Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelheart
senior tag
Én megmondtam, hogy nem tudja más átérezni és megérteni az ilyet, csak elítélni.Persze, hogy mondjuk akár egy csöves is talpra tud állni, ha akar, szal ha ebből indutál ki, megértelek. De kicsit más tészta, ha valakinek nem is hagyják, hogy így tegyen. És ugye ott van az is, hogy hiába ölelkezik a család, esetleg attól nem fáznak annyira, de jól nem lakik sajnos senki sem. Ez nem csupán anyagi megközelítés, hanem egyáltalán életfeltételi... sztem ilyen szó nincs is... mindegy.
Én azt az időt várom, mikor el tudom majd tartani a családomat, vagy segíteni tudok, mert én leszek az első kereső a családban
Tehát nem magam miatt akarok jól keresni, érthető. Bár még olyan messzinek tűnmik az az idő... -
Steelheart
senior tag
Csakhogy egy nyomorult életéből mindez, amit felsoroltál, és még sok hasonló, esetleg hiányzik. Mikor nincs, ki jó szót szólna hozzá, nincs, ki kedves vele, nincs buli vagy party, amire elmehetne, vagy este, mikor jól ézi magát, mikor tud másra is gondolni, mint arra, hogy is lábalhatna ki ebből a helyzetből...
A sok ''pillanatnyi'' örömtől összességében érezheti magát jól az ember.
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
Nos, igen. Elég nehéz valakinek pl. úgy boldognak lenni, ha nem tehet semmit magáért, másoktól függ, és ha akar, se tud talpra állni, mert még egy családot is el kell tartania valahogy addig, míg a gyerekek fölnőnek, és végre pénzt is keresnek. Tudom, most ez nagyon nem egy általános dolog, és nagyon csak az én környezetemből indulok ki, de mégis megeshet, és engem meg az idegesít, sőt, bánt, hogy van olyan, aki az ilyen embert elítéli, mert nem tud boldog lenni, a boldogság hagyományos értelmében. És nem tudok másra gondolni, hogy azért tesz így, mert nem tudja átérezni a másik kilátástalan helyzetét, egyszerűen nem tudja felfogni, hogyhogy valakinek nem boldog az élete, vagy egyáltalán nem boldog néha, ha mindent megtesz érte, akkor sem.
-
Steelheart
senior tag
Kaptunk új pávát. ha az élet azért nem is makulátlan, de a páva akkor is az egyik legszebb madár

-
Steelheart
senior tag
Az élet lehet elég csúnya is, modjuk Project Entropiában.

-
Steelheart
senior tag
Az élet szép: lekéstem az angolórát és nem lettem beírva hiányzónak

-
Steelheart
senior tag
Na a franc, még egy nappal közelebb vagyok a koporsóhoz

-
Steelheart
senior tag
Elég kevés az olyan ember, aki szerint az ő élete úgy egészében szép, főleg itt hazánkban. Nemistommé.
Ha mindenki csak azt mondaná el, vagy írná le ami jó történik vele, vagy ami jót érez, általában nem születnének pl. nagy, monumentális regények, vagy twollah-style topicok. Szerintem egyik véglet sem jó, én speciel igyekszem életem mindkét oldaláról, azaz a pozitív és negatívról is írni, ha arra kerül a sor. Igaz, elég nehéz összekaparni azt a kevés pozitívat.
Bár az élet tényleg szép pl. azok életéhez képest, akik végigszenvedték valamelyik nagy háborút. Legyünk optimisták!!!
Ui.: 666
Eztmostméírtamidenemtom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát nem magam miatt akarok jól keresni, érthető. Bár még olyan messzinek tűnmik az az idő...

Eztmostméírtamidenemtom