- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
Aktív témák
-
törölt tag
Csövi!
Toxic próbáld + azt hogy az FSB-t 1 MHZ-el feljebb emeled persze csak akkor ha be tudsz lépni a BIOSba!Tapasztalatból beszélek mert nekem van 1 ASUS A7V8X-es lapom és u.i. állandóan újraindult ezt követően más tanácsára feljebb emeltem az FSBt és most tökéletesen megy már 2 hete! -
Dorian
félisten
Az újraindulgatás erősen lehet RAM-hiba is (esetleg táp), effelé keresgélj
-
TitiRii
senior tag
nem hiszem
hisz már 1-2 napja megy, csak néha ujra indult csak ugy de ezt betutom vin xp nek
hanem most álítottam biost és enyi, elindul a gép ki irja vga,cpu de ramokat nem számol nem is irja ki, vár pár mpt
majd reset és kezdi elöről.
kivettem ellemet most raktam visza és most megy.kopkopkop
érdekes hogy dual bios de egy darab bios reset sincs rajta :D
azért thx az infokat -
Godfather
aktív tag
Házban van a cucc, vagy csak kiteregetve az asztalon?
Mert ha házban, akkor nézd meg, nem kontaktol-e valahol olyan helyen a házzal, ahol nem kéne.
Párszor már szívtunk ilyennel. Gép összerak, lerak földre, bekapcs, megy. csak a ledek láma módon sose jól világítanak... :) Gép vissza vízszintbe, ledek megigazít, majd vissza az egész a földre. és akkor egy kicsit odakoccolt. És nem indult többet. (Gigabyte alaplap, 7vax... Codegen házban) Sebaj, valami meghalt. vga-mem-procicsere, ->semmi... Alaplapcsere... Az új lap elsőre megy, de megint a ledek. :) és megint koccant. és utána semmi. alaplap meint ki, be a harmadik. és ismét valami gáz, mert ez már alapból nem indul.
Ekkor jött az, hogy asztalon kitereget a kivett deszka, és pöccröffre indul. király. vissza házba, mert ugye jó meg minden, de megint nemmegy! Házban nem volt hajlandó menni. Aztán kicsit leszigeteltül a hang környékén egy kis szivacsal, amit előzékenyen mellékelnek a lap dobozában, és azóta is megy hiba nélkül...
Szóval lehet, hogy csak kontaktos egy kicsit a házzal. -
TitiRii
senior tag
up,
pls ez most fontos.. -
TitiRii
senior tag
hy all
pls help
a fentebb említet gigabayte alaplap megadta magaát aszem :(((
álitgattam a biosában mert 1 folytában spontán ujra ujra indult pl game közben minden előjel nélkül holot alig volt 37 fokos az 1.1 duron ami benne volt.
erre most:
vga megvan, proci meg van ramokat nem számolja le, vár 1 kicsit és reset, kezdi elöről
biosba nem tudok belépni, és az alaplapon meglepö modon nincs bios reset :((
már kivettem az ellemet is egy kicsit de nem segítet... -
Dorian
félisten
Nekem ilyen van, és haveromnak is, semmi gond nem volt velük, teljesen ok. Annak idején azért vettem ezt és nem az Asust, mert a mostani Asusokból elég sok a hibás példány, + a gigaban van dualbios, és kék :)
-
TitiRii
senior tag
hy all
eredetileg asus a7v8x et akartam venni(asus honlapon csak 2 fajta van feltüntetve a 8x és a 8x -x ami ügye a csökentett, de valójában van vagy 3 8x(8x/lan 8x/raid 8x full) az árlistákon, én a legelsöt szándékoztam volna venni amin se raid,se firewire csak lan,meg raeltek 5.1 hang 6 db usb2.0 társaságában.
és ekkor megláttam mellete a gigabaytot.
sok jót hallotam róla eddig,kibontottam megnéztem, felszereltség ugyan az mint asus, (kt400,6 chanel raealtek heng,lan,ata133,6usb 2.0) tehát tök ugyan azt tudja.
de az ára olcsobb :)
2 ilyen asus lapot kellet volna vennem, helyette vettem egy ilyen gigabaytot, proba cseresznye alapon. nos mivel holnap kellvennem a másikat is,és 2 nap nem elég az alapos betesztelésre stb, igy a giagabayt tulajokat kérdem hogy nekik voltak e velük gondjaik, és ha igen mik?
(mellesleg gigához is járt minden + ami asus hoz is :D matricák, láma szerelési utmutató, atx hátlap,cd kábelek,usb kivezetés(asusnál integrálva van4 és a maradék 2 nek nincs kivezetés a dobozban,itt2 integrálva,4 hez adtak kivezetést) sőt egy oriási a3 as plakát is :D
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest