- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
válasz
mikisanzi #524 üzenetére
Ird be h hány fokos a karid 40-80 alapbol és terhelve ezt legalább ötödszörre kérem és fraps-al mérj . Az ok hogy mennek a játékok de konkrétan arra vagyok kiváncsi h hány fps-el, az nem érdekel hogy szerinted lassu közepes vgy langyos, számokat irj be.És küldtem PV-is ha segitség kell.Leaszarom 3dmark 06-ot.
-
Mozso26
senior tag
Figyelem Figyulum GHOST RECON ADVENCED WARFIGHTER 2 DEMO van ,1 GB a gamers hell-en.
-
Mozso26
senior tag
Megnéztem a gigabyte produktokat és belenéztem a 2900 xt manualjába és ha jol értem minimum 550wattos táp kell neki???????????
pls nézzétk meg és segítsetek.
http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/vga_manual_gv-rx29t512vh-b_e.pdf
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
Ehhez csak két dolgot füznék: azért ilyen magas az eredmény mert egy durva quad procivcal nézték.
A másik inkább egy kérdés a több memoria hogyan tudná gyorsitani a videokarcsit?Az 512 igy is elég és ráadásul sokkal gyorsabb ddr 3-as ramok mint az nv memjei.A gpu meg ugyan az. -
Mozso26
senior tag
válasz
Geller72 #430 üzenetére
Akkor meg minek irsz be ebbe a forumba ha ez a véleményed.(és most még finoman fogalmaztam.)Utálom ha valaki ilyen igénytelen és még büszke is rá.Persze h elfut rajta minden mert teljesen lebutitod a játékokat és mennek a maik 10 fps-el meg shader 2.0-val és ez téged egyáltalán nem zavar.
[Szerkesztve] -
Mozso26
senior tag
válasz
mikisanzi #420 üzenetére
Léci ird már be h alapbol hány fokos a gpu-d, és 100%-on terhelve.Huzd meg a procit mert alapon egyáltalán nem tudja meghajtani a videokarcsit.És fraps eredményeket is beirhatnál
rainbow 6 alatt meg ird be léci a lost planat snow és chaw eredményeket.Köszi elöre is , bocs hogy ennyit kérek de eddig senki sem tudott ilyen eredményekkel szolgálni. -
Mozso26
senior tag
Láttam 90.000 huf alatt saphiret asszem a zotty vagy kinek a bazárjában.Itt a prohardveren az aprohirdetések között.
-
Mozso26
senior tag
Na most már egyáltalán nem vicces.Miért nincs senkinek ilyen karija?
Nem hiszem hogy mindenkit ilyen türelemmel áldott volna meg az Ur.
Szerintem arrol lehet szo hogy a 8800 gts sokkal olcsobban jobb vétel, ár/érték arányban.
Vagy az lehet hogy még senki nem látja tisztán a kártya képességeit és nem kockáztat.
A utolso elképzelésem pedig hogy külföldön sokkal olcsobb, és ezért senki nem akarja hizlalni a magyar kiskerek pofátlan tulajait. -
Mozso26
senior tag
PLS akinek ilyen karija van , kérm szépen irjon má be eredményeket.
-
Mozso26
senior tag
válasz
Salvatore #217 üzenetére
Remélem egy kis ideig még nálad lesz a kari.Nézd meg jatekok alatt frapsal , és a pontos hömérsékletet is biztos tudod valamivel monitorozni(én nem ati hoz az nv temp loggert szoktam használni)
Obliviont, feart r, rainbow sixet ha meg tudnád nézni
Mert ha zsir akkor már a jövö héten lehet h beujjitok egyet én is. -
Mozso26
senior tag
Miért nincs senkinek ilyen kártyája????????
Midnyá elmegyek és veszek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest