- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
válasz
Egyfejű #14349 üzenetére
Annak idején, jó régen volt már, nekem is tolta desktopon recover-t (rosszabb esetben csontá fagyott), meg filmnézés közben a 2600proOC...ráadásul mikor nem volt megterhelve, ebből arra következtettem, hogy valamiért nem bírja a takarékos órajeleket, esetleg azokra vagy azokról a váltást a 3D-s órajelekre.
Megoldásom az volt, hogy egyszerűen biosban átírtam a kártya takarékos 2D-s órajeleit a kisterhelésű 3D órajelekre (300/400MHz órajelre és 1,2V magfeszültségre, ha jól emlékszem), utána évekig ment hibátlanul, igaz így lemondtam a takarékosságáról.
Ehhez azért hozzátartozik, hogy viszonylag régen vettem a kártyát, 2007-ben, eleve ilyen hibát produkált, de akkor még lehetet sok olyan bug is, amit később javítottak driverből... (de én nem fogom visszatenni az eredeti bios-t hogy kipróbáljam, hogy jó-e má' , hiszen most tökéletes)
szerk:
az volt benne a szép, hogy még a tuningot is bírta a kártya, csak az alacsony órajelváltásra volt háklis...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 GAMING OC 8GB GDDR7 128bit
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- ZOTAC GeForce RTX 4060 8GB Twin Edge
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 WINDFORCE OC 8G
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest