- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
tomp
félisten
Van egy Asus K53SC laposom. Kedden vettem.
Még nincs felrakva minden driver, de észre vettem egy jelenséget!
Jelenleg a geforce gpu helyett az intel üzemel 1024x768-ban(kijelző felbontása 1366x768) és a kijelző szürke árnyalatú! Ez lehet az intel illetve a kissebb felbontás miatt? A fényerő minimumon van. -
őstag
Hali! Van egy Toshiba C660-1X5 típusú laptop. Légyszi segítsetek már, hogy milyen drivereket kell felrakjak, mert a support oldalon 33 driver van összesen. Oprendszer win7 64bit.
Köszi
-
t72killer
titán
válasz johnny82 #32260 üzenetére
Ebben mi se tudunk többet segíteni, mint a toshiba weboldal... Én úgy telepítek gépet, hogy még win-áthúzás előtt az eszközkezelőből szépen kigyűjtöm a komponenseket, letöltöm a hozzájuk passzoló drivert a station-drivers.com-ról, utána jön csak a gyalu.
Ha még itt tartasz, akkor semmi gond.Egyébként meg próbálgatás (driver leszed, kicsomagol, eszközkezelőben driver frissítése a kicsomagolt mappából, megeszi-> örül, nemeszi->másikat letölt, kicsomagol... Egészen addig, míg minden működik. Necces lehet, mert pl wifiből van 5-6 fajta, hangkariból 3-4 féle ami notikban elő szokott fordulni.)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Édesapám notebookja egy Asus a3500e ( Intel Pentium M 730 centrino 1600mhz, 512MB ddr 266 v. 333?, 40gb HDD ), word, excel, power-point, illetve internetezés erre használja apukám ezt a gépet, de mostanában panaszkodik arra, hogy lassú a gép ( én is megnéztem és 5 percig töltött egy 5 megás word dokomentumot ). A windows frissen telepített XP sp3, vírusírtás megvolt.... A kérdésem az volna, ha valakinek, ilyen gépe van, tapasztalt-e ehhez hasonló lassulást, illetve, ha egy kicsit több ramot belepakolnék a notebookba, észrevehető gyorsulást eredményezne-e? Válaszotokat előre is köszönöm.....
-
endruboy1
senior tag
válasz Nagynozi #32263 üzenetére
Faternak itt is hasonló gépe van. Neki 256 MB RAM volt és mióta beletettem még 256-ot megveszekedett gyors lett . Nézd meg feladatkezelőben hogy mennyi RAM-ot fogyaszt amikor belassul. Nyilván sokat segítene egyébként a több RAM, de ha egyidejűleg csak egy kisebb program fut akkor az 512 is elégséges szokott lenni XP alá.
Lehet, hogy kifújhatnád a szellőző rendszert mert ha sok por van benne túlmelegszik a CPU és az is lassulással jár.
A vírusirtók is nagyon tudják lassítani ezeket a régiségeket, abból is érdemes kis erőforrás igényűt használni.By the way az 5 megás doksi az nem kicsi.
-
endruboy1
senior tag
válasz Nagynozi #32266 üzenetére
Ez a lassulás csak Office alatt jön elő? Milyen Officet használ? Javaslom hogy maradjon meg a 2003-as verziónál, az újabbak több erőforrást zabálnak.
48% mialatt meg van(nak) nyitva a program(ok)? Nem kell ehhez Everest, a feladatkezelő bőven ellátja ezt a feladatot .
Hőmérsékletek rendben... egy HDD tesztet lehet hogy kéne futtatni hogy nincsenek-e bad sectorok.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Nagynozi #32263 üzenetére
Tipp1, ahogy fentebb is írták: több RAM, mondjuk 1GB-ig
Tipp2: újratelepítés egy integrált xpSP3 telepítővel (pl itt találsz hozzá integrálható frissítéseket illetve progit, ami összerakja neked a pakkot - így nem lesz tele a winyó az update-ek telepítőivel) + integrált office telepítővel (integrátor, hozzávaló frissítések)
Tipp3: töredezettségmentesítés (pl mydefrag-gal), illetve ahogy endruboy1 kolléga mondta, minimum egy CHKDSK lefuttatása, hogy vannak-e bad sectorok.
Tipp4: az összes felesleges szolgáltatás kilövése (incl. Security center és társai)
Tipp5: könnyűsúlyú vírusirtó használata (pl Avira)[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
SirKero
őstag
Üdv.
Lenovo Y570 laptop.
A probléma a következő.Játék ( Far Cry2 ) és a laptop kamera beállítása ( Skype ) közben kilép a játék/programból ezzel a hiba üzenettel:
A(z) Nvidia Windows Kernel Mode Driver,Version 285,62 képernyőillesztő nem reagált,és utána sikeresen helyreállt.
Friss Win7 64bit. GT555 VGA.
Tud valaki stabilabb drivert vagy valami más a gond?[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Krisz79
őstag
Van itt valaki ,aki tudna seiteni?
Windows telepitéssel kapcsolatban.
Privátban a többit.
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Notebook képernyőm szélén csúnya folt jelent meg, miután tegnap este kicsit megnyomódott az oldala. Ha a folt környékén megnyomom a kijelzővédő plexit akkor megjavulnak a pixelek, de elengedve visszaáll az eredeti, hibás állapot. Ez javítható vagy új kijelző kell?Kösz,
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
darthsith
tag
Pálinkás jó reggelt mindenkinek ki él és mozog! (Ha nem mozog akkor is...)
A problémám 2 képpel fejezhető ki legjobban:
http://kepfeltoltes.hu/111212/IMG_0098_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/111212/IMG_0099_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÖtlet?
[ Szerkesztve ]
http://sandinaploja.blogspot.com/
-
samuki
tag
(#32229)
Egy kis hűtésmodositás után a helyzet a következő:
core 62
gpu 63
aida64 rendszerstabilitás tesztnél sem megy feljebb 77 foknál ( kb 20 perc nyuzással ).
Ha csak netezek akkor ez a 60-65 fok elfogadható? -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Samsung np300 as szériájú laptop vga vagy HDMI csatlakozóján keresztül lehetne a gép monitorját a pc kiterjesztett monitorának használni valahogy?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
endruboy1
senior tag
válasz cintula187 #32278 üzenetére
Azok kimenetek.
-
domi007
őstag
-
kendeee
aktív tag
-
kendeee
aktív tag
válasz domi007 #32281 üzenetére
Szemmel kísértem az eseményeket, akartam is válaszolni csak elfelejtettem
Külső behatás érte, ahogy írtad. Valószínüleg egy kicsit deformálódott a háza a kijelzőnek. Most állandó nyomás alatt tartja a kijelzőt, azért rendetlenkedik. Csak fizikai úton orvosolható a dolog sztem. Ha azt mondod, hogy ha megnyomod és jó lesz, akkor bizti az lesz a baj, amit írtam. Sajnos ehhez a művelethez szét kell kapni, a hátlapot kicsit kiegyengetni- persze még a kivett kijelzőt megnézni a ház nélkül nyugalmi állapotban- és utána összerakni. Gyakorlott kéznek nem gond, kezdőként nem ajánlom az otthoni művelet végrehajtását. Több kárt tudsz csinálni, mint hasznot.
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
tothir
tag
Sziasztok!
Vettem egy lenovo G570-es notit és win7 telepítés után nem indul a rendszer, akármit is választok, hogy arról bootoljon. (sata hdd, sata odd és network boot)
A Konfigurációs beállítások ezek:
USB Legacy Enabled
Wireless LAN Support Enabled
Power on display LCD only
SAta controler mode AHCI
PXE boot to lan Enabled
Power beep Disabled
Intel virtual technology DisabledEzek között nem lehet valami rendebn gondolom nem?
-
domi007
őstag
válasz kendeee #32283 üzenetére
Hálásan köszönöm, szedtem már szét dolgokat, meglátom mit tehetek.
Nagyon jó, hogy írtál, majd 40 ezer Ft kiadásától mentettél meg.
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
kendeee
aktív tag
válasz domi007 #32286 üzenetére
Nincs mit!
Igen, ha a bolti árakat nézzük.....amúgy meg aprópénz
Ha nekiugrasz vigyázz, mert az inverter secunder részén a fénycsövet több száz volt hajtja.
Nagy A nincs benne, de azért jó ha óvatos az ember. Egyszer már csípett meg , tudom milyen.[ Szerkesztve ]
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
endruboy1
senior tag
válasz tothir #32285 üzenetére
Az kérem azért van, mert minden jel szerint egy autocrackes kalóz Wint raktál fel amik az újabb notikon egyre gyakrabban szeretnek nem elindulni. Telepünek, ám első indulásnál amikor gondolom futna a crackelés, nem fut és besz*rik. Különben sem értem ezt a kalóz Win dolgot, mire jó? Ha annyira nem akarod megvenni felteszel egy teljesen originalt és azt is egy mozdulat törni.
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, az mitől lehet hogyha be dugom a vezeték nélküli egér USB adó részét, a laptopba akkor amikor be kellene neki bootolni az elején megáll, és nem indul el ha kihúzom attól kezdve működik!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
mokus1
addikt
válasz LaptopSystem #32292 üzenetére
Szia!
Én megnézném a Boot sorrendet ,USB-ről bootolsz-e illetve engedném a a biosban szintén az usb-s hardvereket. -
LaptopSystem
őstag
az USB hardvereket a BIOS-ban hogy érted mit értesz ez alatt?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
kaligula
tag
válasz LaptopSystem #32294 üzenetére
ha az USB device van beállítva elsődleges BOOT eszköznek, akkor bedugott flash stb esetén a rendszer próbál onnan indulni bekapcsoláskor.
rovidkv.reblog.hu
-
LaptopSystem
őstag
ez ok
és a Legacy USB Support Enabled-re van állítva az nem befolyásolja?
-
Boglya
senior tag
Sziasztok!
Ma boldog tulajdonosa lettem egy Asus K53S laptopnak. A problémám lehet, hogy csak a hozzá nem értésemből adódik (remélem), de ha a shiftet lenyomom megjelenik egy csillag (*), és halvány gőzöm nincs arról, hogyan tudnám ezt kiküszöbölni. A billentyűzet magyar, a windows is ami rákerült.
Kérlek segítsetek, elég idegesítő ez a probléma. -
Boglya
senior tag
válasz Boglya #32297 üzenetére
Egy kis kiegészítés: a bal oldali shift csinálja ezt, a jobb oldali pedig ,-t ír ki. Azóta feltettem a laptophoz kapott drivereket (köztük a billentyűzetét) és az sem segített. Már freedosban is ezt produkálta. Most rákötöttem egy usb-s billentyűzetet, az jól működik. Kezdek kiakadni.
-
LaptopSystem
őstag
Bios defaut-ot csináltál mar ?
-
Krisz79
őstag
Üdv!
Hogy kell Tp-link-es routerba új portot nyitni?
Mivel az U torrentemben nincs bejövő kapcsolat.A laptop-om tegnap új windows-t kapott.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest