos lenne a hangszín és az erős, tiszta basszus. A T2-t pont a "pattogós" basszusa miatt szeretném lecserélni.
Nem kell, hogy túlélő, tripla szigetelt, stb.. legyen, az extra nagy aksi mérete sem fontos, mert az élettartam miatt mindig teljes töltöttség közelében tartom. Egyelőre árat nem írok, meglátom mit ajánlotok.
köszi -
dethroner
veterán
válasz LanyUs #10823 üzenetére
Sohase. Tavaly nyáron egyszer a tokaji hegy tetején egy néptáncos fiatal csapat rögtönzött egy bemutatót, ott valami JBL volt a földre rakva. Jól szólt, de hogy mi volt az nem tudom
-
B1T3
Topikgazda
válasz _stick_ #10824 üzenetére
Harman Kardon Onyx Studio 6. Nem extra nagy az aksija (de ugyebár ez neked nem is fontos), ám a basszusa annál inkább, és nem csak érzetre, hanem tényleg meglepően mélyre képes lemenni.
Most kicsit el van szállva az ára, kár, mert nem olyan régen még simán meg lehetett csípni 45 ezerért az 5. generációt, amely csak annyiban különbözött ettől, hogy nem volt vízálló.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
Topikgazda
válasz _stick_ #10831 üzenetére
Ez még új termék, kevés tapasztalat van az akciózásával kapcsolatban. Mindenesetre az alapján, hogy a SoundCore Motion+-t szépen le szokták akciózni, nem lehetetlen, hogy ez is lehet jobb áron, viszont mivel kiszámíthatatlan, hogy mikor, így nem tudom, érdemes-e várnod. Azt a 20%-os akciót pedig úgy nézd, hogy eleve annyi az ára, mint most ezzel a „kedvezménnyel”.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz _stick_ #10831 üzenetére
Ahogy B1T3 is írta, ez a -21% a móka része. A 99$ gyk. az utcáról beeső, semmiről nem tudók ára. Ha, "visszatekersz" picit, olvashatod, hogy pl. bufi01 nemrég 25,8e Ft-ért vett egyet. Most igazából 99,93$ - 5$ (kupon) = 94,93$ ~ 28,6e Ft. Szvsz. ennyit is bőven megér, de ha türelmes vagy, akkor szerintem újra lesz ez 23-25e Ft is.
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #10821 üzenetére
Az oldaluk szerint állitólag szállítanak magyarba. A Fő probléma most 100 dolcsit ír árazás terén az Earfun Uboomra. Nyilván nem éri meg azt a árat, én is gondolkoztam a rendelésen próba gyanánt.
Kíváncsi vagyok a hangjára!De 100 dolcsin nem adok érte annyit nem ér, karácsonykor 40 dollárért ment akcióba.
[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #10835 üzenetére
Mikor megjelent is 60 dollár volt, talán készlethiány miatt emelték az árat stb! 40-42 dollárért kifogható akcióval ami 12E forint.
Minden esetre elégé felkeltette az érdeklődésem. Ha lesz normálisan áron berendelek egyet! kültéri hangszórónak remek volna.
IPX 7-es így a víztől se kell félteni.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Veron
addikt
Más ötlet az eredeti igényekre esetleg, ami biztosan beszerezhető és egyértelműen jobb, mint az Elite BT 3500?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
carl18
addikt
EVOLVEO ARMOR POWER 6A
17E itthon alzán, unokaöcsém ilyet kapott szülinapjára.
Ameddig nállam volt teszteltem, és ámultam az árához és méretéhez képest milyen szépen és tisztán szól teljes hangerőn is.
Videón keresztül nem tudom mennyire jön át, de valóban jól szól.Kicsit több mint 15E forint, de megéri a minőség a felárat.
W-king D8 mini, csak más néven és valóban jól szól.[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
Azt látom, hogy sok hangszórónál van rácfelvarott, "plus" változat.
Gondolom épp nincs nálatok a jósgömbötök, de az Anker Motion Boom esetében is várható ilyesmi? Tudom, hogy új típus, szóval nem két hét mire kijöhet.
A SoundCore Motion+ kb mennyi időre jött ki az eredeti megjelenésétől a plus változat? -
carl18
addikt
válasz _stick_ #10842 üzenetére
A motion boom nem rég jelent meg és minden komponense napra kész. Szerintem 2022 előtt nem érdemes új verziót várni tölük, a JBL Xtreme széria 2 évente frissül.
Anker Souncore Motiom+-ból nincs sima változat. Eleve így dobták piacra ezzel a névvel.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz carl18 #10843 üzenetére
Szerintem a Motiom+ -nak előbb v. utóbb kell, hogy jöjjön valamilyen utóda (a Boom, nem az). Próbálok visszaemlékezni, hogy mikor is jelent meg, de szerintem már 1 évnél régebbi termék. Persze még most is nagyon jó cucc, a népek viszik a konkurencia pedig nem nagyon tud vele mit kezdeni, de hátha ...
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #10845 üzenetére
Elsőnek oluvnál láttam. és az bizony 2019 nyarán volt. Akkor jelenhetet meg valamikor június/július táján.
Szóval talán idén de lehet kap valami frissitést.
A motion boom inkább egy nagy tesó volna, ami Xtreme Alternatíva.
Csak azért gondoltam nem kap egy jó ideig frissitést, a Bluetooth verzió 5.0 és az akkuja se kicsi. Így nincs benne elavult komponens ami csere érett volna.
A Dockin D Fine 2016 decemberében jelent meg, és akkoriban kapott 4.0 bluetooth. Így nem csoda 2018-ban piacra került a plus 4.2 bluetooth-val.A Motion Boom utodjára jobban kíváncsi leszek! Remélem a foggantyút cserélik szíjra. stb.
-
Veron
addikt
válasz carl18 #10841 üzenetére
Köszi.
Van valami letisztultabb esetleg? Ebben a Macaudio Elite 3500 nagyon jó, mert szép a formája és jó az anyaga.
Ja és még valami, baromira idegesít, ha üvölt a szervizüzenet (csatlakoztatás, módváltás), van ami nem csinalja ezt?"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
carl18
addikt
Hát nem sok minden van 15E forintig, a lehetőségeket felsoroltam.
De úgy látom neked nagyon bejön a Macaudio szóval vedd akkor azt.
Próba szerencse és talán kis esélyel de jól is szól.
Elhiszem neked tetszik a mac, de egy hangszórót az ember általában a hangjáért vásáról. "HIába szép" ha úgy szól mint egy sokol rádió. Szóval egy adott korlátolt árkategória mellet néha az egyik tényezőt el kell engedni. Lehet szép és szólhat is jól de az nagyobb is árban.7500FT akciósan, rendeld meg legrosszabb esetbe meg vissza küldöd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 3
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest