- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
zyben
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy akadozik az egér az asztalon. Egy 2 hónapos vezeték nélküli Microsoft egerem van, ami idáig tökéletesen működött. Egy pár napja csinálja, de nem mindig, hogy amikor húzom, akadozva megy az asztalon. Az elem új benne. Vírusom nincs, semmi nem fogja le ilyenkor a gépet. Mi lehet a gond? -
moltam
tag
Sziasztok!
Kaptam egy MSI CR500 típusó notit Windows telepítésre, megcsináltam, majd 2 nap múlva szóltak hogy nem működi a gép. Most itt van nálam, és nem tud bootolni:
Nvidia Boot agent bla bla...
PXE-E61: Media test failure, check cableInsert boot media and reboot
A BIOS látja a HDD-t, ami egy 320Gb-os Seagate.
A HDD-t egy USB-s keretbe tettem, az én gépem lát minden adatot rajta.
Ha az USB-s rackről akarom bebootolni a notit, uyganaz a hiba, de a WIN telepítőt a pendriveról gond nélkül indítja.
-
endruboy1
senior tag
Szerintem megoldódik egy BIOS updatel. De veszteni semmiképp nem vesztesz rajta. Az én Aceremen csak annyi egy ilyen update hogy onnét a support oldalról amit linkeltél lekapod a legújabbat, futtatod a win telepítőt, újraindít magától és már fenn is van. Illetve nálam átállítja olyankor mindig az AHCI módot és attól nem bootol be a Winfos, de azt egy mozdulat visszaállítani BIOS-ban.
-
kusza
csendes tag
Nagyon köszönöm szépen ez a driver kellett. Pont most telepítettem újra Win 7 32 bit Prof (eddig csak home basic volt )és ezt a drivert tettem fel elsőként és MEGY minden rendben lehúzom a tápot és vált rendesen megy a CCC és tudom konfigurálni az ATI power Xpresst. Ezközkezelőben is minden rendben csak az ATK-t kell installálni rendben megy a monitor váltás is (Fn-F8) billentyűkombináció. Lememntem a drivert egy extra biztonságos helyre 7 lakat alá. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, de hogy mi a F@?ért csesztegtetett eddig ment a rendes Drivereimmel minden most me sz@p@k vele egész nap. Örök hálám minden segítőkész fórumozónak. Már majdnem futárt rendeltem hogy szervízbe megy a kicsike. És a venti sem pörög, nem melegszik úgy mint a 3200-as GPU-val.
THX THX THX THX
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!Szeretném a Dell Mini 1018 as netbookomba a RAM ot bővíteni!Most egy 1Gigás DDR3 van benne...szeretnék bele 2 GB-ot tenni..tudnátok segíteni hogy hol tudok ebbe való memóriát venni??köszi előre is!
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! van egy hp pavilion 1104sh laptopom. 64 bites win7 fut rajta mert a 4 giga ramból csak 2.5-öt látott 32 bitessel és ez állandóan lassította a gépet. Ezért felkerült a 64 bites rendszer, DE: legtöbbet használt programjaim (skype,msn,chrome,itunes) 32 bites módban fut és így rendkívül sokat elvesznek a ramból. pl: skype alapesetben (senki sem online) 260mb-ot foglal el a ramból, ami azt eredményezi hogy 51% foglalt a 4 gb ramból egy ujraindítás után. Valamit én rontottam el vagy 64 bites rendszer esetén ez a normális?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
s.s.j.goku
tag
Üdv
Laptop,notebook témában nem vagyok túl járatos ezért is kérnék segítséget.
120 K körül keresek használható laptopot nem játékra általános használatra, esetleg hd filmnézésre.
Kritériumok a következőek lennének:
-ledes kijelző 15,6 colos
-ha lehet intel legyen core 3 procis
-wifi+kamera
Legnagyobb kérdés számomra a vga kari.Asztali gép vga karikat ismerem de ezeket nem.
Intel HD 3000 integrált , Ati mobil radeon HD 6310 integrált, NVidia Geforce gt 520.
Esetleg valami alap játék elfut ezeken???? Mi a jobb választás ezek közül?
Acer masinákat találtam ebben a ár kategóriában,ez megfelelő márka vagy inkább Samsung?
Előre is köszi a segitséget -
Cardea
csendes tag
Sziasztok, nagy segítséget kérnék tőletek. Ma érkezik meg a laptopom, és jó tanácsként mit ajánlotok mire figyeljek oda nagyon, az első bootolás után mikor felhúzza a win7-et mit csináljak? Aksit hogy tartsam meg ilyenek. Privibe ha gondoljátok nyugodtan irjátok meg, nem szeretném fárasztani az itt lévőket. Nagyon-nagyon köszönöm!!!
Toshiba Qosmio x770-10x
-
Mikisys
őstag
válasz s.s.j.goku #31819 üzenetére
Samsung series3 NP300E5Z-A01, vagy nagyobb testvérei, bár azok ugrásszerűen drágábbak.
Üdv! -
Mikisys
őstag
válasz Cardea #31820 üzenetére
Mindent csatlakoztass a gépbe mielőtt bekapcsolod.
Akkut is tessék betenni, a töltő majd tölti, ha kell és tessék a konnektorba is bedugni.
Amíg véget nem ér a telepítés, semmit nem szabad változtatni, ki-be kapcsolgatni, tekergetni.
Lehetőleg stabil helyen legyen a gép, ne az öledben.
Üdv! -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Vettünk egy asus k53s notit. A probléma a következő: a telepítő cd 64 bites, de nekünk csak 32es win7ünk van. Létezik rá gondolom 32 bites driver is, csak akkor azt nekem kell levadászni a netről?
Másik van rajta hdmi csatlakozó. Ez csak kimenet? Vagy esetleg hdmi-s telót rá tudunk kötni a kijelzőjére?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
kendeee
aktív tag
válasz JoolsNOS #31824 üzenetére
Szia. Egyben van minden win7 32 bit driver itt: [link] , de ugye a 32 bit-es csak 3 giga ramot fog látni a 4-ből....Midenképp be kell majd szerezni a 64bites verziót, bár én úgy gondolom 200 feletti árnál egy asus-hoz is járhatott volna!!!!
Karácsonyra kérj valakitől egy 64bit-es ajándékcsomagot, addig használd a 32-est. Baja nem lesz, csak nem fogod tudni kihasználni a teljes teljesítményt.
Ui: a hdmi-re nem tudom a válszt, valszeg nem fogod tudni rákötni, mert elvileg az csak kimenet.
[ Szerkesztve ]
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
JoolsNOS
veterán
-
unyadavid
senior tag
Hali,
az lenne a kérdésem, hogy egy tecra s3-mas gépet lehet 533 MHz-nél gyorsabb pl. 667, vagy akár 800 MHz-es ddr2-es (persze notebook) memóriával bővíteni?
Ez az oldal szerint 533-mas kell bele, ill. még annyi, hogy egy új akksi is kéne. Ez vagy ez jó lenne? (itthon drága!)
A válaszokat előre is köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
üdv
1.)
van egy packard bell notim, tegnap skype-oltam rajta, azóta úgy csinál gép, mintha "gerjedne". Olyan hangot ad ki, pedig nincs semmi ilyesmi közelében. Ötlet valakinek?
2.)
Van egy Acer noti és úgy látszik meghülyült, sztem elromlott az akksi. Vagyis, mikor bekapcsoljuk a notit,akkor kiírja, hogy 100% 2óra xx perc, de 3 perc múlva már sír a töltőért. Talán 1 éves múlt. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy akksicsere?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kendeee
aktív tag
válasz cellpeti #31829 üzenetére
1.) Vonalbemenetet tiltsd le. Ha nem segít: mivel a skype automatikusan konfigurálja a hangerőt a belső mikrofonon, vedd lentebb a zajszintet (win7) xp-nél nem emlékszem van-e ilyen funkció.
2.) Valószínű, hogy megdöglött. Sajnos nincs rá jó módszer szoftveresen, hogy eszközöld a problémát. Akku csere, vagy attól olcsóbb megoldás a hibás cellák cseréje, vagy attól még olcsóbb a használt akku beszerzése mondjuk bontásból. Tele van a hardverapro....
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
Pecc
őstag
Hogyan lehet ellenőrizni, hogy eredeti-e az win7 a notebookon?
Köszi. -
veterán
válasz unyadavid #31828 üzenetére
Nyugodtan tehetsz bele magasabb órajelü ramot,majd sebességben igazodik a másikhoz.
Én a helyedben nem vennék ilyen akkut mert olcsó húsnak híg a leve.Sok ismerösöm vett más olcsó akkut,de hamar tönkrement,ráadásul fele addig bírta mint az eredeti.Hiába van rás garancia,a kiküldési költségek meg a visszaküldésé is az ügyfelet terheli,ráadásúl nem olcsó a posta.duree54
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy ASUS F5R típusú laptopba, amiben most egy Intel Celeron M530-as processzor van, ha ki szeretném cserélni egy nagyobb/jobb típusra, akkor melyiket lehet beletenni? Milyet válasszak bele?
Válaszokat előre is köszönöm. -
wolfman
veterán
Egy ismerősöm laptopot szeretne venni 150.000Ft érték körül.
Játszani nem akar, viszont USBből nem árt ha van. Kb i3 proci lehet, meg HDD 500Gb körül. Most mit érdemes venni, pl. DELL-ben?
Az a gond hogy ilyen árban sajnos már erős VGA-t látok benne, pedig az mocskosul nem kéne, inkább a szolgáltatásokban vagy csatlakozókban látszódna, de sok hülye összeállítású laptopot találok.
Ötleteket várok!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
kendeee
aktív tag
válasz Ezekiel Ston #31840 üzenetére
Szia!
Elvileg T2xxx szériát tud kezelni. Az órajel lehet nem sokkal több, de 1M L2 cache helyett 2M
van már azokban. Ha jól láttam az f5r-t adták T2060, T2080, T2350, de még T2400-zal is. Egy ismerősömnek van egy ilyen laptopja, tudom, hogy core duo van benne, de nem emlékszem melyik széria. 1-2 napon belül meg tudom neked érdeklődni, ha érdekel.
A procid paraméterei: [link]
És elvileg a "best buy" bele: [link]Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
kendeee
aktív tag
HMMM!!!!!
Mondjuk most pont a két linkelt paramétert néztem vissza és feltettem magamnak is a kérdést: MI VAN?
Ott az adatok szerint a cerkában 291 millió tranzisztor van és 64 bit-es
A core duo-ban meg 151 millió tranyó meg 32 bitSz@rt linkeltem? Vagy a core duo gyengébb mint a cerka?
Ilyen még rémálmomba se jöjjön elő
-
zyben
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy akadozik az egér az asztalon. Egy 2 hónapos vezeték nélküli Microsoft egerem van, ami idáig tökéletesen működött. Egy pár napja csinálja, de nem mindig, hogy amikor húzom, akadozva megy az asztalon. Az elem új benne. Vírusom nincs, semmi nem fogja le ilyenkor a gépet. Mi lehet a gond? -
kendeee
aktív tag
Nem volt véletlen eddig egérpad alatta? Azzal próbáltad? Milyen messze vagy a géptől? Közelebb viszed, akkor is jelentkezik? Nekem is microsoft wifi egerem volt annó, nem szerette a távolságot: max 2 méter
-
NetRolller3D
csendes tag
válasz utánvétel #31738 üzenetére
Azért, mert ez egy 3x3 MIMO-s kártya. Ha mind a 3 antenna be van kötve, és a routered is támogatja a 3 stream-es 802.11n módot, akkor max. 450 megabitre tud gyorsulni. 2 antennával ez a limit 300Mb-re esik.
Villanyszerelő gyászbeszéde: "Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség; de most, hogy kiverted a biztosítékot - földelünk!"
-
NetRolller3D
csendes tag
válasz csabinka #31786 üzenetére
T9500 a max bele, esetleg X9000 (melegebb, nem biztos, hogy bírja). Én T9300-zal használom. (A T9400 nem jó bele.)
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelő gyászbeszéde: "Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség; de most, hogy kiverted a biztosítékot - földelünk!"
Aktív témák
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest