Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mind1 XD Tesi jó volt, holnap diáknap lesz és indítunk egy csapatot és így gyakoroltunk egykis röpit.
nem tudom, nem nagyon vágom hanyatt magam a diáknapot illetően. Semmi hangulatom nincs semmihez. A nap további részében 1-2 "meglepetés" is ért, erről majd, Matekon megírtam a témazárót, és nem nagyon tudtam se puskázni se semmizni. Úgy írtam meg ahogy...
ragyog minden. Kíváncsi leszek erre, meddig fog tartani. De az a zizi, hogy zavar is ha valami nem a helyén van. Persze ez csak az én szobámra vonatkozik. Anyának is be kellene segíteni. Néha olyan hálátlannak érzem magam. Nem is érzem, hisz tudom, hogy az vagyok. És nem érdemli meg...
Nah jól elkanyarodtunk a témától. De úgy kb ennyi, mert csak azt jöttem fel megnézni, hogy ki van fent msnen, de olyan lepusztult lett...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)