Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszavonul Evan Blass
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5401, 90% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

énis így döntöttem volna, ha választani kellene, mert a bennmaradt 3fiú az elejétől a szívem csücske. Mondjuk Vastag Csaba nagyon nem volt szimpatikus az elején, de már egy jó ideje rá is ügyelek, és a tegnapi döntőben elhangzott dal, az valami nagyon szép volt
Innentől, a sorrendem a következő:
, és nem vacakoltam tovább. Kimentem a 9.27es buszhoz, kicsit hamar mentem ki így kint fagyoskodtam még a buszmegállóban. Mivel még fáradt voltam, kerestem egy helyet hátul ahol még úgy pihenhetek. Pár buszmegállót mentünk, felszállt egy fiú és egy lány. Olyan 8.osak lehettek, nem több. Jártak, és még szerintem "friss" volt a kapcsolatuk, olyan félénk is meg nemis. Nagyon aranyosak voltak a fiú nyújtotta a kezét és a lány csak egy kis fáziskéséssel válaszolt erre a megmozdulására. De voltak még ilyen kis "szerencsétlenkedésiek", nekem nagyon feldobta a hangulatom. A következő telefonhívás már kevésbé. Matild felhívott, hogy sajnos nem tud jönni, a mai pályázati megbeszélésre, mert úgy kelt fel, hogy nagyon rosszul érezte magát, a feje fájt, meg nem érzi jól magát. Így csak hárman voltunk a suliban. ez így egyáltalán nem egyenlő és kezd idegesíteni, hogy a felkészítő tanárunk sokkal többet segít, nah mind1 ebbe nem megyek most jobban bele. Nagyon jó hangulatban telt
Mindent átbeszéltünk amit megkellet és ezek alapján ugorjunk neki a jegyzetírásnak. Hazaértem olyan délre, éppen hogy elértem a buszomat. Déltől este 6ig megállás nélkül csak pötyögtem és csak pötyögtem. Se nem ettem, se nem ittam. Behoztam egy zsák mandarint, azzal elvoltam. De 6kor már mikor úgy gondoltam, hogy nagyjából kész van, és már fáradt vagyok és csak rontani tudom abbahagytam. Felmentem a szobámba takarítani, mert eszméletlen kupi volt nálam, waoo kicsit rumlis vagyok "de ez csak a művésztáramban" van így, máshol kifejezetten szeretek takarítani, ezáltal is megismerem az illetŐt. XD (ez emlékeztet valamire
). Utánna természetesen az X-factor....