- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz Ipari szemét #32749 üzenetére
Üdv!
Ma már minden gép 64 bites szóval már a kérdés is fura, de azért megkockáztatom megválaszolni. Szóval röviden az van, hogyha a gépben 4GB vagy annál több memória van beleszámítva a videó kártyára integráltat is, akkor 64 bites rendszer kell neki.
Vegyünk egy hasonlatot: van 6GB RAM-od és te felteszel egy 32 bites rendszert azzal hogy az elkövetkező n évben így fogod használni. Na most ezt a cselekedetedet egészítsük ki azzal, hogy kiveszel 2 GB RAM-ot a gépedből, majd a kivett modult izomból hozzávágod a falhoz, végül vasbetétessel végigtaposol rajta. Ez után a számítógéped nem fog romlani teljesítményben mivel a 32 bites rendszer amúgy sem kezel többet 3 egész akárhány tized GB ( ez rendszer függő) memóriánál. Ellenben a likvidált modulokért kicsengetted a boltban a pénzt - feleslegesen.
Viszont ha 64 bites rendszert használsz mindezen problémák szóba se jönnek, ráadásul semmilyen hátrányod nem fakad belőle.Miután ilyen remekül elmagyaráztam, kíváncsian várom mi a fenéért akarna valaki ma még 32 bites Windózt használni.
[ Szerkesztve ]
-
airmax
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, h most próbálom telepíteni a win7-et egy lenovo g570esre
ugyebár többször újra indítja magát a win, de mikor az utolsó újra indítás lenne akkor nem lép vissza a winbe hanem folyamatosan újra inditja magát.
Se a win se a dost nem hozzabe. Ugyan ezt a windost tettem fel az asztali gépemre és ott semmilyen jellegű problémám nem volt!Valaki találkozott esetleg hasonlóval?
-
GaborGh
őstag
válasz Remekelek28 #32746 üzenetére
Gyors bill.: win + p
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Képernyő\Képernyőfelbontás
[ Szerkesztve ]
-
GaborGh
őstag
válasz duduati #32745 üzenetére
Sajnos a Siemens-ek nem a megbízhatóságukról voltak híresek és bocs hogy ezt mondom, de boldog lehetsz, hogy ilyen sokáig kihúzta, az enyém nem sokkal a gari lejárta után kezdte a pokoljárást, majd az 5. szerviz után közölték, hogy javíthatatlan és nem érdemes bele több időt, pénzt és energiát belefektetni...
Enyém is hasonló tüneteket produkált majd alaplaphibával megdöglött.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
Hali! Frissítettem a biost ASUS 1215B netbookon. A folyamat elment 96%-ig utána ácsorgott pár percet, végül kiírta hogy készen van és nyomjak entert hogy újrainduljon (ahogy szokta, korábban már frissítettem rajta de akkor rendesen végigment). Na itt már nem reagált semmire, se az enter ahogy kérte, se CTRL-ALT-DEL, se a KIKAPCSOLÓ GOMB se semmi, mutatta az utolsó képet!
Vártam még fél órát aztán kihúztam belőle az akkut majd a töltőt, előbb-utóbb úgyis lemerült volna. Nem kapcsol be meg se nyikkan. HELP HELP!
(az eeePC-knél is feltettem: [link] )[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
t72killer
titán
válasz apatyas #32757 üzenetére
Hajajj, értsem úgy, hogy biost se tölti be? Lehet, hogy csak szervizben tudnak csinálni vele valamit. Asztali gépekben dual bios szokott lenni, a laptopokban nem tudom...
Itt találtam EEEPC-kre vonatkozó infókat, a kulcsszó Boot block
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
hanso
tag
Sziasztok,
Van nekem egy L650 es notebook-om.
Telepítettem új win7-et rá.
Írni szeretnék dvd-t,de azt mondják az író szoftverek,hogy nem látható az író.(cdburnerxp,nero,stb)
Eszközkezelőben azt írja a cucc,hogy működik.(igaz cd rom ként van definiálva)
Matshita 890AS-es író van benne.
Tudnátok segíteni,hogy milyen drivert kellen leszednem?vagy mit kellene beállítanom
Bios 2.2-es(ha ez számít),a toshiba honlapján a szoftverek közül nemtudom melyik lenne az író szoftvere),merthogy nincs írva.
Elég süket vagyok ezekhez a témákhoz.
Köszönöm a segítséget.Üdv
Zsolt -
cserry193
tag
Sziasztok!
Ma üzemeltünk be egy HP Pavilion g6-1110sh típusú notebook-ot.
Minden remekül működik rajta,kivéve azt,hogy nem lehet semmi olyan funkciót használni rajta,ami az "FN"+ egy másik gomb együttes lenyomásával lehetne elérni.
Ilyen pl. a hangerő, (FN+F10) de nem csinál semmit.
Valami driver kéne hozzá? (Win7)
Előre is köszi! -
tomp
félisten
Na megcsináltam a rázkódó vonat után a részletes öntesztet.(hdsentinel)
90percembe telt, de szerencsére nem talált semmit.cserry193
Igen kell hozzá driver. Nekem az Asus-hoz egy "ATKACPI driver and hotkey-related utilities" nevű driver kell. E nélkül csak a fényerőt tudom változtatni. -
Csabinzon
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom találkozott-e már a következő problémával:Laptopszalonból rendelt Lenovo Ideapad Y570A ma érkezett meg kollégámnak.
Én is ott voltam. Futárnak pénz oda, notebook ide, kész.
Sajnos nem bontottuk ki a futár jelenlétében, mivel a dobozon nem látszott külsérelmi nyom.
Mikor a kezembe vettem a laptopot, elképedve tapasztaltam, hogy eltávolították a vonalkódos sorozatszámos matricát. Össze-vissza csikargatták az alját.Sajnos most nem lehet ide feltölteni a képet, már dolgoznak a hibán.
Valaki esetleg tapasztalt már hasonló jelenséget?
Előre is köszi a válaszokat! -
-
GaborGh
őstag
válasz Csabinzon #32784 üzenetére
Én eddig minden üzletben OS-el láttam, sőt most megnéztem az üzlet kínálatát, 4 féle változatban kapható az Y570 és mindegyiknél fel van tüntetve az oprendszer, szóval nem igazán értem, hogy a tiétek, hogy lehet natur...
Megkérdezhetem melyik típust vettétek és hogy mennyibe került?
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz Csabinzon #32768 üzenetére
Hali.
Én szintén a laptopszalonból vettem az Y570-es laptopom és szintén lekapartak az aljáról a egy matricát.
Mondjuk Én Win.7 nélkül vettem és azt hittem,hogy a windows matricát szedték le. Meg lehet velük egyezni,hogy a op.rendszer nélkül adják.
Kíváncsian várom ,hogy akkor most mi van.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
winterkate
csendes tag
Sziasztok! Véletlen összekevertük egy Asus K52JE és egy Asus X58C laptop töltőit, valaki, akinek esetleg ilyen laptopja van, meg tudná nézni, hogy milyen töltőt adtak hozzá? Az a gond, hogy mindkettőhöz elvileg 4,7A jár (az Asus oldalán a specifikációkban is 4,7-et írnak és a laptopok hátulján is 4,7 van...), de az egyikhez gyárilag járt a 3,4A, csak nem tudjuk melyikhez Tippre a K52JE volt a kisebb, de akkor miért van a hátulján 4,7A? Írtam az Asusnak tegnap, de nem valószínű, hogy pár napon válaszolnak, mi meg szeretnénk visszacserélni a töltőket, kérlek, ha tudtok segítsetek! Köszönöm!
-
Csabinzon
csendes tag
válasz SirKero #32786 üzenetére
Helló
Ma reggel sikerült velük beszélni.
A win7 matrica volt ott, azt kaparták le. Elnézést kértek, hogy csak így tudták lekaparni róla és biztosítottak afelől, hogy ha nem tetszik így összecsikargatva, akkor természetesen visszafizetik a pénzt.
Csak azt nem értem, hogy miért úgy árulják win nélkül, mikor eredetileg rajta van csak ők leszedik. -
SirKero
őstag
válasz GaborGh #32787 üzenetére
Szia.
Igen Én megegyeztem velük előre,hogy Win. nélkül kérem és így 10 ropival ( 179 990 HUF ) olcsóbb volt.
A többi minden az eredeti maradt . Garancia 2 év. de veszek még rá + egy évet stb.(#32789) Csabinzon : Akkor jól gondoltam,hogy a windows matrica volt ott.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Gaben1
tag
sziasztok!
Van egy Acer 7745G laptopon és ideje lenne újra telepíteni a win-t
a beépített vinyón van egy eredeti win 7 telepítő
mellesleg német a gép meg ugye a win is de az mellékes
a kérdésem hogy hozzam elő az indításnál azt a menüt aminél ki tudom választani hogy telepítés a merevlemezről?gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
Manus01
aktív tag
Azt tudnám, hogy azzal a win-el mit kezdenek?
[ Szerkesztve ]
Ami kocka azt guritják ami kerek azt ellopják. Üdv kicsiny hazánkban :)
-
-
Csabinzon
csendes tag
De azért rendesek voltak, mert fájdalomdíjként küldenek egy laptoptáskát.
-
veterán
-
GaborGh
őstag
válasz Thunderzolee #32799 üzenetére
Denaturált szesz nem jobb erre a célra, talán nem olyan büdös és gyorsan elpárolog?
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest