- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
rulla
tag
Sikerült, megoldottam!
Az "automata túlhajtás..." kivételei közé felvettem a kmplayer.exe-t, és most közvetetten indítva is elindul faszán. Mivel azt tapasztaltam, hogy 100/200-on is elmegy a HD lejátszás, ezért a "HD filmek profilt" (250/400) töröltem, és most 2D alapon marad akkor is, ha indítok egy filmet, fájlkezelővel, intézővel, bármivel. Így a kmplayer nevű játékprofilt is töröltem.
A hőmérséklet most egyelőre megfelelő, majd nyáron, amikor 30 fok lesz itthon, lehet hogy módosítok a házban, és rakok be a kártya elé nagy, csendes szívó ventit. -
rulla
tag
Az jó kevés, nekem 30%-on megy 0 és 50 fok között...
Hát ez gáz - hiba van.
mármint, ha nem a kmplayer-t indítom közvetlenül, hanem intézőből vagy fájlkezelővel indítva a filmet, lefagy az indításkor, és csak a hang megy tovább, sötét az ablak...
Ha kilépek az ATT-ből, akkor rendben megy minden. akkor is, ha közvetlenül a kmplayer-t indítom, és onnan tallózom ki a filmet.
Először azt hittem, hogy a kmplayer játékprofilban az OSD bekapcsolva hagyása csinálta ezt, de nem. Csak akkor fagy, ha nem a lejátszót indítom, hanem valamin keresztül, az meghívja a kmplayer-t, a kmplyer meghívja az ATT-beli profilt, és... ekkor kiakad.
Ez a lejátszó hibája lehet, vagy az ATT-é?
Amúgy a 2D alapot használom lejátszás alatt is, simán viszi a HD-t 100/200-on. -
rulla
tag
Na ez is megvan.
Csináltam egy "HD filmek" profilt 250/400@0,923V-on,majd egy KMPlayer játékprofilt (társítottam hozzá a kmplayer.exe-t), és ez a "játékprofil" a HD-t használja. Ha kilép, visszaáll a 2D. Le is mentettem az összes beállítást reg file-ba... Minden fasza.
Gyanítom, hogy a házad szellőzése jobb lehet... Azt a 28-30 fokot hány %-os ventisebességgel éred el? -
rulla
tag
Nos, végül belőttem mindent úgy, ahogy kell: 100/200 2D, és alapon járatom a 3D-t - 52-ről 44 fokra csökkent a hőmérséklet, királyság van.
Amit viszont furcsállok, hogy elindítottam egy sima Xvid-es videót (South Park), és egyből belőtte a 3D-s profilt - komolyan 870/1050 MHz + full 3D-támogatás kell egy ilyen alkalmazáshoz?
vagy van valamilyen ATI-s hardveres gyorsítás, ami alapból bekapcsol, és ezért úgy érzékeli, hogy itten kérem 3D-s alkalmazás fut?
-
rulla
tag
-
rulla
tag
Sziasztok!
Vettem egy 4890 Vapor-X-et. Alapjáraton, 30%-os venti sebességgel (ATT) 52 fok egy 20 fokos szobában (szar központi fűtéses panel
), amit kicsit sokallok, a 3870-esem 38-40 fokos alapjárata után.
Kérdésem: ATT-vel lejjebb lehet ezt venni? Illetve: gondolom a kártya gyári "alapjáraton" üzemel, amit lehet lejjebb is vinni, ugye? Nem emlékszem az alap órajelekre, csak annyit tudok, hogy nem nyúltam hozzájuk, csak a hőmérséklet per venti vezérléshez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest