- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
-
Buster17
addikt
Hali!
HP 530 laptopomba milyen vigyót vegyek? Mert ami most van benne gyári az már haldoklik
Szeretném még ezt az 1 gigát bővíteni, lehetséges? Van szabad foglalat vagy az 1Gigást kell lecserélnem. Akkor még milyen RAM való bele, milyet vegyek? -
Rolli
aktív tag
-
Dell XPS
veterán
válasz princeps27 #41002 üzenetére
Sokkal komolyabbra gondoltam,(mindig itt a baj) akkor valami nem jó a lemezzel, hacsak nincsenek ellenérzései... Amikor már feltettél egy OS-t, akkor mi lehetne más?
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Buster17
addikt
válasz Dell XPS #41008 üzenetére
T7400 mi akarna lenni? HDD-re nem szeretnék sokat költeni de azért 80gigánál több legyen, nem kell 500as elég a 200as is szerintem de ha pár szár ft a különbség akkor jöhet a nagyobb is
Szerk: Eszembe jutott, hogy a író is szarakszik meg az aksi is 2 perces. Ezek cseréje kb hány ft?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz Dell XPS #41011 üzenetére
Tudom mi az a CPU Szal azt is lehet cserélni?
Húha akkor most mindent cseréljek ki? Lassan új laptopot kéne venni
Bár szerintem ezzel a kis "tuningal" még mindig jobban és olcsóbban kijönnék.Igen, most 80gb van venne 154 hibás szektorral,kondició 21% és hátra van még 48 nap lassan már fél éve ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Dell XPS #41023 üzenetére
Étvágyban nincs hiba, csak ráfordítható keretben. És idő lesz mire ezen változtatok, így igyekszek nem kínozni magam
Asztali gép párti voltam, amíg nem lett laposom. Mostmár inkább abból szeretnék egy komolyat, ha lesz rá pénz.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Dell XPS
veterán
válasz Arkennys #41026 üzenetére
Kialakul, jó egyébként fejlesztgetni is. Kitalálni hogyan legyen jobb, erősebb.stb.. Én például a hűtéssel állandóan próbálkoztam, és meg is valósult egy-két ötlet, kb 15%-ot csökkent a hőmérséklete a gépnek. Belenyúlni a BIOS-ba, OS-be, alakítani (természetesen webről) a gépet, szóval jó dolgok ezek......
Üdv, Dell XPS
-
Alex45
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek! Köszi Zoli0726 válaszát, már keresem is az ajánlott progit!
-
selenge
tag
Koszi mindenkinek a helpet
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
Hosssszu
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
N3zyke
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan lehet kideríteni hogy egy laptopba Sata2-es vagy Sata3-as vinyó van?
Köszönöm.N3zyke
-
Arkennys
addikt
megjelent az ikon sávban egy olyan ikon, amit még nem láttam: négyzet, benne egy egyes. Azóta a kék, fn kombóval működő gombok alapból úgy írnak, mintha nyomnám közben az fn-t, tehát mindenhol a kék karaktereket, az fn-t ha valóban nyomom, mint most is, ír, de mocsok kényelmetlen volt így ezt az üzenetet is összehozni. Hogy állítható vissza az alapállapot?
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Sanyaaa26
senior tag
Sziasztok, a kérdésem az lenne használ valaki közületek hasonló megoldást?
Dvd író helyére beépíthető keret, nekem ssd miatt kellene, jó lenne tudnom hogy milyen csatoló van pl a dvd írómnál, sata2, vagy 3, hol tudom ezt megnézni?
Köszönöm -
endruboy1
senior tag
Valaki vásárolt már ilyen wpower utángyártott akkut? Mennyire jók ezek? Konkrétan ezt néztem ki a laposomba: [link]
-
Zoli0726
aktív tag
válasz Sanyaaa26 #41039 üzenetére
Hardveraprón olcsóbban megtalálod. Én nem tudom megnézni, hogy az enyémben milyen van, sajnos az aida csak azt tudja megmondani, legalábbis nálam ,hogy a merevlemeznek vagy a dvd meghajtónak milyen a csatolója, nem magának a vezérlőnek.
Minden esetre ha nem nagyon régi a géped akkor biztosan sataII vagy annál újabb van benne, szóval nyugodtan beszerezhetsz egy ssd-t mert bőven túl fogja szárnyalni a winchestert, pláne a notebookét, mivel úgysem annyira a szekvenciális olvasás a lényeg, hanem a véletlenszerű, meg az elérési idő, legalábbis ha arra szánod, hogy a windowson pörgess egy kicsit. -
AVarice
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo SL510-es laptopom, amit szétszedtem némi takarítás céljából.
A gond ott kezdődött, hogy a touchpad szalagkábele nem akart a helyén maradni, a kis fekete pöcök nem hajlandó a helyén tartani.
Összeraktam így, a gép megy rendesen, de a hátsó usb és a touchpad nem megy.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy hogyan tudnám orvosolni ezt a problémát?
A válaszokat hálásan köszönöm! -
havri1
félisten
Sziasztok!
Haverom vett tegnap az auchanban egy akciós PackardBell Easy Note TE ( f5211-bz-231hg4g ) notit.
Ma telepíteném neki a rendszert, de bekapcsoláskor sötét a kijelző.
Létezik, hogy valami el lett állítva rajta, vagy van valami trükk, amiről nem tudok, vagy csak szar?
Köszönöm..havri
[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz havri1 #41044 üzenetére
Megoldva :-)
Hihetetlen :
Gyárilag 2gb volt benne, és valamiért rajta van egy matrica, hogy ez a gép +2 GB memóriával van szerelve.
Na ezt meglátva, szinte 99%ban biztos voltam benne, memória fail.
Így is van. A +2GB 1600mhzes Kingmax, a gyári 1066mhzes hynix. Összevesznek, ennyi.
havri
-
Dell XPS
veterán
válasz Arkennys #41046 üzenetére
Ugyan ez a jelenség, amikor egy RAM bedöglik, minden VGA problémára utal, teljesen fekete a képernyő, stb. Iszonyúan tud szívatni, vagy így, vagy hogy állandóan kikapcsol, és újraindul...
Szerk: Ahogy egyet kiveszel máris jó! Nyilván a rosszat...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz AVarice #41049 üzenetére
Hát hogy kulturált legyen, no persze meg jó is ahhoz látni kellene. Ne vedd ki, mivel szétszedted, így látod hogy v.mi mókolással lehetne csak megoldani. Hoppá..., ha megakarjuk oldani csak szét kell szedni, nem de bár?Vagy még használnád így, és majd inkább máskor?
Üdv, Dell XPS
Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest