Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bruni20V
üzenetére
Garancia miatt kizárólag
(#36501) Bruni20V 2013-07-08 13:28:01
Volt itt már olyan, akinek annyira nagy hiba állt elő a készülékével, hogy vissza kellett küldeni kínába? Én egyedül ettől tartok csak. Bár az is igaz hogy az itthoni modellekre szóló garanciával is gyakran kitörölheti az ember, mert vagy nem csinálják meg rendesen vagy hónapokig eltart, sajnos tapasztalat.Te már eldöntötted ezt a kérdést szerintem, csak a "jólneveltséged" akarja, hogy itthon fizesd meg a szuperprofitot.
Na akkor egy kis saját okfejtés:
Én úgy vagyok vele, hogy 1 év múlva úgyis lecserélem. Itthon is általában 1-2 év garit adnak a telókra. Ha egy év múlva tönkre is megy, már megérte, mert fele/harmad ára az itthoninak
SZERK: Vagy ha olyan vagy mint én, hogy van amikor fél év után cserélem, az is tökéletes, mert tmallboxon 2 év a gari, minidealen fél év, és fél év múlva is nagyon jó árban el tudod adni, mert fél év múlva sem fogják itthon ennyiért adni a négymagosokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Eladó iphone 14 256 GB csillagfény
- iPhone SE 2020 gyári független új akku
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi