Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #102340 üzenetére
Sejtettem hogy ilyen is van. Egy telós cég mindig akad.
Volt a kezemben már Elephone, Alcatel 2S, Newman, ZTE ezek kellemes meglepetésekkel szolgáltak, föként hogy egy ZTE Blade gyürödik már harmadik éve a kezeim közt. Ettöl eltekintve ha jól ertem pl. egy ZTE Blade V5 akciósan 100$ körül még jónak is számit?“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz aytukabozs #102368 üzenetére
228$ retekgyors postaval es afa nelkul. De megerte, lassan 9 honapja mar.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #102374 üzenetére
Vagy íbéjről rendelsz vágószerszámot kb. 2 dollárért.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #102384 üzenetére
Ez befektetés. Megveszed 2 dollárért, majd utána te tudod 500-ért vágni másoknak.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Tomi0703
addikt
válasz aytukabozs #102374 üzenetére
Rendben, koszi.
A telora esetleg valaki?
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #102392 üzenetére
Az a csajos igen. Fehér és cirádákkal a hátén és talán a tetején. A munkatársam is csajos )
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #102392 üzenetére
Igen, ezt a cikket olvastam korábban, gondoltam az óta csak gyűltek a tapasztalatok.
Akkor jó lesz ez. Rendelés lesz belőle.
Köszi.[ Szerkesztve ]
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz aytukabozs #102401 üzenetére
Kolleganak rendeltem onnan megbizassal, csutortok este adtam le a megrendelest es kovetkezo hetfon delutan vittek ki neki a telot.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
synar
őstag
válasz aytukabozs #102411 üzenetére
Egy fórumtárstól, aki külföldről rendelte. Szerintem kaphatja így bárki, ha kifog egy esti műszakot a kínai gyártósoron.
-
zerotol
csendes tag
válasz aytukabozs #102415 üzenetére
De azzal nem lehet semmilyen probléma hogy az egyik kártya kizárólag adat? Szolgáltató sem tudja szűrni, vagy ilyesmi?
-
janaman01
addikt
válasz aytukabozs #102453 üzenetére
jó helyen jársz cicamica
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Attti73
tag
válasz aytukabozs #102408 üzenetére
Köszi, de tényleg kicsi a tárhely és inkább kerüljön kicsit többe, de jó lenne, ha magyar garisat tudnék venni. Inkább legyen kicsit használt garis, mint új, kínából.
-
Attti73
tag
válasz aytukabozs #102495 üzenetére
Ezt most szarkasztikusan kel érteni? Alig használtakkal tele a net 60e körül.
-
Attti73
tag
válasz aytukabozs #102500 üzenetére
:-( Pedig már azt hittem, hogy megtaláltam az igazit :-)
-
zolipapa66
tag
válasz aytukabozs #102510 üzenetére
Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem?
[ Szerkesztve ]
Ecoo E04 - UMI Hammer - Redmi Note 2 prime
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz aytukabozs #102527 üzenetére
És a képernyője milyen? Szerintem a dual aktív olyan kényelmet jelent, hogy megfontolandó ez a modell. Nincs hozzá fogható ár /érték arányú? Persze OTGs, ugye? Magnetométeres? Esetleg nfc?
A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
imis
senior tag
válasz aytukabozs #102539 üzenetére
Érvem nekem is lenne, mert a honor 6-t néztem ki, de 160$ az elég barátságos, hogy néhány kisebb kompromisszumot kössek. Egy repedt 2 éves Thl w8 után szerintem nem rossz választás, ha összejön annyiért és lesz türelmem kivárni
-
Magnat
veterán
válasz aytukabozs #102542 üzenetére
Szia,
nem kell a build.prop-pal trükközni, fel lehet tenni Play nélkül is, itt írtam, hogyan: [link]
(Én mentettem ki az apk meg az obb fileokat az LG G2-mről, hogy a te készülékeden futni fog-e, kiderül)̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
törölt tag
válasz aytukabozs #102542 üzenetére
Sztem nem. Egy olyan miniPC -vel próbálkoztam, amit a Play konkrétan SGS2 -ként azonosít. De így sem volt kompatibilis. Ráadásul, az csak egy dolog, hogy a build.prop -ban átírod. A GB -hez tartozó API Level csomó helyen szerepel és a szülinapp -ban tuti, hogy definiálva van, hogy ICS alatti API szinten nem fut.
-
janaman01
addikt
válasz aytukabozs #102610 üzenetére
teljesen egyetértek..lassan 3 hete csak megy az össze vissza irogatás a jiayu s3 gari ügyében...és még semmi konkrétat nem tudok..( teló még persze nálam)...mármint kinai oldalról!
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
imis
senior tag
válasz aytukabozs #102610 üzenetére
Köszi.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
pusi1981
aktív tag
válasz aytukabozs #102623 üzenetére
Köszi!
És telefon tipusokat is tudsz nekem ajánlani amivel nem nyúlhatok nagyon mellé? -
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #102629 üzenetére
az kimaradt hogy ulefone=star (az egyik ), ha ez így mond valamit
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
dokee78
félisten
válasz aytukabozs #102629 üzenetére
Mert igazából az Elephone P6000 szimpi is 50k-ért.
De aggaszt az az "ál" 13 MPixel.Neked van valami Best Buy ajánlatod ennyi pénzért újban?
Persze Lollipop és 2 GB RAM alap legyen.
64 bites Snapdragon,de MTK is jó.Ezeket szedtem össze egy Hardveraprós tagtól:
Elephone P6000
UMI Hammer
Ulefone Be Pro
Xiaomi Redmi 2 (2/16)Coolpad F1 (régebbi SOC már,talán nem is 64 bit)
Jiayu G4s (régebbi SOC már,talán nem is 64 bit) -
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #102632 üzenetére
Csatlakozom... nekem nincs ötvenezrem, hogy én próbálgassak új modelleket, az elismert és bejáratott márkák helyett.
Mosógéppel és porszívóval már megszívtam az újító szándékot. -
válasz aytukabozs #102651 üzenetére
Hát....valószínű, a képérzékelő biztosan jól beleszól, elvégre komplett kameramodul van bennük. Az appot nemtom, kezdő droidos vagyok, még nem is merném piszkálni, a képek is úgy készültek ahogy jött a teló, a kamera-beállításokban sem állítgattam semmit.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
beni26k
csendes tag
válasz aytukabozs #102651 üzenetére
Számítana, ha az elephone, dodge meg a többi márka nem filléres vacak lencséket és gyenge elektronikát használna a kamera moduljaiban, ezzel csökkentve az telefon költségeit. Nagyon szépen hangzik, amikor ráírják a dobozra/weboldalra hogy Sony IMX214/IMX135 kamera modul, de így sok értelme nincs.
Érdemes megnézni, hogy az Apple 5 és a Meizu M2a mit hozott ki ugyan abból a Sony képérzékelőből.Jól látszik a lentebb linkelt elephone sample képeknél, hogy az egész kép homályos, gyenge a dinamikatartomány és a színek is borzasztóak.
Ez a legnagyobb baj a THL/JiaYu/IOCEAN/DODGE/Elephone/uLeFone/INEW -meg a tököm tudja még hány hasonló kínai cég van-, ahhoz, hogy olcsón tudják adni a telefonjukat, valamin spórolni kell.
Én 1 hónappal ezelőtt álltam telefon vásárlás előtt, volt rá max. 250$-om, végigtúrtam telefon tesztekért a kínai/indai oldalakat, a ZTE Nubia, Xiaomi, 1+1, Meizu, Oppo, Huaweitől láttam csak normális képeket. Így esett a választásom a Meizu M1 note-ra (Sample: [link] [link]). Ráadásul 60e alatt megúsztam.
-
pècsimunkás
addikt
válasz aytukabozs #102670 üzenetére
Nem ìrtam sem Doogee , sem Elephone telót . A v5 kamerája meg szerintem is gyengus . Coolpad f1 viszont jó ! Rendkìvül jó !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
pècsimunkás
addikt
válasz aytukabozs #102672 üzenetére
De igaz !
A JiaYu - k közül a G4s kamerája jó , egy barátom most vett G2f- et , ő elègedett vele ..
-
válasz aytukabozs #102670 üzenetére
"minden relatív"
Valamint nőttek az igényeink/elvárásaink. 10 éve még ki gondolta volna hogy zsebben hordható kütyükkel elfogadható képek készülhetnek. Most pedig ezeket az elfogadható kategóriákat is kritizáljuk. Már egy bridge gép is sokkal jobb képeket készít, de azt már kicsit körülményesebb a belső zsebben hordani állandóan. Tovább is mehetünk, egy tükörreflexes váz zoomobjektívvel még nagyobb, egy profi fotós azonban ezt is megkritizálja. Mondván hogy a fix fókuszú objektívek mindíg jobb képet készítenek. Tehát hordjunk magunkkal egy vázat + 3-4 objektívet fotóstáskában, ami olyan kb 5-10 kg között van valahol ......
A 3 test probléma nem megoldható.
-
törölt tag
válasz aytukabozs #102683 üzenetére
Akkor ki kell kapcsolni azt, hogy csak a teló lehetődégeit engedje és manuálisan összerakni a rögzítési paramétereket.
-
Lecs@
addikt
válasz aytukabozs #102706 üzenetére
Sikerült. Töröltem minden USB eddig felhasznált USB portot PC - ről USB Deview- el. Bódogság van. Indul a legújabb Rom, Root
Köszönöm !
( naggyon jó teló lett ez is ! )
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
alexw801
senior tag
válasz aytukabozs #102796 üzenetére
Később felteszek a MEGA-ra pár darabot és közlöm a letöltő linket.
A videoval nem vagyok kibékülve. Lehet, valamit nem jól csinálok.
Az álló képek jók, de túl széles látószögű és állandóan 2.0 rekesszel fényképez. A HDR érdekes, mozgó téma sem lép bele, mint a volt telefonommal (Honor 3X). Panoráma könnyen kezelhető. A kamera kezelhetősége kiváló egyébként.
Igaz, egy Oly E-PL5-tel hasonlítom, hát azt meg sem közelíti.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #102845 üzenetére
Számomra ez a fotós dolog amúgy nem igazán lényeges, így nem is vártam sokat tőle, és az sem kizárt, hogy csak én nem tudom jól beállítani. A nappali fotók már jobban érdekelnek.
BTW, milyen fotós app-ot javasolsz kipróbálni?
-
Upo
addikt
válasz aytukabozs #102849 üzenetére
Esetleg még OpenCamera, meglepő a tudása.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
veterán
válasz aytukabozs #102861 üzenetére
Még az itt írogatók egy része is rácuppan a nagyobb számokra, még ha tudja is a szíve mélyén, hogy nem lehet valós, a"nép" pedig még inkább így gondolkodik.
Hiába no, szeretünk hinni a mesékben.Emlékszem, anno volt egy híres kiállítás, ahol minden fotó egy SE K800-assal készült. Persze a titka nem a kamera volt, hanem a fotós. Ez igaz ma is, de szeretnénk elhinni, hogy akár mi is képesek lehetünk egy ilyenre - ezért is vonzó a nagyobb szám.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
b0bcat
addikt
válasz aytukabozs #102879 üzenetére
Letöltök valami navigációs progit rá, és kipróbálom, mennyire pontosan navigál.
-
Bali222
tag
válasz aytukabozs #102879 üzenetére
Ki fogom próbálni mozgás közben is előbb-utóbb, most ennyire futotta. Egyébként meg csak összehasonlításnak írtam amit írtam.
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #102887 üzenetére
-
nyisziati
veterán
válasz aytukabozs #102909 üzenetére
Igen, elég árérzékeny a dolog. A méretet ismeri (én mutattam neki), úgyhogy az bejövős.
.
(törékeny, 50 kg alatti, alig 20 fölötti lánykáról beszélünk egyébként)
.
Mondjuk egyébként is érdekes, hogy ahányszor a városban járkálok, szinte mindig ilyen csajszik kezében látom az 5,5-6 collos lapátfonokat, amit még én is sokallok a magam férfitenyerébe.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz aytukabozs #102895 üzenetére
Telekomos vagyok,akkor az UMI jó lehet.
Na nee,1600 akku,már nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #102992 üzenetére
bocs, telefonról nem volt időm írni. Meglepett az ára. BestBuy gyanusnak írtam.
-
Zeki
nagyúr
válasz aytukabozs #103036 üzenetére
Esetleg asphalt 8, vagy beach buggy blitz.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #103044 üzenetére
Jaja.. az is lehet... Először valakinek a blogjában akadtam rá... talán coolboyéban. Nem volt az rossz teló.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
pècsimunkás
addikt
válasz aytukabozs #103058 üzenetére
Tudom, csak a gyártók közti nìvóra akartam rávilagìtani . Most hirtelen ezek , ès ìgy jutottak eszembe .
A TCL meg , ha itt van 40-45 körül , mèg bomba áron lesz akkor is ! Szvsz
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz aytukabozs #103064 üzenetére
Tènyleg pofás ez a TCL . Mondjuk nálam a noti LED hiánya , telefonvásárlásnál kizáró ok .
-
Yag
tag
válasz aytukabozs #103054 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy nem tudtam kifejteni a kérdést, de most hogy asztali PC-ről írok, talán jobban meg tudom tenni pár mondat erejéig. Mivel tegnap mobilról böngésztem és néztem még a fórumot is nem volt lehetőségem a szerkesztő felületen a link beszúrására, persze így most utólag hogy szóvá tetted a link meglétét vagy nem meglétét való igaz beírhattam volna manuálisan is a [URL = http ://] [ /URL ] de mivel nem használom napi szinten így ha egy perjelet is rossz helyre teszek sem lenne linkelt hivatkozásom így inkább csak natúrba tudtam betenni.
A jelzőfény tényét azért kérdeztem, mert ha már ráleltem erre az összehasonlítós oldalra amit szerencsére itt találtam, gondoltam az egyik összehasonlítási alapm a hivós-jelzőfény meglétét vagy hiányát is bele tudnám venni. Már ha ez a compare oldal ezt taglalja egyáltalán. Mivel erről a telefonról biztosan tudom, hogy van előlapi értesítő ledje, így gondoltam ha meglelem azt a sort ami ezt írja akkor az összes többi telefonról is megtudom, hogy van vagy sincs rajta értesítő led. Tudom hogy ez nem egetrengető kérdés de ha már egy kritérium tud lenni és választást megkönnyítő kérdés vagy tény akkor figyelembe venném. Kár hogy az ilyen részletes specifikációs oldal nem tér ki erre és arra, hogy esetleg ablakos flip-tokkal használható-e. Na ez már aztán gondolom végképp nagyon szubjektív választási vagy döntési kérdés, de számomra még ez is számíthat egy telefon kiválasztásánál ... azért köszönöm.“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
atee_13
őstag
válasz aytukabozs #103075 üzenetére
köszi a segítséget
-
KTU
addikt
válasz aytukabozs #103075 üzenetére
Épp most kereste ilyesmit, ami eddig úgy néz ki bevált Scanbot - PDF Document Scanner
Nagyon jól körbevágja, "kihúzza",és automatizálni lehet, hogy melyik felhőbe küldje a PDF-eket.
Több darabot is összefűz, egyszerűen használható.(#103077) atee_13: ha még itt vagy neked is szól!
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Társasjáték topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...