Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A OnePlus Nord CE6 és a CE6 Lite startdátuma is megvan
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadasz70
üzenetére
Azt kérdezném a bios guru emberkéktől, amolyan legyen ön is milliomos sokadik kérdés,
ha ki akarnám kapcsolni a gpu turbo boost funkciót a laptopomban, akkor milyen dolgot kellene keresnem a bios-ban. Hát már korábban írtam kis szösszenetet a problémámról.....hibás vagy nem, videokari játék alatt, de csak ott.....szóval szerencsére nyitott bios rengeteg beállítási opcióval az enyém(kaptam valakitől). A probléma a túl boost-ra lenne, túlvezérlés, ami lefagyasztja majd újraindítja a gépemet egy rossz gpu bios miatt, amit nem tudok jóra frissíteni, mert nem támogatott fajta nálam. Bonyolult. 
Ki kellene kapcsolnom a turbó funkciót a dedikált gpu-nál, mely túlpörög.
Ez a segítség mindent megérne nekem, főleg hogy már futott jó pár kört ott, ahol elvileg meg mondhatták volna a megoldást.
Lenne egy amolyan bios verzió amit felnyomva elvileg megoldaná a gondom, csak nem megy fel, mert nem kompatibilis az eurocom mxm videokártyámmal. Ami meg fel megy az kilövi, láthatatlanná válik általa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-roller topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha ki akarnám kapcsolni a gpu turbo boost funkciót a laptopomban, akkor milyen dolgot kellene keresnem a bios-ban. Hát már korábban írtam kis szösszenetet a problémámról.....hibás vagy nem, videokari játék alatt, de csak ott.....szóval szerencsére nyitott bios rengeteg beállítási opcióval az enyém(kaptam valakitől). A probléma a túl boost-ra lenne, túlvezérlés, ami lefagyasztja majd újraindítja a gépemet egy rossz gpu bios miatt, amit nem tudok jóra frissíteni, mert nem támogatott fajta nálam. Bonyolult.