- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
Üdv!
Előre szeretném leszögezni, hogy egyetlen gyártó ''beépített ügynöke'' nem vagyok!A procit a korábbi 58 fokos alaphőmérsékletről 44-re hűtötte, játék során kb max 55-57 fokra ment fel. Ára tréfásan 3700 Ft, plusz posta. Összesen 4690 jómagyar pénzbe fájt! Engem mindenképp meggyőzött.
Megj: Kedden rendeltem a második Alcompot, -mondjuk fel sem merült bennem másik cooler lehetősége...- és ez már az új 550-es szériából való.
Ha kell bővebb info akkor szólj!
Szép napot,
Paqito -
Paqito
senior tag
Üdv!
Milyen Thermaltake???
A cooler cserén én is túl vagyok. Jómagam egy Thermaltake Volcano 9-est hajítottam igen messzire. A Tt hűtőket felejtsd el, szart sem ér, de legalább sokba kerül. Sok cuccuknál a néhány dekás rézmagot beleragasztják (!!!) az alu bordába. A ventijüket viszont érdemes megmenteni. Az adataimnál láthatod, hogy mire váltottam, a linken meg is nézheted!Bővebben: link Jó kis cucc, nagyon elégedett vagyok vele, de ma már ezt választanám....Bővebben: link Hazai cucc olcsóért, jó minőségben. Tuningra is alkalmatos! Az 520-as sorozathoz már volt családon belül szerencsém -egy 1800+ Palomino-t fagyasztott- s remélem két héten belül már az 550-est is szemrevételezhetem.
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Üdv!
Nekem is ilyen lapom van. Ilyen problémám nem volt, nálam a lassú hardver-kezelés a bosszantó.... Viszont a deszka a hőmérsékletet alulmér, a rossz helyen elhelyezett szenzor miatt. Nálam ASUS Probe, Sandra, Everest ugyanazokat az értékeket adja ki. /Illetve a Sandra felcseréli az alaplap és a CPU hőmérsékletét.../ Szóval az a 60-70 fok lehet hogy pár fokkal -kb 5el- még magasabb is. Biztos hogy a hűtő jól van fenn??? Figyi: nézzd meg a BIOS-ban, hogy a hardvare monitor menüben mit ír ki. Mivel Bios-ban majdnem fullon dolgozik a CPU, várd meg amíg beáll a max. hőmérséklet. Nálam a Bios masszívan kihozza a 61-63 fokot, míg Sandrat 40-szer lefuttatva sem ment 55 fölé...
Talán érdemes ezen a vonalon is körülnézned!
Legjobbakat, Paqito
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest