- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szia!
Vasárnap vettem egy Delta DPS-300AB-9C-t,így már nyugodt szível várom a 4670-es kártyák érkezését.
De akármilyen kicsi is a táp mérete ,még így se fér a mostani házba,úgyhogy most azt vadásznom vagy barkácsolók egyett. -
zodo
nagyúr
válasz
TomBoy1986 #512 üzenetére
Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
Szia!
PH-s tesztet nézve , mertem ezt elkövetni mivel szinte ugyanaz a konfigom mint a tesztben szereplő. Integrált vga-al Játék közben a teljes rendszer mért fogyasztása 100Watt, egy HD 3450 -el már 109Watt ill. CF -ben pedig 117Watt. Egy ilyen gyári táp nem hiszem ,hogy összehasonlítható egy összedobott valamivel, persze nem azt mondom ,hogy ez így tuti frankó, mert megremeg a kezem mikor a Power gomb felé nyúlok.
És ha azt nézem ,hogy ezek a tápok le is tudják adni azt a teljesítményt amit ráírtak akkor van még kb. 60-70Watt ,ezért gondoltam ,hogy bele kéne probálni egy HD 3650-t.De köszönöm az aggódást én se szeretném hazavágni az új gépemet a táp végett csak az a bajom,hogy nem fér be az Atx-es méretű táp. Kb.ennyi hely van a házban.
Keresem is a lehetséges tápot csak nem találom. -
zodo
nagyúr
Ezen a kártyán zalman hűtés van? Mennyit fogyaszt egy ilyen kártya?
Én is szeretnék videokarit vásárolni ,csak kötve vagyok tápegységileg. Skica írsában 186watt-t mért a teljes rendszer fogyasztására ilyen kártyával.
Konfigom:
Gigabyte GA-MA78GM-S2H
Amd Athlon 64 X2 4850e BOX
Geil Black Dragon ddr2 800Mhz 2gb Kit cl4
Samsung 160gb SataII
Pioneer 110d
mindez egy Hp d530 sff házban lévő gyári Compaq PDP124P max.185w táp-al hajtva,minden alapon megy. Másik szobába ~max.100 watt fogyasztást kalkulátak rá.Nem tudom mennyit fogyasztanak ezek a kártyák önmagukban, ezért inkább megkérdezem.
Szerintetek egy HD 3650-es videokarit beletéve a fenti konfigba még ki tudná szolgálni a tápom, teljesítményét figyelembe véve?
Esetleg tudnátok ajánlani a konfigomhoz , Ati kártyák közül, amit teljes rendszerterhelés alatt is elbírna a tápom?Bocs,ha off !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest