- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
shortcutme
tag
válasz
ignorant
üzenetére
"Tapasztalataim alapjan, amikor a noob-ok kapcsolatba kerulnek bitcoin-al, akkor kb csak az erdekli oket hogy hogy tudnak tobb fiat penzt csinalni, "
Ez szerintem a Bitcoinnal kapcsolatba kerulok 99%-ra igaz. Ha fixen 1BTC(meg minden mas crypto)=1USD lenne, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy ez a topic sem letezne.
Ezzel Satoshi is tisztaban volt, ezert lett csokkeno a block reward. (FOMO-effect)
-
P3Dr0
senior tag
válasz
ignorant
üzenetére
Koszonom a valaszod. Amit irsz azzal nemtudok vitatkozni bar az a Magyar melyszegenyseg szerintem picit tulzas. En eltem az USA ban is es hat ott lattam olyan mobile home-okota amit MO.-n meg soha. Igazi badogvarosok
Na de ez mar tenyleg off szoval back to the BTC Topic 
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- GTA V
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de ez mar tenyleg off szoval back to the BTC Topic