- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... és itt a fotó az aljáról ... " - a tiéd honnan is származik? Ali, Amazon?
Az enyém így néz ki. Szemmel láthatóan más az elrendezés, és vannak számok, amik nem stimmelnek, de hogy ez most akkor miben is tér el ... ? -
fecus
őstag
válasz <Adamsky> #11890 üzenetére
Kösz. A linken "Xsound Go 20 M" van. Az hasonló vagy ugyanaz más néven?
Xsound Go-t találtam itt is magyar boltban. Ez eredeti lehet?
[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
<Adamsky>
nagyúr
"A linken "Xsound Go 20 M" van." - annak írják, de nem az. Nem tudom, hogy miért nem képesek kijavítani
Nézd meg a képeket, azon is látszik.
Amit te találtál a magyar boltban (nem hiszem, hogy hamisítvány lenne) az az Xsound Go (olyan is van az amazon-on). Kicsit kisebb, nincs ki-be kapcsolható mély-kiemelés, kisebb meghajtói vannak, és csak elől van benne egy passzív membrán. Az is jó cucc, de szerintem a MaxSound sokkal jobban annál, mint amennyivel nagyobb és drágább. -
carl18
addikt
Volt lehetőségem kicsit megjáratni a hangszórót, Durva mennyit számít az elhelyezés és a szoba akusztikája.
Dockin D fine Plus (Max Volume) Super Bass!
Otthon nem szól ilyen jól, még így is tud meglepetést okozni hogy meg van egy ideje.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Zamma
őstag
válasz <Adamsky> #11901 üzenetére
A Brands akcióban vettem Aliról, az 1000 db-os lengyel szállítmányból. A számok nekem egyeznek, a modell IC mindkettőnél: 23451-A3116, illetve FCC ID: 2AOKB-13116.
Viszont teljesen más a felszitázott elrendezés. Tuti hogy történt valami hardver változás... Ez így áll csak össze. Csak emiatt van értelme annak hogy a FW eltér... másra nem tudok következtetni... -
zuzozuzo
tag
Sziasztok.
12-ert van ebayen hordozhato taska a motion boom-hoz. Esetleg ennel olcsobb verziorol tud-e valaki?
https://www.ebay.com/itm/144123499036?hash=item218e6e121c:g:yaUAAOSwDYpgmfz2
-
Zamma
őstag
Anker Soundcore Motion+ témában találtam egy érdekes 4pda-s linket:
[link]
A "már megszokott" részletességgel vesézik a hardver-szoftver hátterét ennek a kütyünek is... többek közt EQ beállítások is vannak - és persze sok egyéb is.
Érdemes ránézni (google fordító ajánlott - vagy jó emlékezőképesség az elvtársi korból...) -
<Adamsky>
nagyúr
"A számok nekem egyeznek ... " - jogos, én néztem el.
Esetleg próbáld már ki kérlek, hogy a tiéd tud-e multipoint-ot, valamint, hogy hogyan viselkedik Windows alatt (meg van-e a hangerő szinkron mindkét irányba).
Arra is kíváncsi lennék, hogy a Bluetooth Tweaker milyen codec támogatást mutat.#11907
Az új (?) verzióról nem írnak semmit, ill. - ha jól látom - a 37.38-as fw.-ről sem esik szó.Jut is eszembe! Nézed már meg latency szempontból is kérlek. Itt komoly (2 másodperces!) csúszásra (igaz csak az indulásnál, ha jól értem) panaszkodik az egyik tulaj a 37.38-al.
-
fecus
őstag
Az Amazonos rendelésre még ráteszik az ÁFA-t meg a vámolási díjat?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
veterán
Ha eu-n belülről rendelsz (amazon.de),akkor nem szabadna plusz költségnek lennie.
Az árban benne van már az áfa (mindig benne is volt),eu-n belülről jön a csomag tehát elvileg vámkezelési díjnak sem szabadna lennie.
Nekem pénteken jött meg az amazon.de-s csomagom (nem hangszóró,teljesen más),semmi pluszt nem kellett fizetnem.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ráteszik az ÁFA-t meg a vámolási díjat?" - ha amazon.de, akkor csak az Áfa játszik.
Amit írtam árat, az már a magyar ár. Kattintgasd végig, és látni fogod.Kis mértékben drágult:
Amazon.de Order Summary
Items: EUR 42,01
Postage & Packing: EUR 6,63
Total before VAT: EUR 48,64
Estimated VAT: EUR 13,13
Total: EUR 61,77
Promotion Applied: -EUR 5,00
Order Total: EUR 56,77 = 20,5e Ft[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
válasz <Adamsky> #11908 üzenetére
Sajnos nem én leszek a te embered ezekben a kérdésekben, mert duzzogva bár, de 10 nap nyaralás következik...
Most inkább a hangerő/akksi merülés/merülésteszt lesz a mérvadó!@mindenki
Mielőtt bezárnák hónapokra az országot másnak is azt ajánlom hogy húzzon el nyaralni/pihenni, mert októbertől nem biztos hogy fog... -
fecus
őstag
válasz <Adamsky> #11911 üzenetére
mindent köszönök. Megrendeltem. Augusztusban referálok.
-
borbar
tag
Gixxer88 kolléga magyarázata mellé számok. Így néz ki a német és a magyar szállítási címes "árképzés" egy Motion Boom esetében.
Az látható, hogy magyar címmel szállítás(i költség) nélkül sem a hirdetett 89,99-os áron adják a hangszórót, a német és a magyar ÁFA közötti 8 %-os különbség megjelenik a 89,99 és a 96,04 közt. -
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Keresek olyan Flip 4 számlát Pesten/Budán, amin nincs sorozatszám. Az enyémről nem rég járt le a gar és most kezdett kontaktos lenni a töltő csatlakozó... Tudna kölcsönadni valaki ilyet? : ) Köszi!Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Motion Boomhoz keresnék még mindig valami jó EQ beállítást, Alan Ross hétpecsétes titokként őrzi.
Azt hogy kell megoldani egyébként, hogy megjegyezze a custom EQ-t?
köszi
-
Jarod1
addikt
válasz pappkarcsi #11916 üzenetére
Sorozatszám mindig van..
-
Cyborg
őstag
válasz Chesterfield #11917 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Üdv!
Keresek olyat, vagy hasonlót tudásban, hangminőségben mint a JBL Xtreme 3, de ne csak bluetooth, hanem működjön hálózatról is, és AM FM rádió legyen benne.
Köszönöm!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
veterán
válasz makoss #11922 üzenetére
Wifis hordozható akkus hangszórót nehezen fogsz találni,nincs nagy választék,pláne nem emberei áron.Nem sok ilyen van.
A Sonos Move mondjuk ilyen,de 130-140k körül kezdődik az ára.Wifi,BT,komoly hangzás,akkus (nem bírja addig mint az Xtreme)Wifi,BT,legyen benne AM/FM tuner,hordozható is legyen meg szóljon kb úgy mint az xtreme?
Na ilyet viszont biztos nem fogsz találni.
Rádió tuner szintén kevés hangszóróban van,de azokban meg nem lesz wifi.
Valamelyik tudást el kell engedned (leginkább a rádió tunert mondanám),mert az általad leírt hangszóró nem létezik (tudtommal). -
ProdyG
őstag
Sziasztok, a következő 3 hangszóró tekintetében:
- JBL Flip 5
- JBL Charge 5
- JBL Charge EssentialAlapból a Flip felé hajlanék, mivel a Charge-ok extra szolgáltatásai annyira nem érdekelnek, de hangminőség szempontjából van érdemi különbség a Charge-ok javára?
Látom, hogy 20W vs 30W, illetve a Charge talán kicsit mélyebbre megy, de egy alap (nem max hangerőn) használat során érezni lehetne a Charge jobb hangját, vagy nagyjából ugyanazt kapom, ha Flip-et veszek?
Köszi, ha van valakinek tapasztalata -
veterán
válasz ProdyG #11925 üzenetére
Charge még közepes hangerőn is dinamikusabban szól mint a Flip5.Nem véletlenül van úgy a sorrend a JBL-nél,hogy
Go-Clip-Flip-Charge-Xtreme-Boombox.
Az Essentialt még nem hallottam szólni,de az egy “rebootolt” Charge 3 nagyjából.
Menj el egy Mediamarktba/Euronicsba/Auchanba,vagy más olyan boltba ahol ki vannak állítva és próbáld ki őket az a legbiztosabb egy hangszórónál,a Te fülednek kell döntenie. -
ProdyG
őstag
Köszi!
Indulunk nyaralni és gondoltam gyorsan veszek valamit az útra, ha találok valami jót. Nagyon nem tudom beleásni magam a dologba, mint ahogy azt kellene
Amit hirtelen meg tudnék venni az egy Flip4, Flip5 vagy egy Charge3 (használt piac). Többet pénzben most nem szánnék a dologra.
A Charge 3 régebbi darab gondolom, ennek is lehet jobb a hangja, mint az újabb Flip-eknek? Vagy azt ne erőltessem inkább?
Köszi! -
veterán
válasz ProdyG #11927 üzenetére
Nekem volt,húgomnak még mindig megvan.
Teljesen jól szól.
Viszont többeknek is volt vele olyan gondja,hogy a hangszóró elkezd torzítani egy idő után.
Sajnos elb@szott egy tervezés,a membrán nagyon kileng (ezért tud nagy mélyeket előállítani) ha nagyobb hangerőn van használva,de pont emiatt a rossz helyre tervezett bevezetőszálat (kábel ami megy a membránra) hajlamos egy idő után megsérteni a hangszórókosár.
Recseghet,torzíthat az egyik (vagy akár mind2) hangszóró.
Konstrukciós hiba.Húgom nem sokat használja,nem is hajtja nagy hangerőn,így neki 2 éve hibátlanul működik.
Az enyém a 2. tulajnál lett rossz,unokabátyámé 3/4 év után kezdett torzítani és másoknál is olvastam már hogy előjött ez a hiba. -
Gsx-rr
veterán
Ki is probaltam! Azt kell mondjam nekem nagyon tetszik, meg vagyok vele elegedve, mar nincs itt a Motion+,de szerintem nem maradna szegyenbe mellette.
Az biztos, hogy a 70 dollaros arat megerte.
Nem tudom most mi a normal ara es mennyi egy Motion+, de nekem ez egy jo alternativa.
Minosegre,kinezetre nekem siman veri a Motion+-t, kar nem tudom mar osszehasonlitani.
Nem bantam meg.[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
válasz ProdyG #11925 üzenetére
Nos, a családban a teljes flip széria megvan, én az 1 -es el kezdtem, bár annak még nem microusb-s volt a tápja, még mindig szól ,bár az akksija már nem a régi.
Nekem sokáig a flip3 volt, jól szólt és könnyen hordozható volt, nem foglalt nagy helyet,
aztán cégtől kaptunk Karácsonyra Flip4 et..ez kicsivel nagyobb lett és jól szól,
A laptop hangszóróknak is ez használom.
rendeltem hozzá kemény tokot amibe kábel és akár töltő is belefér
Flip5 az megint nagyobb lett 1 kicsivel, de vezeték nélkül a 4 es el már nem tudod összekötni.
Charge okat nagynak találom a hordozgatásra.
a JBl alkalmazással a Firmware-t tudod frissíteni ha megjelenik vmi új de ez szinte az összes új JBL es cuccra vonatkozikZenéket is ezen hallgatom, Vízálló
-
makoss
veterán
Oké, nem kell, hogy tudja a Bluetooth-t , de ha pld hálózatról menne és hasonló vagy olyan hangzása lenne mint az Xtreme 3-nak AM FM rádióval, olyan sincsen?
Jó lenne ha legalább 1 USB bemenete is lenne, meg digitálisan kiírná melyik csatornát fogja épp...Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
ProdyG
őstag
Ezt megértem, konyhai cuccot én se vennék belőle, nem túl bizalomgerjesztőek, ezért is lepődtem meg ezen a hangszórón, mert ezt meg kb mindenhol dicsérik (tesztek, vélemények) és én is sokkal rosszabbra számítottam. Nagyon jó minőségű az egész érzésre. És egész jól is szól. Kuponnal 26-ért vettem, bontatlanul, 2 év garival. Így szerintem nem nagyon lehet mellélőni, 2 év gari azért nem rossz...
Csak hát 2 és fél kiló, szóval a hordozhatóság hosszú távon kérdőjeles. Szóval ez most egy tapasztalatszerző kör
Amúgy van egy Marshall Stanmore-om, amit kertben használok hálózatról, na az rommá veri ezeket a szóban forgó cuccokat, persze nem is egy olcsó darab. Meg hát annak akksija nincs... másra való... -
fecus
őstag
Megjött a Tribit MaxSound Plus nagyon jó. Levittem a kertbe is. Be is zengi tisztességesen. Zörögni, torzítani nem hallottam.
Köszönöm a tanácsot! Megérte![ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz Gsx-rr #11929 üzenetére
Na jó látni hogy megjött, azért a 70 dollárért valóban nem volt benne kockázat, ennyiért nem sok jó hangszórót kapni. Az Motion + átlagban 100 dollár körül megy, szóval kicsit drágább ligába sorozható. De ő is akció+kupon 70-80 dollár közé levihető.
Free Air Bass Test Driver Mifa A90
Már bontják a fiatalok Igy videón keresztül nekem kicsit pufogosabb hangot add mint valódi mélyet. A porvédőn meg látszik filléres kínai darab.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
<Adamsky>
nagyúr
"Köszönöm a tanácsot! Megérte!"
Örülök, hogy bevált.#11939 carl18
" ... ő is akció+kupon 70-80 dollár közé levihető."
Sajna annyi már sose lesz, hála az Áfa-nak.Mifa: még kevés róla az infó / videó. Én ezt az egy - hellyel-közzel - használhatót találtam. Hát, nem tudom ... ez a tipikusan ~80 Hz körül megtolt basszus, de közép és magas az nincs benne sok. Gondolom app nincs hozzá, aptX támogatás sincs. Multipoint?
70$-t tényleg megérhet, de az eredeti árát (100$+) biztosan nem. -
veterán
válasz makoss #11933 üzenetére
Csak a Charge 3-nál volt ez a gond,az utána kijött szériáknál nem olvastam erről panaszt.
Másik:
Wifis hangszórók nem tudnak rádiót fogni.
Minek is tennék,hiszen neten (Pl: TuneIn) szinte minden rádió elérhető.
Ha akku is kell,akkor nem sok választásod van (mondjuk a korábban említett Sonos Move).
A wifis és kijelzős hangszórók jórésze otthoni multiroom hangszóró,kell nekik a 230V.
Kijelzős pl a Harman Kardon Citation széria.
Hangban panasz nem lenne rájuk,de nem olcsók.Hordozható cuccokat és wifis hangszórókat külön kell kezelni,2 különböző kategória,nagyon kevés az átfedés,kevés olyan van ami mind2 kategória tulajdonságaival rendelkezik.
USB bemenetet lejátszással meg pláne nem fogsz találni rajtuk,ezt a featuret jobbára az olcsóbb nem túl nagy nevű termékek tudják,kivéve a JBL Partybox széria,de ezek meg nem wifisek.
3 opciód van:
-BT,Wifi,hordozhatóság,de se fm,se usb (Pl a Move)
-BT,hordozhatóság (kompromisszumokkal),usb,de fm nincs,se wifi (JBL Partybox 100/110,esetleg hasonló kaliberű Sony,vagy mondjuk JBL On-The-Go)
-Wifi,BT (nem mindegyikben van),kijelző (ez sem mindegyikben van),de se fm,se usb és 230V kell neki (HK Citation,Bose,Denon Heos,Sonos egyéb hangcuccai)Valamikből engedned kell,mert sajnos az általad leírt elvárásoknak maradéktalanul megfelelő termék nincs.
Ha a Wifi nagyon fontos,akkor az elég rendesen behatárolja az irányt és leszűkíti a lehetőségeidet.
Igazi svájcibicska hordozható hangszóró nincs,legalábbis én még nem találkoztam vele.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz <Adamsky> #11940 üzenetére
Meg kell hallgatni eloben.
Nekem pont a magas hangok tetszenek jobban.
A Motion+ nak doboz hangja volt.
Persze ez egyeni velemeny es egyutt kellene meghallgatni mindkettot.
En meg vagyok elegedve, orulok nem Motiont vettem megint(egy baratom elkerte es neki is adtam)
Dizajnban is jobban tetszik ez.Mar varom a HK Go-t is ,hogy kiprobaljam,mar var a masik lakhelyemen.
[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
Én magamnak Charge 4-est vagy az ötöst néztem ki, láttam a motion + is ami itt elég sokszor szerepel, de mivel külföldről szerezhető be erősen felejtős.
Az ősöknél netes rádió nagyon nem játszik, csak antennás, (nem az a korosztály) az akku sem érdekes, úgy is helyhez lenne kötve.
Köszi az infót!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #11940 üzenetére
Igen sajnos nálunk rámegy az áfa is, de szerintem az Aliexpress kereskedők ennek érdekében biztos több terméket fognak EU raktára felhalmozni.
Igen az ára viszonylag jó, 70 dollár és ha jól láttam jár hozzá még tok is.
Viszont még nagyon új hangszóró így nem sokat tudni belőle, de ennyi pénzért nem tűnik rossz vételnek.
Ha valóban jó a hangja remek"Budget" hangszóró lehet belőle. Csak hát az a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló? Mert hát szerintem ez is inkább egy Marketing szám hogy könyebben eladható legyen.
Az Anker például ilyen téren korrekt cég hogy nem hazudnak nagyobb számokat a dobozra.
Nyilván átlag ember számára mindig is a Watt lesz a mérvadó, és akinek tudnak átvernek vele.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
carl18
addikt
válasz carl18 #11945 üzenetére
Ja még ami lemaradt, pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt.
Az Utobbi időben már nem is volt frissitve, de szerintem a lehető legjobb volt.
Remek ki indulási alap volt vásárlások előtt, egy jó fülessel remek ki indulási alapot jelentet.Ahogy elnézzem Oluvnak se úgy megy a szekkér, pedig jó pár márka elég nagy hálával tartozna neki hogy miatta lett közkedvelt. Például a Dockin D Fine-t se ismerné senki ha Oluv anno nem mutatja meg a világnak. Anker Motion+ is elégé közkedvelt lett.
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz makoss #11943 üzenetére
"... csak antennás, (nem az a korosztály) ... "
Mi az, hogy nem játszik? Ha nincs net, akkor O.K. de ha meg van, akkor "bűn" nem interneten hallgatni rádiót. Nálunk a családban sokáig ennek az elődje szolgált a konyhában. Igaz van FM rádió is, de ha megoldható, akkor sokkal inkább a netről ...
Ugyanúgy megvannak ott is a "földi" rádiók - nem ritkán sokkal jobb minőségben - viszont van millió egyéb tematikus csatorna. Szépen beállítod őket a memóriába, és a szülők azt se fogják tudni, hogy melyik szól, csak max. azt érzékelik majd, mennyivel jobb.
Nagy kár, hogy a külföldi rendelés nem játszik, mert az amazon-on még nagyobb a választék.
"B-terv" a micro-hifi - ahogy Gixxer88 is írta - de azok általában drágábbak, és több helyet foglalnak (nálunk pl. a konyhában nem igazán lett volna helye)#11945 carl18
" ... több terméket fognak EU raktára felhalmozni." - már nincs olyan, hogy "EU raktár" pontosabban van, csak értelme nem sok. Ugyanúgy rárakódik az Áfa. Én nem egy olyan terméket találtam, ami már Kínából olcsóbb (az ára ua. de mivel a szállítás kintről 0$ ...) mint az EU-s raktárból. Pedig úgy rémlik már ebben a topic-ban is írtam erről ... na, mind1" ... a "60" watt kérdőjeles mennyire helytálló?" - szinte biztos, hogy semennyire. Nekem az ilyen dolgok, meg a "színes szagos" promó képek - amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal (itt most az általad említett porvédőre gondolok) - nagyon el tudják venni a kedvem a vásárlástól.
" ... pár napja ránéztem Oluv Switcher oldalára úgy láttom megszűnt."
Na, akkor ezért nem találtam én sem." ... Oluvnak se úgy megy a szekkér ... "
Nem hiszem, hogy gondjai lennének. Csupán annyi, hogy a fizetős vendégeinek (Patreon) tolja a tartalmakat. A nyilvános YT csatornáját csak amolyan reklámnak használja.[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #11948 üzenetére
Hát a porvédő alapján se volt nehéz megítélni hogy ez bizony"Made in China"
Sajnos pont azzal a gond hogy mivel nagy mennyiségben állítják elő és ez miatt minden filléres tételen sporolnak a cégek. Szerintem ott rontottak el mindent hogy már minden kínában készül. Azért régen a németek híresek voltak a precíz minőségről, a Dockin hiába német cég azért a hangszórót kézbe véve azért érezhető egy kínában van legyártva.Abban teljesen biztos vagyok ha ez a hangszóró németországban készül, biztos hogy jobb minőséget tudna produkálni.
(Erre remek példa) például a Dockin D Fine + Akkuja is, mert írta a múltban állitólagos D Fine 6600 vs 9000 Mah-es különbsége csak +16 percben jött elő.
Nekem a eredeti D Fine 14 óra 32 percet ment 52%-os hangerő mellet, és minő véletlen pont ennyi idő van a Plus verzió dobozára is írva.
Már gondoltam venni kéne egy MAH mérőt és megnézni Powerbank funkcióba valójában mennyit rejt.Igen, gondoltam megy még oluvnak a szekér. Csak a múltban valahogy sokkal nagyobb nézettséget generált mint a jelenben.
#11949Gsx-rr
Little Teardown Mifa A90
A kommentbe a tulaj azt írta papíron 60 watt, de inkább 20 watt a valóságban.
Mondjuk úgy mertek nagy álmodni A belsejét látva csak érezni, hogy "Made In China".
De hát 70 dollárért nem is szabad többet várni, a lényeg a hangja jó legyen az árához képest. Meg azt írtad elégedett vagy és szerinted vetekszik egy Motion +-al.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- JBL Tune Beam Blue újszerű, jótállással
- SAIJI notebook laptop asztal 60x45 cm könyvtartóval,tablettartóval,dobozzal,összecsukható, állítható
- Hubsan Zino 2 drón egyben vagy alkatrészenként eladó
- Gigabyte HD7770 GV-R777OC-1GD (rev. 2.0) videokártya
- DarkFlash BLADE-X /Dark Blade X/ nyitott számítógépház
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest