- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok az mitöl van hgy bizonyos hátereknél hullmzik a kép?
a kijelző hibája?fehér alapnél egyáltalán nem látszik!Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Csabee.
nagyúr
válasz LaptopSystem #31555 üzenetére
Raktál fel illesztő programot a kijelzőhöz? Mikor jelentkezik a hibajelenség?
Üdv: Csabee.
-
endruboy1
senior tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 4741G notebookom van i5 430M processzorral és 1GB-os, GeForce GT330M VGA-val.
Az érdekelne hogy vajon ez a VGA rávehető az Optimus támogatására? Azért kérdezem mert eddig azt hittem az alaplapom eleve nem támogatja ezt, viszont most felnéztem az Acer support oldalára és ott feltűntek olyan BIOS verziók amik engedélyezik pl a GT430M számára az Optimust. Viszont a legfrissebb BIOS verzióhoz nincs részletezve hogy tul. képpen mit is csinál. Tehát elméletileg lehetséges-e hogy menni fog ezzel a VGA-val is?
Vagy ha nem az Optimus akkor az lehetséges-e hogy az új BIOS telepítése után legalább manuálisan váltani tudjak a CPU-ba integrált és a GeForce között (jelenleg nem is látom a CPU integráltját)?Most nem otthonról írok így nem tudom egyből kipróbálni, de nagyon izgat a dolog azért kérdezem .
-
Csabee.
nagyúr
Asus laptopnál K50IJ szériánál, milyen drivert kéne feltelepítenem hogy az FN -es funkciógombok működjenek? Mert most pl az FN+Wifi gombra nem reagál semmit...
Üdv: Csabee.
-
tag
Sziasztok! Kérdésem az lenne,hogy egy 2 hónapos hp-dv6 3050-es notinak bővíthetem-e a memóriáját saját magam ,úgy, hogy a garancia ne vesszen el vagy csak a hivatalos szerviz csinálhat ilyet? A válaszokat előre is köszönöm!
-
bandi0000
nagyúr
-
kendeee
aktív tag
válasz bandi0000 #31565 üzenetére
A linken kiválasztod a win7 32 bit driver, display driver és listázza azt az 1 driver-t ami neked kell.
05/10/10
Display Driver
ATI Windows 7 - 32 Bit 8.761 World WideBálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Kérek egy kis segítséget - van egy Vista Business-em 32 bites - csak a Win-ről szeretnék egy mentést, backup-ot. Milyen eszközzel tudom megcsinálni? Soha nem kellett még, de nincs eredeti lemezem, jó lenne a jelenlegi frissített állapotot lementeni, de a Win-en kívül mást nem akarok menteni (vagy 10 DVD lenne).
Köszi!
-
Csabee.
nagyúr
-
Glor
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ezen a gépen Asus K53SC-SX017D hogyan futnának a CAD programok? Elég hozzá? -
NovaBlue
aktív tag
Lenne egy kérdésem miszerint adott nekem egy HP Pavilion dv6-3050eh notim.
Ebben van most egy elég vérszegény proci Athlon II N330 socket S1-es Lehetséges ebbe a notebookba nagyobb procit rakni? ( nem találtam meg,hogy milyen procikkal lenne kompatibilis egyáltalán ) Ha igen akkor vajon hol tudok beszerezni egy gyorsabbat ( ha lehet 4 magosat )?
Valakinek valami ötlet? -
kendeee
aktív tag
válasz NovaBlue #31590 üzenetére
Én ezt ott találtam pedig:
Processor
Processor AMD Phenom II N930 / 2 GHz
Multi-Core Technology Quad-Core
64-bit Computing YesValószínűsítem, hogy a n330-nál valamivel jobb.
Tény, hogy a site nem sorolja fel az összes procit, de már gondolom ez is valami.
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
odipapa
senior tag
Egy i3-2330 procinak mennyi az üzemi megengedett vagy ajánlott legnagyobb hőmérséklete?
-
M107
addikt
Van egy Compaq 610 laptopom a probléma a következő
Mikor megvettem az akkunál ezek az értékek fogadtak:Akkumulátor tulajdonságai
Eszköz neve Primary
Gyártó Hewlett-Packard
Sorozatszám 26728 2009/11/28
Egyedi azonosító 26728 2009/11/28Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 44820 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 44820 mWh
Jelenlegi kapacitás 37157 mWh (77 %)
Feszültség 12.306 V
Elhasználódás mértéke 0 %
Energiaállapot Váltóáram, Feltöltés alatt
Töltés mértéke 17971 mWMost viszont ezek:
Akkumulátor tulajdonságai
Eszköz neve Primary
Gyártó Hewlett-Packard
Sorozatszám 26728 2009/11/28
Egyedi azonosító 26728 2009/11/28Hewlett-PackardPrimary
Akkumulátor típusa Újratölthető Li-Ion
Tervezett kapacitás 27551 mWh
Kapacitás teljesen feltöltve 27551 mWh
Jelenlegi kapacitás 21157 mWh (77 %)
Feszültség 12.306 V
Elhasználódás mértéke 0 %
Energiaállapot Váltóáram, Feltöltés alatt
Töltés mértéke 17971 mWNincs mindig töltőn, a laptop 1.5 éves elhasználódás 0% kérdésem ezek az értékek normálisak mi történik ha elfogy a kapacitás vissza áll az eredeti értékre vagy meghal az aksi s vehetek újat
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
endruboy1
senior tag
Valamit szarul jelez ki a programod. Vedd ki az akkut és nézd meg mi van ráírva, valójában mekkora a kapacitása. Az hogy elhasználódás 0% pl. egész biztosan rossz érték. Egy másfél éves agyonkímélt akkunak is 10% minimum.
Ha "elfogy" a kapacitás az azt jelenti hogy tönkrement az akku szóval igen, vehetsz újat.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest