- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
válasz
MaxxDamage #30136 üzenetére
Lehetett volna, de gondoltam, ha megadom a pontos alkatrész hibát, akkor csak van valamelyik sintérnek annyi esze, hogy ráengedjen egy diagnosztikát. Ami a legdurvább, az az, hogy nem tagadják, használhatatlan a gép, de szerintük egy os újratelepítés megoldja, amit persze ők nem csináltak meg. LOL. Nah de majd holnap...
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #30136 üzenetére
már megvan
ahogy lesegetem a teszteken az is szeret melegedni
-
-FLY->
őstag
válasz
MaxxDamage #30130 üzenetére
Leírtam nekik, hogy rossz a merevlemez, nem kértem, hogy keresgéljenek, csak fogjanak egy nyomorult csavarhúzót és cseréljék ki, nem sikerült.
Szerintem ott rontottam el, hogy a kurv@'nyádat nem írtam a végére a bejelentőnek.
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #30132 üzenetére
máskor az leszn de ne legyen nem hiába vettem 300k laptopot
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #30130 üzenetére
de az... euronics küldi el a gépet hétfőn fel hívom őket
folyamatos kék halál miután használta a második vgat, teljes alaplap csere volt pénteken vissza kaptam és azóta biosba is randomban vga ventijét teljesen fel tekeri [link] bios nem is látja
-
Damwise
csendes tag
válasz
MaxxDamage #30087 üzenetére
Este nekiugrok akkor, meglesem. Köszi az infókat.
-
Damwise
csendes tag
válasz
MaxxDamage #30085 üzenetére
Remélem megoldódik a gondod.
Még egy kérdésem lenne, ha nem megfelelő az uv, túl sokat veszek vissza, az a gyakorlatban miben nyilvánul meg? Magyarul ha beállítom -0,100v re mi lesz ha nem jó? Nem indul a gép, vagy lefagy? Csak hogy mire számítsak
Vagy csak annyi hogy stress testen ugyanugy throttling lesz?
-
Damwise
csendes tag
válasz
MaxxDamage #30075 üzenetére
Újrapasztáztuk tegnap este mx4-el, sok változást nem érzékelek. Tudsz olyan programot mondani amit játék közben is látok, hogy hány fokon pörögnek a magok?
Aidaval meg hwinfoval nézem, de alt+tab gyorsan ránézek, visszaIgy a far cry new dawn uhd felbontáson 80 fok max, ami jó lenne, de aida stress testnél 100% proci terhelésnél 15 mp után throttling, és 12%os proci hibát ír.
Erre megoldás lenne az uv? Teljesen szűz a rendszer, minden driverből a legfrissebb.
-
Damwise
csendes tag
válasz
MaxxDamage #30073 üzenetére
Olvastam ami veled történt, de első körben feleslegesnek érzem gariztatni. Ahogy láttam a laptopok 90%-a alap beállításon ezen a hőfokon dolgoznak.
Ma lesz újra pasztázva, de gondoltam undervoltal még állítani kellene, csak foggalmam sincs, hogy működik, úgy meg nem nyúlok bele semmibe. Ezért kérdeztem a progi nevét, leszedném, esetleg valaki nagyvonalakban elmagyarázná, mi fán terem, mert ahogy olvastam próbálgatni kell az értékeket, nincsen olyan ami mindenkinek müködik.
-
mondeo61
tag
válasz
MaxxDamage #30065 üzenetére
Ha gyárilag a Home-volt telepítve a bios-ba van égetve a Home kulcs. Mindenkori tiszta telepítéskor kell a telepítő médiába másolni a EI.cfg.zip fájl tartalmát, mert megint csak a Home-t fogja telepíteni választási lehetőség felajánlása nélkül. Tudtommal a telepített Home verziót csak tiszta Pro telepítéssel lehet cserélni, kivétel ha az MS-tól veszel Pro kulcsot cca. 40E Ft-t. Ekkor a gépház-aktíválás menüben a másik termékkulcs beírásánál az MS-től vett Pro kulcsot beírod és a rendszer letölti a kiegészítő rendszerelemeket és a végén Pro-t kapsz. Egyéb esetben tiszta telepítés lesz. Saját tapasztalat, saját gépem eredeti Home-t csak úgy tudtam Pro-ra váltani, hogy netről 4E Ft-ért vettem OEM Pro kulcsot, de csak tiszta telepítéssel fogadta el a rendszer.
-
mondeo61
tag
válasz
MaxxDamage #30053 üzenetére
Szia!
A telepítő Home-Pro választásra a megoldás: töltsd le a netről az EI.cfg.zip fájlt, csomagold ki, másolás, majd illeszd be a telepítő Sources mappájába. Ez lehetőséget ad a Home és Pro választására.
Akkor fordul elő hogy home települ, ha home kulcs van integrálva az eszközbe. -
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #29982 üzenetére
kosa köszi, komoly noti
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #29980 üzenetére
nincs, de hátul nincs semelyik csavar le védve
-
apollo12
veterán
válasz
MaxxDamage #29978 üzenetére
Hát lapot kell le kapni
-
D@ny7
aktív tag
válasz
MaxxDamage #29951 üzenetére
Ha csak adattárolásra van, nem biztos hogy érdemes, főleg ha van benne 2 másik ssd mellete.
Én adat tárolási célokra külső winchestert használok, így ha nincs használatban akkor a polcon pihen
Így talán kisebb a sérülés/avulás esélye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Izmos, RTX-es NUC géppel jelentkezett az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest