Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agaron
tag
Sziasztok!
Megjott a De'Longhi gep amit rendeltem. Mivel este jutottam oda, igy mar csak beuzemeltem, lefoztem par ures kv-t, amit irtak elso hasznalatnal, aztan meglatjuk mit foz, kell-e finomhangolni, stb... Viszont 1-2 kerdes:
- a tesztcsik epp hogy eltert a zold szintol az elso negyzet, szoval valoban eleg lagy a vizunk, de egyebkent izre nem tul jo, szoval eddig LAICA Coffee & Tea szurot hasznaltam, viszont ahogy latom, adtak egy vizszurot is. Ki hogy hasznalja egyebkent? Ha van jobb otlet mint a Laica-s szuro, akkor nyitott vagyok ha elfogy, illetve a sajat szurot igy mennyire eroltessem?
- a fentiek alapjan azt hiszem sikerult a vizkemenyseget is beloni a gepen, gondolom ezzel egyeb teendo nincs
- azt jol ertem, hogyha szeretnek allitani a daralon, azt csak hasznalat kozben szabad?
- fozo egyseghez nem nagyon lattam emlitve idot a manulban, milyen idokozonkent erdemes ranezni. Mivel a Krupsomnal kb semmi nem volt hozzaferheto igy kivancsi lennek, hogy mennyire surun nezzek ra.
Az biztos, hogy meglepoen nagy gep, kivancsi leszek hosszu tavon majd ra
-
agaron
tag
válasz
agaron
üzenetére
No végül is a Magnifica Evo ECAM290.21.B berendelve, remélem még karácsony előtt megjön, a kapszulas és a Hario Switch a fallback, de most fáradt vagyok és kényelmes jobb lenne ujra egy gép
köszi mindent sokat tanultam a fórumon az tuti visszaolvasva. Kicsit más: arra láttam utalást a forumban, hogy ezeket az ízesített darált Frei kavekat nem biztos, hogy jó ötlet a géppel használni. Ez valid? Felesegemnek jön ez néha, de ha nem a legjobb gondolat, akkor inkább kap arra egy kotyogost.
-
-
agaron
tag
Sziasztok!
Végleg feladta a Krups gépem, szóval próbálok olvasgatni. Néztem pár Philips modelt, és ahogy rákerestem itt, kb mindig volt Delonghi alternativa ajánlva, szóval elkezdtem azokat nézni. Nagy igény nincs (értsd pl automata tejhabosító).
Magnifica Evo ECAM290.21.B kuponnal most 118. Pont erről a modelről keveset találtam. Van esetleg jobb ajánlat ebben az árban/találkoztatok bármi negatívummal esetleg ennél a modelnél?
Kösz előre is! -
agaron
tag
Hello!
Pest 13 kerulet kornyeken vagy Szolnokon tudtok esetleg ajanlani szervizt Krups gephez? Szolnok jobb lenne, de Pesten is jarok relative surun. Tudom, hogy google a baratom, de ha van, aki mar bevallt, annak jobban orulnek. Kosz elore is! -
agaron
tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Koszi! Majd nezem ezt a vifolyast, es max keresek hozza szervizt, ha ugy nez ki, hogy kell, illetve a vizet is megnezem majd.
Mondjuk a hetvegen felvetette felesegem, hogy nezhetnenk olyan gepet, amibe lehet elore orolt kavet is fozni, szoval ha ez nem csak fellangolas volt, akkor lehet le kell cserelnem
De ettol fuggetlenul ezekkel probalok meg foglalkozni, hogyha eladom, akkor vagy elotte szervizeltetem, ha kell, vagy ezek tudataban adom el. -
agaron
tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Néztem a vízfolyást, es fozos kozben egyszer egy minimális víz kerül a tálcába, mielőtt jön le a kv, de nem mondanám kv színűnek, és tényleg minimalisnak látszik. Gondolom ez jót jelent (?).
A vizhofoknal ahogy felvettem maxra, ott hallottam az emlitett hangokat. Hogy érdemes meg mérni a hofokot?
A harmadiknak nem ugrottam meg neki, de köszi azt is!
-
agaron
tag
válasz
markussandor
üzenetére
Wow, eddig nem is tudtam h mehet bele szűrő, köszi megpróbálom. Mondjuk eddig is szűrt vizet próbáltam, de hátha igy másabb.
-
agaron
tag
Sziasztok!
Van egy KRUPS EA 8108 gépem, 3,5 éves. Ami tisztítást előírt, mindent elvégzek rajta, és nekem nincs vele bajom, viszont feleségem egy ideje panaszkodik, hogy valami nem ok a kávé ízével, és ég tőle a gyomra, viszont próbáltuk másik gépben direkt ugyan ezt a csomag kávét (direkt nem első főzést) attól nincs baja, szóval talán a kávét kizárnám, és nekem gyanus a gép, de valahol furán is hangzik.
- amikor szolt, akkor mindig végignyomtam a tisztítást KRUPS XS3000-as tablettával. Itt annyi volt, hogy az elején volt, hogy nem vettem észre, és felakadt a tabletta, amit a következő ciklusnál vettem észre, de azóta erre figyelek.
- egyéb szervíz nem volt (ami mostmár gyanus, hogy talán kellett volna? de mit?)
- a csapviz itt felejtos kavefozesre, igy LAICA Coffee & Tea Bi-flux-ot használunk, azzal eddig bevállt a viz hozzá
Szóval ha van ötlet bármi ízváltozás dologra, én nyitott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
köszi mindent sokat tanultam a fórumon az tuti visszaolvasva.