Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalábbis nagyon remélem. Nem akarom elveszíteni. A sok hibájával szeretem őt annyira amennyire. Mindig az a jóízű nevetése feldob. Mint ma is föcin. Majd meghallunk a nevetéstől, mert egymás nevetettünk olyan "ócska" vicceken amit csak mi értünk, és nagyon kellett ez nekem is és neki is. Sajnos ma hazafele menet rosszul is lett nemrég hívott fel.
, suli és egyéb elfoglaltságok, sőt a családban se minden happy, nem tudom de úgy vagyunk hogy egyszer fent egyszer lent, vannak veszekedések és nevetések egyaránt és nem tudom miért
mondta hogy rendben van. Még elbotorkáltam a szekrényben és mér láttam azt a fekete táskát mellettem, igaz Nonó még valahol kóborolt de nagyon megürültem a látványnak és az érzésnek, valahogy úgy érzem hogy egy korszak (ha másfél napot korszaknak lehet venni) vége lett és ma már ment minden ugyanúgy mint régen volt. Furcsa kizökkenésem volt...
de hálistennek vége és a mai napon is a biosz témazárónál amit összebotorkáltunk... XD És a föci nagyon vicces volt, és örültem neki, hogy ugyanúgy mehettek tovább a dolgok. Kis feszültség még volt bennünk de azért már teljes fordulat ha az előző napokhoz nézem a mai eggyüttvagyunkonkat.
és a kedvem is feldobja remélem nektek is...